sjukling

usch buscha så dåligt jag mår nu, jag är sjuuuk, stackars mig!
hade en väldigt mysig men trång natt, haha två i en 90 säng är lite problematisk, speciellt med en partner stor som ett hus :)
Idag har jag inte gjort mycket annars för världen, har mest legat i sängen och såsat.
Imorgon hoppas jag att jag kan ta mig till skolan, måste verkligen hålla igång tempot från början nu!
Nej fy jag har verkligen inget kul att skriva här nu, lika bra att jag tar mig tillbaka till sägen :)

kan jag få sommar tack?




uppdatering.. =)

NU äntligen börjar skolan att lugna ner sig och jag har fått sova ut för första gången på en vecka! Mina dagar har spenderats hemma hos Carolina på Odenplan tillsammans med Therese och Siem i min grupp, skrivandes på detta ständigt uttjatade PM. Men idag klockan 12 skulle det vara inlämnat och jag kan äntligen andas ut =) Nu är det bara en hemtenta kvar och sen är det jag som drar till Åre! Åker upp med Sara och några av hennes kompisar, osså tar sig vickan ner från Umeå så möts vi där.. Ska bli fantastiskt härrligt!

Det har dock inte bara varit en massa plugg utan förra veckan åkte jag och Helena in till söder och kollade på när hennes pojkvän spelade på en klubb i ett band. Supermysigt, det är inte alltid man lyckas ta sig in till söder.




Va också och fikade en liten snabbis med Markus inne på Fridhemsplan. Alltid roligt att ses och uppdateras!! Han jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån, så det är inte konstigt att jag alltid blir lite inspererad av att börja jobba när vi ses =)



Haha, va så otroligt lugnt på jobbet också så jag och victor gjorde Coffé art! Börjar bli riktigt skillade på det nu!



Mellan våra pluggsessions med gruppen försöker vi alltid hitta något bra ställe att äta lunch på. I Fredags blev det Indiskt,. Fantastiskt gott! Måste rekommenderas. En studentlunch, 60 kr, wonderful.




Efter en hektiskt vecka tyckte jag och Carolina att vi va värda att få åka upp till Uppsala och festa lite. Som jag skrev förut så va det P3 gasque på Stocken i lördags, och vi är ju inte dem som är dem att missa det. Lite bilder från utekvällen:



Sååå, nu är väl alla bilderna upplagda. Himla roligt med en kamera=)
I helgen blir det väl antagligen utgång som vanligt. Mycket härligt att vara ensam hemma, nu när maria och pappa flytt ner till Italien =) Nä, nu ska jag ta en härligt vår-promenix till centrum och köpa lite nytt smink. Och sen blir det in till odenplan igen för att göra klart presentationen till på torsdag!

Puss och Hej

more pixs..

lite blider från resan mellan grand canyon och San Diego... det var en helt underbar resa med allt från några plusgrader, djupa dalar till steckande sol i öken...



Söndag

Nu lider helgen mot sitt slut och min vackra underabara syster har åkt hem. Lika tråkigt varje gång. Fick däremot reda på en jäkligt mysig sak som jag har att se fram emot imorrn, åå jag längtar! Först ska jag utstå en hel dag i skolan, men sen så :)
Helgen har varit i det lugnaste laget, jag har legat sjuk så det blev inget partaj.
Jag orkade självklart ändå med lite shopping i helgen. Jag hittade så sjukt mycket snygga kläder som jag bara var tvungen att köpa!

Igår var min lilla kusin här och tävlade i konståkning, sikken sötrumpa! Haha hittade en stor planch på älsklingen i gränbyhallen när han var typ 17 år, vet inte riktigt hur han tänkte med frippen där, men han är så söt så!

Tycker synd om brorsan som ska sitta uppe hela natten och skriva PM, usch. Nej nu ska jag sova. Sov gott




Bbq i bevan

I fredags var vi riktigt sega, hade planer på att åka in till hollywood och äta Italienskt på Bella och sen MyHouse. Men det blev ändrade planer som vanligt... Istället åkte vi till Alex hus i bevan och hade en liten bbq, vliket slutade med att vi satt framför brasan och drack vin hela kvällen... Inte fel det heller :) 

Vad vore ett masionparty utan en Hefner morgonrok :P

Kocken Alex

Ida och Jessica:)

Alex och Dell

Romie och jag

Kortspel och vin


Lördag

Nu gör jag och syrran oss klara för att gå ner på stan och shoppa. Igår hittade vi massa fina saker :)
Ikväll vet vi inte hur vi ska göra riktigt, får se om det blir utgång eller ej..

