Santa Monica College

Lite blider från skolan i veckan...




Svin-influensan

Båda jag och mickan har blivit sjuka, inte bra för att vi åker till NY om tre dagar... Blev lite rädd där ett tag att vi hade fått influensan , i och med att maria och gänget var i mexico härom veckan och alla blev sjuka efter det...men de var och kollade sig och så tur var var det ingen virus! Så i kväll har vi tyckt synd om oss och streemat gossig girl och ätit ben & jerrys...  mmm :)




amerikanskt javisst :)

Vad är inte mera amerikanskt än Wal-mart?? Var ju bara tvungen att åka dit häromdagen eftersom jag behöver en madrass... Men så klart hade de ingen där.. Men vi hittade istället en riktigt billig damsugare.. Så nu e det slut lånat av andra haha..


Efter en dags snurrande i LA utan GPS var det bara hem och ladda om... Efer mycket velande fram och tillbaka kom vi fram till att vi skulle ut i Downtown istället för hollywood... Åkte till nya stället J lounge där det var fullt med folk, bland annat en massa från USC som hade fratparty där, slutade med att vi hamnade på efterfest i Jonas frat house på USC med en massa folk, galet kul! 

Downtown girls..!

Tequila race!



mm.. mojitos :)

Pusssss

John, Viktor och Mickis

Jag, mia och Joshua

dancing star :)

haha var kom han ifrån??? 

spring mickis, spring!

On our way to USC!

Mia och Jonas at the afterparty




Baileys och is..

Torsdags kvällen mixade vi drinkar hemma hos oss, fick flashback från förra terminen när vi alltid började kvällen med bailys och is... :(  Sen drogvi in till London Hotel där Gordon Ramsey har resturangen, där även the scrubs gänget var där och åt middag. .. Sen drog vi vidare till grymma Hyde, massor med folk på en minimal yta, coola rockdottern Zöe Kravitz minglade runt och även the hills systern Stefanie var där... hm lite otippat kanske.. Sen avslutade vi kvällen med fyllemat och vattenpipor på mysiga ställen, Habiti i Westwood.




Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma hos mina föräldrar igen, det är så harmoniskt att komma hem hit, känna att man riktigt kan koppla av. igår hade vi grillning och poker, jag kom trea bland alla killar, stort! Imorgon ska jag och syrran till stugan och försvinna från verkligheten ett tag, bara sola ut och gå och ha det skönt. Synd att inte min raring kunde vara med han som älskar stugan, han har en helg med sina grabbar nämligen. Välbehövligt efter att bara ha umgåtts med mig. 

Malin och jag hade ett samtal idag om vårt kall i livet. När vi bodde i USA, var vi så tillfreds hela tiden, inte för att det var just USA utan att vi gjorde någonting vi verkligen trivdes med, det tror jag är väldigt viktigt. 

nej nu ska vi gå och pömsa i säng..


en osminkad jag och Jompis från grillkvällen



 

it's all about the shoes...!

Skor i mängder finns det i downtown LA och billiga oxå, inte som hemma i svedala.. :)  Åkte dit idag med Mickis, Maria och Anna, de hade ju inte varit där innan så det var på tiden att de fick se en annan del av LA också.Vi hittade lite skor en en massa billiga accessoarer för EN ynka dollar styck :) Jag passade även på att handla lite saker till mina design klasser när jag ändå var där, mycket billigar där än i Santa Monica området..
 Ikväll ska det mixas drikar hemma hos oss sen blir det utgång någnstans, kanske Sunset blvd eller West hollywood... 

Te pause...

  ...och lite senare starbucks pause haha

Anna testar en weed mask :D



Skor!!






1 ½ månad kvar till frihet!

