hockey och foxtail

fan vilken grym kväll!
Kvällen började med att jag Sanna, Malin, Amalle och Michaela var och tittade på Bäckis när han och Washington mötte La Kings...Var en jäkla upplevelse, tyvärr så förlorade dom.

Efter matchen åkte vi i till Hollywood och foxtail. Efter ett tag kom Bäckis och grabbarna och mötte upp oss där, Mats Sundin hade även bord där igår. Lite roligt att både Bäckis och Sundin var där utan att veta om varandra :)
Efter en galen kväll på foxtail ville vi fortsätta festa såklart.. Efter att ha bytt taxi typ tusen gånger så , var vi till slut på väg hem, Jag Malin och Michaela Bäckis åkte med vår bil, Amalle och Mike åkte en bil och Sanna och Aaron åkte en annan, så jävla onödigt att ta tre bilar liksom :)
Vi drog hem till vår legga på efterfest.
På väg hem möttes alla upp på Ralf för att inhandla alkohol, vilket vi inte fick för att det var för sent.
Jaha vad gör vi nu tänkte vi?
Jo vi springer upp till advokaten och bankar på, ingen öppnar. På väg tillbaka mötte vi några grannar som vi lyckligtvis kunde få dricka av, summa summarum blev att de också hände på och efterfestade, kul! :)

Hemma så börjar vi med drickaspel som slutar kl 6 då Bäckis och Mike blir tvugna att åka till flygplatsen..

Här kommer bilder från hockeyn och efterfesten igår, loooovar att bilder från uteställena från i måndags och igår kommer snart, Michaela har nåt virus på datan så hon kan inte skicka dom..





Efterfest:


Kommentarer
Postat av: Anonym

hockey killar, mums .....

2008-11-22 @ 14:04:50
Postat av: Anonym

vart är den röda klänningen köpt någonstans?

2008-12-01 @ 01:19:16
Postat av: Anonym

den är från Forever21 :)

2008-12-01 @ 04:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0