Erik fick agera fotograf innan vi skulle ut i torsdags, vi fick lite panik att vi inte hade tagit en ända bild..




Man kan ju fråga sig vad Vickan försöker göra här :)


lite bilder

Har verkligen haft fullt upp det senaste veckan... Mamma och pappa åkte tillbaka i onsdags och måndags fick vi två nya inneboende i lägenheten, jessica och Ida. Kompisar till Michaela som kommer att vara här i två veckor, så vi ska visa dom det bästa avCalifornia:)
Här kommer lite bilder från roadtripen vi gjorde i helgen...
I kväll blir det bbq hos Alex i Beverly Hills sen MyHouse :)


 På väg
Death Wally...

Hotellet :)



Fler bilder kommer i morgon....

stocken

blä för kö!
mycket trevlig förfest med middag ikväll, kom till stocken vi halv elva och trodde det skulle vara lugnt, men icke. Vi stog i kö såå länge, jag gav upp efter ett tag och gick hem och mös istället :) mycket skönare. Eftersom att jag var näst intill nykter pallade jag inte alla mäniskors trängsel och stoj.. usch nej jag börjar bli gammal tror jag!
jag ligger tusen gånger hellre hemma och myser med min pojke, eller ett glas rödvin med mina kära vänner, vad händer med mig?
Nu kommer iallafall kunna gå upp tidigt imorrn och träna istället, ahah pilutta er som ligger bakis och äckliga imorrn :)
haha jag tror Vickan försökte ta sig in till slut, men tror inte hon lyckades :)
Imorgon kommer min kära syster hit, det ska bli så skönt!

bilder kommer imorgon :)

sov gott

Ljusare tider..

Ännu en härligt dag i solskenet!! är egentligen helt sjukt hur mycket man styrs av vädret beroende hur man mår. Har väl känt mig ganska strött och hänging senaste veckan på grund av allt plugg och jobb. Men så fort solens strålar tittar fram så försvinner all depression och man är igång igen och redo att ta nya tag.. Och tur är väl det!
Tränade igår igen, kändes riktigt skönt, vill verkligen komma igång på riktigt med min träning men det får ta sin tid, till jag har tid helt enkelt. Men ska försöka att pallra mig dit idag igen efter min plugg-session. Ska ta mig en häärlig vårpromenad till bibblan nu och sätta mig och försöka få lite gjort så att jag sen kan njuta av dagen...

Imorrn drar farsan ner till Italien också för att påbörja renoveringen av vårt hus. Jag hoppas verkligen att det blir bra och att det kommer att va beboligt till sommaren! Vill bara spendera min tid där nere med rödvin, bergsvandringar och en och annan mozarella tallrik =) Kommer bli ljuuvligt!

Nä, nu måste jag dra!

Sol

Shit så lycklig jag blir när solen skiner! 
Nu har jag varit på gymet och kört ett abs pass och sprungit i en halvtimma. 
Tro det eller ej men jag börjar bli en riktig hejjare på löpning :) 
Snart är det dags för första föreläsningen i verksamhetsstyrning, intressant! 
Jag var tvungen att springa förbi apoteket och köpa brun utan sol förut. Jag är så in i h-vete blek och jag vill inte sola. Måste verkligen tipsa om ACOs Bus, den är riktigt bra och billig! 
Ikväll har jag en hel del att plugga, sen ska jag iväg på ett skivstångspass. Måste faktiskt träna hårt nu, för sista april närmar sig och då ska man ju gå lättklädd :) 

Så här såg vi ut sista april för ett år sen, förferre hemma i Johannes hus, kan det bli en repris i år  måntro? :)










Onsdag

Varje dag är den andre lik, men snart blir det ändring på det! I helgen kommer jag bege mig upp till Uppsala på nåt som heter P3-Gasquen. Alltid skönt att få en liten mini-semester, hehe känns nästan som att uppsala är mitt andra hem så mycket som jag vart där uppe. Sen är det bara en vecka kvar innan min organisationskurs är klar. Den kommer avslutas med en 48h lång hemtenta. När allt sen är över är det jag som åker upp till ÅRE, fort som satan! =)

Ska bli så skönt att få komma iväg härifrån och bara få lite livskvalitet. Länge sen nu känns det som. Men men, nu ska jag ta mig en promenad til centrum och sen iväg till Odenplan igen för att träffa tjejerna och fortsätta med vårt arbete.
Lääängtar till påsk!!!