*gaah* Nu är det banne mig inte lång tid kvar tills man slutar den här helvetes-skolan och livet åter igen kan rullas igång =) Marknadsföringstenta om 2 veckor och sen är det sista kursen för terminen, integreation i företagsekonomi and then it´s soo oover... Konstigt det kommer kännas att inte ha någon panik-ångest över nånting, hehe..
Men nu när våren och sommaren börja titta fram så känns allt helt plötsligt lite lättare. Jag, Lotten och Jaquline har bestämt oss för att springa midnattloppet i Aususti. det är 1 mil och börjar klockan 10 på kvällen. Den som vinner blir bjuden på en utekväll av de två andra.. haha! Blir garanterat en dyr kväll för mig... men ska faktikst försöka träna nu! har t.om. träningkläderna på mig och ska precis ge mig ut i spåret. Är riktigt skönt att ha grönsta, och lidingöloppsspåret bara runt husknuten =)

Mamma och jag har också funderat på att åka till New York i början på sommaren. Hoppas hoppas det blir av!! Beror lite på när hon kan ta semester osså.. Men skulle va så himla härligt att få komma dit!

Men men, var sak har sin tid. Nu är det valborg om en vecka, och den ska självfallet spenderas i Uppsala! weehej! Alla biljetter tog slut igår, så man hade tur att man fick en =)

Nää, nu måste jag bege mig ut i skogen på min lilla springtur! Ska faaan vinna i augusti!!!

puss o hej!

Torsdag

igår fick jag och Johannes för oss att vi hade en dag att fira, vi kom på massor av saker vi skulle fira, dels att jag hoppat av en kurs, fick reda på att jag kunde tillgodoräkna en likvärdig kurs jag läst i gävle, wiii så skönt! 
Sedan så hade jag och Johannes ett och ett halvt år den 20e.. Att han har gjort en positiv sak när det gäller hockeyn och ja en massa andra töntiga saker kom vi på. Vi tyckte helt enkelt att det var vår dag så vi tog en spontatripp till ett massageställe och jag bjöds på en timmas massage. :)
Kvällen spenderades hemma hos Patte och Caisa. Det är helt underbart att vara i ett hus istället för lägenhet. 
Nu har vi precis ätit en god frulle på altanen och snart ska vi cykla och hämta lilla Wilma. 
Ikväll blir det poker och grillning med grabbar hemma hos Lukaz och mig. Och JAG ska vara med på poker för en gångs skull :) 
Nu blir det solning! 



Santa Barbara!

Har glömt och skriva att vi tog en spontantripp till Santa Barbara för några dagar sen.. Vi kom iväg ganska sent och åkte för till en kompis som pluggar på Santa Barbara University och kollade runt på det mysiga campus området... Men eftersom det var torsdag så var det ganska dött, så vi bestämde oss att åka in till SB och möta upp bästa Erik som jag inte har träffat på länge! Stat street var riktigt mysigt massor av barer och klubbar alla samlade på en och samma gata, sen blev det efter fest hos grabbarna med sång och musik! haha 
Vi åkte hem redan dagen efter men lite hann vi se iaf... Blir nog säkert någon gång till innan sommaren... 




det blev malibu...

tisdagen spenderande i ett steckhett malibu... Whole food mat, sallad, frukter, jordgubbar och annat smått och gott :) underbar dag!



Beach day...

I dag ska det bli 36 grader... Vilket betyder att vi ska tillbring hela dagen på stranden! wihi Har inte betämt än om det blir malibu eller laguna.... Var dock inte lika kul i går i skolan när det var lika  varmt  och jag hade löpträning mellan 12 och 2... men nu blir det äntligen stranden :D


tröttis

hjälp så trött jag är! Johannes är är duktig idag och skulle gå på is vid klockan åtta så jag blev inskjutsad till lägenheten vid halv åtta. Nej inte tidigt jag vet, men vi somnade så otroligt sent inatt. 
Gårdagen var inte så händelserik annars. Min pojkvän fick ut mig i spåret så jag fick röra på arslet, puhuu märks att det var tre veckor sedan jag tränade. 
I helgen var ju syrran här somsagt och vi hann med mycket roliga saker. I lördags hade vi en heldag på stan, sedan blev det utgång, som startades hos Johannes kompis Robin där det även var massa andra sköna killar. Bland annat Niklas som jag inte sätt sen gymnasiet som är en barndomskompis till Johannes, mycket roligt. Utgången blev på BJ, har nog aldrig haft så kul där förut! Min kära pojkvän och jag skulle så promt spendera hela kvällen på att dansa inför alla, väldigt patetiskt men det kommr jag alltid på dagen efter :)
Nu ska jag göra lite frulle sedan så bär det av till skolan, vilken jag är otroligt less på, men kämpa på.