Ännu ett litet roligt smakprov =)


Tisdag

Då var man hemma i Uppsala igen då..OCH det är inte skönt för fem öre, för imorgon börjar plugg igen. Ska dock bli väldigt kul att träffa min lilla Vicks som jag inte sätt på länge nu! 
Idag var Johannes och jag i Helsingborg, vi skulle shoppa, men jag hittade inte mycket jag ville ha.
Vi hittade däremot mycket fina vårkläder till pojken, skulle verkligen vilja vara kille ibland, det finns så mycket fina kläder!

Idag tvättade jag mitt hår med silverschampo, vilket gav ett riktigt bra resultat,  det tog bort det röda och jag blev typ ljus. Passar mina fräknar och min inte allt för attraktiva bleka hy jag har nu.. men är man svensk så är man :)  Nu har jag äntligen kommit på ett sätt att få fram en blond färg, yees! 

Förresten så klarade jag av tentan i organsiationsbeteende. Grattis till mig! 
På tal om skola, jag har en riktig beslutsångest för hur jag ska göra framöver, Johannes vill att vi flyttar ihop i Helsingborg till hösten, vilket skulle vara underbart, för jag älskar staden och Skåne. Samtidigt är jag jäkligt feg.. Usch, jaja framtiden får utvisa! 

Nej nu ska jag vika en stund för skype innan sovdags! 

Saknar dessa två damer massa, jag vill ha tillbaka gamla tider med "tre" 



En all-nighter..

Nu har jag äntligen kommit hem till pappa igen! Söndagmorgon vaknar man med spränghuvudvärk och stel i kroppen, och det enda jag kunde tänka på var att jag var tvungen att gå igenom 2 kapitel i boken om organisationsteorier, och hitta artiklar innan vi skulle ses hos carolina vid 4. hehe, efter många försök med att traggla sig igenom boken utan att ögonlocken skulle falla till golvet åkte jag in till Odenplan för att möta upp tjejerna. Tro det eller ej, men när klockan hade blivit 3 på natten var vi fortfarande inte klara!! Jag satt som en zombie och bara stirrade stumt in i väggen medan de andra försökte frenetiskt att bygga meningar vilket kanske tog 15 min per mening. Tillslut gjorde ingen av oss några framsteg så jag däckade i soffan och therese på golvet på en madrass. Klockan 7 ringde klockan igen, så det var dax att göra ett sista ryck innan vi var tvugna att lämna in arbetet vid 9. 08:59 skickade vi tillslut in de två arbetena!!!

Kom hem för någon timma sen och man är inte direkt vacker just nu. Ligger lite halvt däckad i sängen och ska försöka få några välförtjänta sovtimmar, innan vi måste gå igenom presentationen som vi ska ha imorgon på seminariet. Herregud, vad det är slitigt att plugga. haha.

Godnatt!!

ps, klarade min finansieringstenta!

söndag

gårdagen... färgning av mitt hår, jag blev röd :/ gud vill inte att jag ska bli blond. Längtar till sommarr då solen kan göra sitt.. senare: grekisk pytt i panna, lagad av mig och Johannes. Parmys med Vera och Sebban och en flaska rött..
Vidare till Capri där vi satt och mös i baren och hade trevligt med ägarna.
Istället för utågång blev det hemgång för mig och J, men så rätt val...
...Ljudet av  Lars Winnerbäck live på tv, lukt av cigaretter och  ljuva ord i öronen, lite halvlullig, precis som en perfekt sommarnatt...
Idag var jag på hockey med Vera, rögle vann, yeahh!
Imorgon åker jag hem,men innan ska vi till Helsingborg och shoppa! :)
På tisdag börjar allvaret i skolan igen och semestern är över..
livet är härligt!

kärlek

Bakispluggar..