Hittar inte kameran, får se sen om jag vill bjuda på några bilder från helgen.


 

blåsta "blondiner" lyckas vi? eller fisk kanske?



söndag

Det har varit riktigt varmt här i dag... Massor med folk hela dagen... Nu e klockan snart åtta och det är fortfarande massor med liv och rörelse i venice.. Som vanligt på helgerna samlas det massor med folk strax utanför våran lägenhet som spelar trummor, dansar och e helt galna :) haha





Tjoho!

Jaaa, nu har det gått en heel vecka sen jag kom hem från Åre och livet börjar rulla på som vanligt, med mycket plugg och mycket jobb! Va t.o.m hemma igår, på en fredagkväll! Händer inte ofta men det väl gör det, är det bara att luta sig tillbaka och njuta och sova =) Idag ska jag iväg till jobbet och sen blire direkt-tåg till Hammarbysjöstad och inflyttningsfest hos Therese och hennes pojkvän. Är mäkta sugen på att flytta hemmifrån nu ska ni veta! Har inom loppet av en månad vart hemma hos både Sussie och Talli, som både flyttat till superfina lägenheter på Gärdet!! Sjäv bor jag ju fortfarande hemma hos pappa, men det kommer det bli ändring på till hösten! ! !

Har faktikst funderat en massor.. Och är nästan helt säker på att sluta plugga till hösten, eller iaf på SU.. Funderar på att läsa på distans eller helt enkelt börja jobba. Känner nu att jag har  varken motivation eller ork att sitta och pränta in mer strunt som jag ändå inte kommer ha någon nytta av. Vill göra något som jag brinner för !!! hehe, och det är verkligen INTE att läsa ekonomi i stockholm.. Men men, som sagt är planerna många och möjligheterna oändliga! =)

Nä, nu måste jag sticka!
puss o hej!

lördag

Igår fick jag världens bästa dag av min älskling!
Först tog han med mig till Salt ett mysigt ställe vid ån där vi hade en liggsäng, låg och mös i solen och drack öl, kunde inte bli bättre! Det lyser säkert töntig förälskelse om oss, men vad gör väl det :)
Sedan gick vi till Oasia och åt jättegod mat, sedan avslutades kvällen med bio :)
Tyvärr blir det nästan aldrig några bilder för både min och Johannes mobil är trasiga så vi ha mobiler med crap camera nu.
Nu kom jag precis hem till lägenheten, ska duscha och sedan möta syrran på stan. Ikväll blir det som sagt kanske utgång för oss..

hej!

OC

I tisdags åke vi till OC och bara slappade hela dagen..  Mötte Dell som visade oss runt i huntington beach, gick på marknad, åt jordgubbar, kollade på coola stället rubys som ligger längst ut på piren.  Men vi började dagen med frukost på bästa stället i venice, Benice :) Senare på kvällen åkte vi in till santa monica och såg på bion observe and report, as rolig film men helt sjuk humor...

Frulle på Benice
 

Sunset beach

Iskallt :(

Seal beach

Mickan hittade sitt drömbadrum :)

Marknad i huntington beach

jag och dell ute på piren

50-tal

Viktor



en dag på stan

blä, idag var jag så himla trött och ville verkligen inte gå upp. jag gick till skolan för att ha föreläsning vid 10, men sen så var den inställd, buhuu! 
Mötte upp Johannes och Nicke på stan, gick och käkade och shoppade till Jompan. Jag fick mig även en söt liten topp av han. Jag skulle ha gått till gymmet nu, men jag struntade i det, inte likt mig men men..
Nu är iallafall sökandet inför hösten klart, jag sökte Nek i första hand, så nu får vi se :)
Ikväll skulle jag Vickan Johannes och Samuel gått ut på stocken, men Vickan fick förhinder, så vi får ta en hemmakväll istället. Kanske blir utgång på lördag istället när syrran förhoppningsvis kommer hit.. 

nu ska jag plugga och ta hand om min sjuka bror..






ÅRE!