Elverket va galet. Men ska skriva lite mer om det sen. Försöker nämligen plugga, eftersom arbetet ska in imorrn förmiddag. Vet inte riktigt vilka idioter som kom den smarta idén. Fick uppgiften på torsdagen, så har vart lite svårt att hinna me. Hehe, fördriver tiden lite med det här istället.. Han är ju abslout den bästa svenska komikern just nu.


Road trip :)

I måndags kom mamma och pappa hit till cali :) Så hela tisdagen snurrade vi runt i LA. Vi han med rundtur i beverly hills, shopping på Rodeo Drive, fika på The Grove, stjärnkoll på hollywood blvd, promenad till hollywood skylten och sen avslutning med middag på Cheesecake Factory i Marina Del Rey.... En lång dag som sen avslutades med lite barhäng på main street eftersom det var St Patrics day :)

 Sen i torsdags morse begav vi oss i väg till Vegas, tredje gången både för mig och Michaela :) 35 grader varmt, massor med shopping, god mat och så bodde vi i en pyramid, Luxor Hotel :) Kvällen avslutades som vanligt med utgång för oss:)... Måste bara säga att vegas blir bättre och bättre för varje gång vi e där... 

Nu sitter jag på hotellet i Grand Canyon efter en lång men otroligt vacker resa hit och i morgon bär det av till San Diego :) Det var meningen att vi skulle till Mexico en sväng men såklart så glömde vi våra I20 papper som vi måste ha med om vi ska lämna USA.. haha Bilder kommer lite senare...


Torsdag

Gårdagen var helt jäkla löööövely! Jag Johannes Sebban och Vera åkte till Helsingborg. Vi köpte med oss sallad och gick och satte oss vid vattnet i solen. Det var verkligen första dagen i år som man kunde sitta ute och riktigt känna hur solen brände, åh så härligt! Och Helsingborg, vilken härlig stad sen!
Sedan bar det av till träningsakademin, vi gymmade och tog en springtur hem.. resten av kvällen bestod av mys.
Nu ska jag ge mig ut i ängelholm och springa, kommer väl säkert springa vilse :)
Inga planer annars för dagen, föutom att jag hoppas att jag ska få med Johannes på spinning eller power ikväll :)

Btw turen hit sök ju däremot. Jag hade kollat fel på tåget så jag kom ner till stationen i Uppsala när jag egentligen skulle vara på arlanda.. Fuck, så jag fick ta en taxi till arlanda och det resulterade i att jag var en minut från att missa flyget. Haha bättre koll nästa gång!

Tjaoo!

Åre..

Nu är det mycket på gång. Finansieringstentan avslutades i fredags och nu har organisationen dragit igång. Lika roligt varje gång att påbörja en ny kurs, eehm.. Men den här gången har vi "bara" en hemtenta och ett grupparbete så läängtar redan till att det är över, för då har vi påsklov i en hel vecka!!! Och på torsdagen den 8:e bär det av upp till Åre!! Äntligen! Har längtat som en dåre att få åka lite skidor i backarna och köra den gamla hederliga afterskiin.

Men detta är om 2 veckor, så man får ge sig till tåls. Ikväll så blir det nog Debaser med Helena, hennes pojkvän ska spela så det ska bli riktigt roligt att få gå dit och spana in honom in action. Och sen på lördagen givetvis blir det Elverket! =) Kommer bli kaos. ! ! Wehej, många bilder kommer läggas upp (haha så att man verkligen minns kvällen, elverket har den förmågan att göra minnet liiite suddigt) . Nä, fan nu måste jag rusa till skolan!!!



haha. vet inte riktigt vad som hände.. men försöker iaf =)


HEMTENTA

Usch nu sitter jag med Hemtenta i Marknadsföring, och texten är sååååå lång och jag är sååååå trött. Men det är väl bara att traggla sig genom detta, för imorgon är det över och jag tar  flyget till Skåneland, wihuuu!