Här kommer de efterlängtade bilderna från åree.. Vill tillbaka igeen, men man får väl ge sig till tåls ett halvår iaf. Jag har nu sökt kurser till hösten.=) 1:a Nationalekonomi distans, 2:a Nek sthlm, 3:e FekC Sthlm. Men måste säga att jag är riiktigt less på att plugga och funderar seriöst på att sluta plugga. Varför ska jag genomlida plugg om jag ändå kanske inte kommer jobba som ekonom. Hellre får jag ett års arbetslivserfarenhet och fortsätter på den vägen. Funderar faktiskt seriöst på att kanske flytta ner till Italien, till huset, lära mig Italienska och jobba som mäklare där på Re/max eller något liknande. Men som vanligt har jag nya ideér varje vecka. Jag har abslout inte lämnat tanken att åka till Sydney eller LA!! =)

Som pics.




Finns hur mycket mer bilder som helst! Gå i så fall in på min Facebook,  eller Saras =)

melrose..

Så skönt att vara ledig nu i en vecka, vi tar vekligen vara på tiden på till max nu.. Måndagen spenderade vi på rodeo drive och melrose, inhandlade en godbit från marc jacobs och lite annat smått och gott :) Och avlsutade med en sallad på Urth Cafe.. Senare på kvällen mötte vi upp Johanna och hennes bror som precis kom till LA och åkte till sunset och The Standard där svenska Lykke Li spelade för kvällen..





Tisdag

jihuu så lycklig jag är när Johannes bor här :) 
idag har vi varit på stan , haha mycket roligt :) Vi ägnade all tid till att kollat kläder till han! Vi hittade massa fina vårkläder.
Jag tränade pilates för första gången idag och det ska ju tydligen vara så himla kul och bra, men då kör jag fan hellre yoga, det är ju tillochmed jobbigare.  
Nu ska jag sätta mig med plugg sen åker jag ut till Johannes hus och myser där inatt.

Oh just jävlar man måste ju söka kurser till hösten idag. Hm ska jag söka Fek C eller Nek?

lite pics från helgen hemma




Ett gott skratt...

Ett litet klipp på Björn och Robert från Parlamentet... Roligt att garva lite såhär på morgonkvisten =)



Maskerad och vårsol!

Har inte fixat alla bilderna från Åre än, men som sagt kommer de inom kort. Tills dess har jag iaf fått upp lite bilder från maskeraden på La rose för nån helg sen, och sen lite härliga vårbilder =) Sitter nu hemma och försöker lista ut vad jag ska söka för kurser till i höst. Letar efter någon distanskurs på Nationalekonomin så jag kan välja lite själv vart jag ska plugga. Är ju som sagt fantasatisk sugen på att dra tillbaka till LA eller till Sydney! Så om jag söker en distans kan jag välja och vraka lite som jag vill =) Problemet är väl bara att de kurserna verkar bara vara på halvfart, så får se lite hur jag gör! Är kluven! Men men, kanske blir något helt annat tillslut, vem vet! ;)

jaja, det löser sig ändå tillslut, får jag hoppas! Här kommer lite bilder iaf!

























Lite vårtecken och floppan i solen!




Back from Åre!

I tordags hämtade Sara upp mig i sin bil för att påbörja vad vi trodde skulle bli en trip på ca 7h upp till härliga åre! =) Hehe, slutade amed att efter hela 9½ timme klev vi in i stugan i Åreby för att mötas av en nyduschad och klar vickan, som hade väntat på oss i ca 2 timmar, redo att kliva in i dimman och gå ut på bygget! Vi skyndade oss och gjorde oss klara, samtidigt som grabbarna stapplade in i stugan. Nu var vi alltså 8 personer i en 6manna-stuga och vi alla skulle göra oss redo inför kväällen! Men allt gick super! En fantastiskt skidresa!! Kom hem igår och är ganska så trött men väldigt nöjd. Måste rusa iväg till jobbet precis, men bilder och en mer utförlig beskrivning om resan kommer inom kort!

Puss och Hej!


one night out...

Lördag kväll blev det kress....



Sunday in Venice..

Söndagarna i venice är helt underbara... Massor av folk, underbart väder, stranden,musik, allt :) Gick en långpromenad runt bordwalken och venice kanalen i dag.. 

venice kanalen


Ocean front walk




New York, New York!