NU.. positivt tänkande







Djurgårdspromenix

Sjäävklart så släpar man sig ur sängen vid halv 8 för att det ska ta 30 minuter, bara för att ta sig till skolan!! Så för att man ska se någorlunda respektabel ut, är det lika bra att gå upp i tid så man hinner göra sig iordning. Har dock alltid varit en morgon-människa tidigare, men det har tootalt ändrats nu. Så, när jag då änltigen har lyckats ta mig halvvaken in till universitetet, träffar jag therese och Carolina som lunkar ut ur klassrummet (jaa, jag kom till andra halvan av föreläsningen). "det suger, vi drar nu" är deras första kommentar.. Jaha, säger jag och åker hem istället. Lyckat!

Skulle börja jobba vid halv 4, så för att sätta igång lite med mitt nya liv, blev det en liten promenix på djurgården med Liza och Jossan. Supermysigt och himla skönt att det börjar bli några plusgrader. Såg dock att det ska snöa igen imorrn.. *aah* ge mig vår! Ja, sen bar det iaf upp till drottninggatan och muffin, där lotten stod o slet i muffin-oset =) Sköönt att ha ett extra-jobb ändå, så man har lite möjligheter att hitta på massa kul i sommar

Men nu kanske iaf Åre börjar ordna upp sig. Vickan hade fått svar från sina killkompisar idag och de hade plats i sin stuga till oss stackare som inte har nånstanns att bo =) Så snart blir det kanske vi som pumpar puder i backarna!

Lite bilder från promisen..






Indien, Sydney och Elverket =)

Haha, undrar hur Bollywood-skaparna egentligen tänkte när de gjorde dessa danser och sånger. Sitter och letar efter bra klipp som jag ska kunna visa upp i skolan. Men är fan riktigt svårt att hitta något bra. Haha, men ganska roliga är de iaf.


 
Jag vaknade idag av att Filippa ringer. Jag svarar lite yrvaket och hör en glad och uppspelt röst i andra änden.
Det jag uppfattar är: packa dina väskor, sök jobb, för jag har fått praktikplats i Sydney! Filippa hade nämligen varit på intervju förra veckan, och imorse fick hon reda på att hon hade fått jobbet!!! Är så himla glad fär hennes skull!! =) Och nu är man ju inte toook-sugen på att köpa sig själv en biljett ner till landet down-under och göra en favorit i repris i sydney !



Elverket på lördag. De som inte vet vad det är så ska jag förklara. Under hela gymnasietiden, när man va för liten för att gå ut så hade vi ett subsitut på Lidingö, nämligen elverket. Där hade de olika fester och tillställningar, och självfallet spårade de flesta utgångarna. Så man har ju en del minnen därifrån, fast nu va det 4 år sen man va där (herregud, va gammal man är). Men nu på lördag så ska ägaren sluta och har då ställt till med en hejdundrande fest. 160 kr i entren och sen fri bar =)

I'm a lover not a fighter... trodde jag ja..

Helgen som gått sedan i fredags har jag mest legat inne, förutom en promenad som jag och bror tog i solskenet idag.
Fredagens fest började med en jätterolig förfest hemma hos oss. Vidare till Louise som hade korridorsfest. 
Vidare till Saluhallen, där det var fullt med folk! Allt var jättebra tills jag började bli lite för överförfriskad :)
Lukaz och jag tog oss då hem i en Taxi. Väl hemma eller utanför lägenheten uppstår det lite tumult med några skumma typer och det ena leder till det andra. Det slutar med att jag ser ut så här, ett jävla sår över ansiktet och sprucken läpp, jäkla skit, hoppas inte jag får nåt fult ärr bara!



jaja här kommer lite trevligare bilder från förfesten



Jag längtar som en tok till onsdag, då åker jag ner till min älskling i nästan en hel vecka, wheyy!  Och tack för alla fina sms jag fick när du var ute inatt, du är väl för söt! 

Jaha..

Jaha, den här helgen blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Efter tentan på fredan så va man ju ganska så paj. Spänning och nervositeten släppte äntligen och då märkte ja verkligen hur trött ja var. Så på kvällen blev det mysig middag hemma hos sussie, och därefter en öl (hm eller 2 kanske det blev) på obaren.  Sen självklart dagen efter blev jag sjuk, såå min lördagskväll spenderades hemma istället tittandes på gamla filmer. Va ritkigt länge sen man bara var hemma en lördag, så tyckte jag ändå hade gjort mig förtjänt av det. =)

På tisdag ska jag ha lektion på högsätra skola.. Eller ska ha en presentation rättare sagt om Indien för skolans sexor. De håller på med en projekt som ska handla om just indien och eftersom jag vart där på klassresa i 3:an i 2½ vecka så tyckte lärarna att det skulle passa perfekt om jag kom och berättade lite om mina upplevelser. Så självklart ställde jag upp. Så nu ska jag ta en härlig söndagspromenad hem till mamma och hämta lite gamla Indien-kläder, kolla upp nån bollywood-film och damma av gamla kort som man kan visa för ungarna.

Några bilder från i helgen.


inte helt normala..

okej vi e nog inte helt normala... haha


Vet inte vad som hänt men i kväll dissar vi hollywood för college fest..:S Beerpong, öltunna och stort hus med en massa fulla studenter...  vad hände där? haha får se hur kvällen slutar...

Berverly Hills...

Hemma igen efter pluggandet i west hollywood satt vi sega som vanligt framför datorerna och och funderade var vi skulle gå ut någonstans... Siktet var inställt på Foxtail, men efter lite snack med Dell tyckte han att vi skulle komma på bbq hos en kompis till han i Beverly Hills.. Självklart var vi på men vi är ju inte de snabbaste på att fixa oss, så strax efter åtta kom vi äntligen iväg.. Efter en heldel felkörningar uppe i hillsen fick tillslut Dell och en kompis komma och möta oss förvirrade tjejer... ( inte lätt och hitta om man inte har någon GPS i dennna stad...) haha
Väl framme klev vi ini ett riktigt nice Beverly Mansion, massor med trevligt folk, god mat och drinkar! Lite senare fick vi en tur runt om i det "lilla" huset, där fanns allt pool, jazuzzi in och ute, flera våingar och en helt fantastisk utsikt och hela underbara LA...  åååå det är ju så här man vill bo ;)
Och ja det fanns ett ledigt rum som de hyr ut, till bra pris också, så kanske ska man byta Venice mot Berverly Hills? hm vad tycker ni?
Blev nästan inga blider från kvällen, vi glömmer alltid att fota när vi är ute..




Parkchill och The Grove

I stället för att sitta inne en heldag och plugga så tog vi bilen in till West Hollywood och Pan Pacific Park. Där slog vi oss ner och pluggade och njöt av solen :) Så mysigt, får en verkligen att tänka på våren hemma iSverige.. Sen drog vi en snabbis förbi mysiga The Grove som ligger alldeles intill och inhandlade lite för kvällen...



LA-info

Idag fick vi önskemål om att skriva om LA tiden-ansökning m.m.
Det hela började med att jag fick det här mejlet från Malin:

Heeeeeeeeeej!!!
 
NU DRAR VI IFRÅN D HÄR JÄVLA LANDET....
 
LA HERE WE COME!!!!!

och ja visst tänkte jag, jag har ju alltid vetat att jag är ämnad
för något mer än att sitta bakom ett srivbord och tomglo och drömma mig bort och tänka "hm varför gjorde jag inte det där",   så varför inte prova på livet i LA?

Vi sökte till Santa Monica College gonom IBS-education. Där får man erlägga en avgift på ca 4000 (tror jag det var) och då får man hjälp med ansökningsblanketter mm. Egentligen kan man göra allt det där med ansökning själv, och då är 
det gratis. Kan dock vara svårt med språket osv. 

Så helt enkelt, man söker vilka kurser man vill läsa. Det kan vara svårt att få de kurser man vill ha första terminen eftersom att andra terminare har förtur. men väl på plats kan man crascha de kurser man vill ha. För att få lån från csn måste man läsa 12 units. För att läsa 12 units kostar det ca 20 000 kr. Man betalar också för en försäkring, vilken man måste ha. 

Jaa sedan så är det väl bara att boka ett flyg ner till California :)

Hm vad måste man veta mer, jo boendet. Det är svårt och krångligt med boende i LA. Dels måste man ofta ha ett konto där man kan visa upp att man har en ganska hög  inkomst per månad för att ens på leasa en lägenhet. Detta fixade vi genom våra föräldrar, de fick skriva på papper och grejjer för att fisa att våra pappor hade pengar i företagen som kunde täcka oss.