Har precis bokat resa till the big apple, 30 april bär det av!!! Yehhh!!!  Och dagarna efter kommer brorsan hit och hälsar på, så jag antar att det kommer att bli ännu en tripp till Las Vegas, maj kommer att bli grymt :) Tjejer kan inte ni också komma till New York??????? :D



cut it off

Nu är jag äntligen ny klippt :) Bestämde mig för att klippa av en massa slitet hår en decimerter klipptes av, vilket verkligen behövdes.. Råkade även hamna på The closet på main street där dom hade 70 % (!) på allt :). Hittade Två fina T-shirtar till mig och en present till lillebor som fyller år ganska snart...
Fredags kvällen spenderades på Abbot Kinney och The Brig, första gången vi var där en fredag och det var riktigt bra :) 

 

En glad mickan efer lite shopping :)




PARTY

Vilket underbart väder det är! Jag har legat ute hela dagen och solat. Jag tror att det är sommarlov nu, känns skit att åka tillbaka och plugga igen, men som tur är flyttar min älskling hem till Uppsala på måndag, vilken lycka! 
Ikväll vankas det fest i Norrköping med mina bästisar. Det var sjukt länge sen jag träffade Chris så det ska bli jättekul! 
Vi har laddat upp med en jäkla massa cider och skumpa. Syrran får ju gå ut lagligt nu också så det ska firas :)
Nu har vi haft hårstudio här hemma, jag har färgat håret, så nu är jag ljusbrunhårig. Färgade med en mellanblond och blev brun, haha. 
Nu ska jag klippa till brorsans hår också sedan är vi fit for fight för party :) 

hoppas ni får en bra kväll, det ska vi ha! woooooo party! 

Btw, kan ju inte säga att jag inte är avis på Vickan och Malin som är i Åre, jag tänkte ringa sen när jag är berusad och se hur det har det, skulle jag ringa nykter skulle jag bli deppig :) 





Lite föris hemma på altanen :)

villa och polis..

Igår drog vi en sväng till Villa i west hollywood, tycker egentligen inte att det stället är bra men i går var det ritigt bra! Mycket folk grymt bra DJ och en massa svenskar, även Alexander Skarsgård var där..  Nuförtiden går det knapp att gå någonstans utan man ser en grupp med svenskr i hollywood...haha

Men sen på vägen hem körde två polis bilar upp bakom mig med blå ljusen på.... jahapp så det var bara att stanna och ta fram körkortet, ingen av oss fattade vad jag hade gjort för fel... Men det visade sig sen att lyserna inte var helt påslagna.... great, smart sanna :(  Trodde verkligen att det var helt kört där, i och med att jag inte har ett körkort från cali, men som tur var polisen snäll och bara gav mig en varning :S  Så nu ska jag verkligen ta ett körkort här...

Idag har vi bara chillat, tog en lunch på boardwalken där vi mötte Michaelas kompis Viktor hemmifrån som nyss kom hit till venice. Och även kollat lite sistaminuten resor eftersom vi har spring break :D Får se om vi hittar något kul...:)  I kväll blir det  nog bara barhäng i venice.. tror vi...;)




Svenskar festar bäst..eller??

I lördags fyllde Jessica år så det var meningen att vi skulle till Cheesecake Factory och äta födelsedagsmiddag, men när vi kom dit var det en riktigt lång väntelista... Så istället vände vi i dörren och åkte till venicepiren och åt på en mysig spansk resturang... Det visade sig att kocken hade pluggat i Lund i flera år och snäll som han var bjöd han på en flaska bubbel:) 
Sen begav vi oss till Kress där det var en svensk som skulle vara DJ, dj malm. Vilket betyder MASSOR av svenskar.. hm.. Vet inte hur jag ska beskriva en kvällen men det var helt galet..!  och efter två veckor med mycket partande så var vi bra sega i slutet och begav oss hem lite tidigare än vanligt...

Sista dagen för Jess och Ida var riktigt mysig med strandchill och äntligen Cheesecake Faktory på kvällen :)






Lysekilare på besök
          


Helgen som var...