Det är också väldigt dyrt att leva i LA, så har man inge som kan hjälpa till med pengar hemifrån så måste man vara en sparsam själ om man ska klara sig på CSN. Jag lade ut ca 120 000 för min termin i LA. Jag skulle nog kunnat spara in lite pengar om vi hade vetat lite mer innan vi kom dit. Vi lade ut e del på hotell och uteätande osv i början. 

Om man väljer att plugga på Santa Monica college, skulle jag välja att bo antingen i Venice eller westwood. Venice är nära Santa Monica och skolan, däremot är westwood när Hollowood, vilket kan gynna partyprissarna ;)
När det gäller utelivet så är det lite olika beroende på vad man är för typ av människa.
Gillar man glamour, kändisar, och ett partyliv präglat på ytlighet osv är Hollywood det rätta stället. Där gäller det också att skaffa bra kontakter så att man kommer in på de rätta ställena, men 
det är oftast inga problem. Amerikanare älskar nämligen Svenskar!  För de som gillar lite mer chill så är Venice ett bra område att hänga i. 

En sak man måste veta också är att man måste ha bil i LA, det funkar helt enkelt inte utan bil..

Jaa hm det är väl det mesta man måste veta.. 

Att åka till LA var det bästa beslut jag kunde ta, det ända jobbiga var att jag hade pojkvän hemma, då saknaden var stor, men löser man lätt genom många timmar på skype varje dag :) 

Sen så ska det nämnas att alla passar inte i LA, många har åkt hem tidigare för att de helt enkelt 
inte passar för och gillar det livet.

Lycka till!



sämst på Aerobic

Vill bara säga att jag är verkligen sämst på svår koreografi. Jag körde ju som sagt aerobic förut, jättekul visst, men inte så jävla kul när alla hoppar och snurrar åt ett håll så gör jag samma sak fast åt andra hållet. Jag ville bara sjunka under jorden.
Och sen så var jag ju såklart tvungen att stå allra längst fram och närmast ledaren, självklart för det ska jag ju alltid göra även fast jag är sämst. :/  jaja nog om det.
Här hemma pågår det pokerkväll för fullt, och själv vill bara vara hos Jompis nu, han är på myskväll och matlagning hos Sebban och hans sällskap, jag vill också joina, buhuu!  

saknar roliga och härliga sommarstuder som dessa



Torsdag

Nu har jag fixat håret, Sara på Hair Team gjorde verkligen ett jättebra jobb! 
Eftersom att håret är så förstört som det är så tonade vi bara med vårdande toningar för att få till en jämn färg. Nu slipper jag iallafall gå runt och se ut som en morot. Jag köpte hem an massa produkter från Redken, det ska hjälpa mitt hår att växa och reparera sig igen.

Nicke är på besök hos Johannes och vi pratade nyss om att vi tre och Nickes tjej ska åka utomlands ihop i början av Juli. Nickes tjej vet inte om det än bara :) Vi vill också ha med oss Sebban, shit så sjukt kul vi skulle ha! Hoppas det blir av!
Nu ska jag ta och sova lite, för sen har jag bokat Aerobics vid halv sju och då måste jag vara fit for fight.


Inte världens piggaste bild på mig, men så här blev mitt hår idag. Färgen gör sig inte riktigt rättvis men typ :)






Almost there..

Sista dagen nu.. Så det är bara att bita i det sura äpplet och köra på! För att rensa hjärnan lite så, (hör och häpna) gick jag och tränade igår på friskis, medel/puls. Det var riktigt jobbigt, fast kändes superskönt efteråt.. Hehe, kondisen är väl inte som den borde vara, men jag kämpar på inför beach 09, eller ngt. =)
Åre i påsk verkar lite ostadigt, men jag håller fortfarande tummarna på att det ska bli av! hoppas hoppas hoppas...

Ju nu sitter jag med det här:



Men jag önskar att jag kunde shoppa lite här=) :



Ligger på kungsgatan, mittemot hötorget. Vet inte om det är jag som bara är allmänt efter eller om det har legat där länge. Förra veckan var iaf första gången jag såg det. Love it!

Som ni märker sker det lite förändringar i bloggen också.. Vi tycker att den borde förnyas, men vet inte riktigt hur man gör, så sitter och försöker lite. Snart så kommer vi får kläm på det och då kommer den bli riktigt fin=)

down..