I fredags när vi kom hem från vår lilla road trip, fixade vi oss snabbt och drog till Amalle i Brentwood, som hade bbq och  födelsedagsfest :) Dock var vi lite sena och väl där  kryllade av fulla svenskar! haha Sen drog vi in till MyHouse i hollywood, fick  även med oss lilla Amalle :) Medan resten av svenskarna drog till H-wood där en svensk precis blivit promoter.. har sagt det innan men Myhouse är grymt...! Råkade även dansa in i Paris Hilton :)
Efter Myhouse åkte jag och Michaela på efterfest till några kompisar i Beverly Hills och jess och ida som var helt slut åkte före hem till venice..
Lördagen spenderades med plugg och stranden såklart..


Halva Lysekil möttes på Myhouse i hollywood..hm..



Inte ett kalas utan skumpa:)








San Fran & Santa Barbara

San Francisco var helt underbart :) Klockan fyra på morgonen (tors) drog vi fyra tjejor, jag, Mickan, Jessica och Ida på en härlig rod trip...  Tog flera timmar men vilken underbar stad, kändes verkligen inte som Karlifonien mer som en europeisk storstad... Plus att det var underbart vårväder:) 
Väl framme åkte vi direkt till downtown och hamnen och tog en snabb lunch, sen var det meningen att vi skulle ta båten till Alkatras, men lata som vi är nöjde vi oss med att zooma in ön från hamnen och foto därifrån istället... haha
Sen sprang vi runt och letade efter ett billigt och bara hotell, hittade ett på Lombard street, där det kryllade med hotell. Eftermiddagen spenderades med turistande, bla krokiga gatan, Little Italy, m.m
På kvällen drog vi ner till Casco Streeet ( gay gatan) och åt middag bland alla gay par :) Det var meningen att vi skulle dansa hela natten lång men denna kväll åkte viu hem tidigt istället....

Dagen efter åkte vi via Santa Barbara och underbara hwy 1, som sägs vara en av världens vackraste vägar... Det kan jag verkligen hålla med om... :)


En gammal goding

ååh, ville bara visa det här klippet, är så himla fantastiskt =)



Älskar mina vänner! Ni är fan de bästa som finns!!

älskar solen

hej hopp! 
helgen har jag tillbringat i ängelholm hos min kärlek. I fredags när jag kom ner så hade vi myskväll, och Oscar fick kolla på film hos Sebb :)
När Oscar kom hem igen kollade vi på "låt den rätte komma in" fan så rädda vi var. Efteråt tyckte vi att den sämst, men efter lite eftertänksamhet så kom vi på att den kanske var ganska bra. 
I lördags var det en helt underbar dag och vi gick ner ett helt gäng till ån och låg och solade och hade det underbart!
På kvällen vankades det party hos Pillan. Vi var massa härliga människor som grillade och drack alkohol :)
Senare blev det en liten utgång, ängelholms uteliv är väl kanske inte det bästa men allt funkar i goda vänners sällskap :)
Idag åkte jag och Johannes ut till stranden, la oss på ett täcke och njöt på alla sätt :)  
Ahh just det, vi hörde ett skrik ganska länge på stranden, så Johannes gick och kollade var det va, det visade sig vara en liten hund som hade simmat ut i det kalla vattnet och tog sig inte in. Ägaren bestämde sig då för att ta av sig brallorna och simma ut och hämta hunden, fyyyyfaaan så kallt det såg ut. 
Nej nu ska jaa ta mig en powernap!

tyvärr tog jag inga bilder uder helgens festligheter, men så här vackert är det på stranden en vårdag.







Organisatorisk kunskapsöverföring

hmm, är ju faktiskt lika roligt som det låter... ååh, jag orkar verkligen inte, helt sjukt. Så fort jag verkligen sätter mig ner och läser boken så somnar jag på något konstigt vis. vaknar upp 10 min senare och försöker på nytt att sätta mig in i alla dessa oändliga teorier. Men till vilken nytta.. Lyckades iaf hinna med en fika idag min favvosarna Challe o Floppan. Hängde på Espresso vid centrum. Härligt att sitta i solen och dricka kaffe, haha, lyckades t.o.m få lite färg på kinderna, fantastiskt! Men sen stängde de redan vid klockan 3, jävligt mystiskt måste jag säga. hm, va nog kanske lika bra, då jag behövde åka hem och påbörja isoleringen.. jaja, är väl bara att forsätta med eländet. åh, bara 45h timmar kvar till frihet! Weeheej! pusss o hej!

if only man va i åre nu....


Valborg snart!

Tjooho! Efter en händelseriik helg har jag vart helt död och har dock försummat plugget! Men det ska jag ta hand om det första jag gör imorgon! Då börjar nämligen hemtentan.... Kommer då stänga in mig i två dagar och bara skriva..! Men klockan 4 på eftermiddan på onsdag är organisationen över och planeringen och packning inför Åre börjar! =)
Igår, i alla fall så kom Sussie hem till mig på middag. Jag lyckades hitta några trötta köttbitar i frysen och lite potatisbollar! Sån lyxmiddag lagas det alltid alá casa de Malin =) Men blev också en del vin vi kunde skölja ner maten med. Sen drog vi in till stan för att till en början gå till berns. Men när vi kom dit och såg den oändliga kön, ångrade vi oss och gick till Riche istället.. Redan trött och bakis efter maskeradkvällen i fredags kände jag att det var dags att slänga in handduken redan vid 2... Medan de andra rännde iväg till Spybar tog jag mitt pick och pack och åkte hem, efter en mycket lyckad kväll!

aaah! Förresten är det bara 10 dagar kvar att bestämma sig vad man ska plugga i höst! Jag har ju som sagt en del olika planer. men som det ser ut nu kommer jag att söka NEK:en på distans och sen får jag se  lite vart jag hamnar =)
LA? New York? Uppsala? Sydney? Stockholm?? ojojoj, vilka i-landsproblem man har...

Puss och hej!


April april...

Kom precis hem nu efter en heldag på stadens gator! Va riktigt länge sen jag bara gick runt och tittade i affärer och njöt av stockolms vårliv! Det är helt sjukt va människor ploppar upp helt plötsligt, så fort solen dyker fram. Annars är det alltid så dött och så fort det blir lite ljust ute är fan vartenda fik och restaurang fullsmockat av folk. Men det är ändå då det är som bäst med stan =)

Har shoppat 2 klänningar, som jag kan ha till vardags, jätte fina! Sen vart den en fika me markus på fridhemsplan, ett litet kök, mycket trevligt ställe! Sen drog jag till drottninggatan för att möta upp lotten på muffin för att sen gå till "ett litet hak" på grevturegatan för en öl (som helt av sig självt tredubblades av någon konstig anledning) Där satt vi under värmelamporna och reflekterade över livet! aldrig fel! =) Imorrn är det presentationsdax och sen är det äntligen helg! Då blire maskerad på "La rose", uniformtema.. Ska va militär ! dock inge slampigt, som 90% av resten kör, utan får bli nåt snyggt och neutralt istället, men ej att förglömma pilotbrillorna!!

Nä, nu måste ja sova så ja e pigg till imorrn! goooonatt


Party all night looong...

Oj nu har det blivit lite mycket party den senaste tiden... Michaelas kompisar har verkligen fått sett all möjligt i partyväg från, college fest, barhäng på main street och abbot kinney, hollywood, downtown, bbq och i kväll drar vi till San Fransisco!!!! yehhhh!  Äntligen, har velat åka dit så länge. :)

Fratparty USC





Downtown Standard



H-Wood

Les Deux



Bröllop!

Jag har nog inte sagt det men min äldsta brorsa Thomas har ju gått och förlovat sig (va iofs väldigt lång tid sen) men i alla fall så har de bestämt datum för bröllop, de lyckliga tu. Den 4 Juli, på usa:s självaste nationaldag bär det av stapeln. Ska bli så hiimla kul! Har aldrig vart på bröllop förut, har endast jobbat på dem.. Va så himla vackert när jag jobbade på Elfviks gård längst ute på Lidingö under somrarna när det var bröllop. =) Höll på nästan varannan veckan under hela sommaren! 

De bor nu på söder men håller på och försöker sälja sin lägenhet för att flytta till nånting större. Jag hade ju hoppats på att kanske fåå deras, hehe, önskedrömmar malin.... Nu börjar det iaf närma sig så jag och anders (min andra bror) måste försöka komma på ett tal eller något. E svårt men ska fortfarande bli ganska roligt.! Får se vad vi kan koka ihop =) 


                                                                                                
 

RSS 2.0