Yes! har dollarn gå ner under nio igen...äntligen! hoppas att den håller sig där nu. Vill ju kunna shopppa lite utan att få ont i magen :)
 Hade egentligen tänkt och gå till Myhouse i kväll men min sega lärare lät oss inte sluta förens prick tio... suck så nu sitter vi här hemma och väntar på helgen... Verkar som om det blir beach väder, hoppas!



onsdag

Idag finns bara en sak att säga, jag är jäkligt stolt över mig själv :) 
Jag vaknade vid halv tolv när Johannes väckte mig och tyckte jag var dålig för jag hade tänkt att gå upp vid nio, då fick jag en sporre och gav mig ut och sprang i snörusket. Sedan fixade jag lite hos studievägledaren. Sedan ner på stan och lämnade in byxor för att sedan punga ut 1500 på jäkla sprutor, fan att man ska vara sjuk. 
Lukaz och jag mötte sen upp Vickan på gymet där vi sprang och sedan körde skivstång.. Nu är jag helt slut..
Nu blir det matlagning, vi ska laga köttfärssås och spagetti, gott! 

Imorgon är det besök hos frisören som gäller, jag är lite nervig faktiskt, vill ju inte bli för mörk heller. 

Snart där, haha I wish :)





Time of my life

SItter nu hemma, lyssnar på spotify och försöker enträget att plugga!! Vem fan kom på att man ska läsa finansiering.. En sjukt värdelös och meningslös kurs enligt min mening. Hehe, så som alltid börjar man leka lite med datorn när det känns hopplöst =) . Tankarna flyttar sig väldigt lätt om vad man tex ska göra i helgen... hehe, planen är att kaanske åka upp till uppsala efter tentan, om jag hinner. Och om inte man är alltför paj i huvudet! Skulle vara sjukt kul iaf. Det är tydligen en fest på saluhallen för massa studenter, och vem vill missa det?!?! Sen på lördan så fyller lilla Malin G hela 21 år. Så blir väl en öl eller 2, innan man på söndan verkligen får pusta ut och kanske t.o.m få sova lite (var väldigt länge sen nu, känns det som). Snön yr fortfarande ute så vill inte se vad sanna och michaela gör i LA.. haha! Om man ändå kunde få zappa sig dit !!

Nej, nu måste jag fortsätta med.. ja, vad det nu är jag försöker plugga.. lite härlig pluggmusik =)


filminspelning

idag var våran port till huset blockerad av en massa filmfolk.. De var någon filminspelning precis utanför oss på strandpromenaden och nyfikna som vi är så vi bänkade oss framför köksfönstret ett tag för att kolla in inspelningen... Men vi har fortfarande ingen aning vem eller vilka som var där, man det kom en limo och hämtade eller lämnade någon utanför oss... hm..



Tisdag

åå jag sitter uppe och väntar på att tvätten ska bli klar, men den vill aldrig torka!
idag hade vi sista caset, så himla underbart! Snart väntar verksamhetsstyrning och projekt och företagsvärdering, hoppas att det är mer inspirerande. Btw ska jag söka ytterligare en utbildning i stockholm till hösten, kommer då läsa dubbelt, om jag kommer in dvs.
Idag har jag haft ett peppsamtal med Malin om att hon ska flytta upp hit i höst och det låter positivt :) jag ska redan nu kolla upp en dublettlägenhet och sedan ställa mig på kö. Det skulle vara så himla underbart om hon flyttade in med mig, för det finns nog ingen jag kan leva så tätt inpå som hon (Förutom lilla Sannis såklart)
Imorgon måste jag till skräddaren och lämna in ett par sjukt snygga jeans jag köpte i LA på abercrombie, de måste bara sys in och fixas lite.
nehep nu ska jag ner till källaren och kolla torktumlaren. Haha på tal om torktumlare, när jag var hos Johannes familj i helgen, visade Wilma när hon stängde in katten där inne. Den kunde tydligen ta sig ut själv, haha man kan ju hoppas på det :) hon är så söt den där ungen!

God natt

Vi i uppsala för 100 år sedan, blir det repris i åre i år måntro? :))


*brr*

Jäklar vilket väder det är här ute på ön! När jag gick ut genom dörren så var det nästan snöstorm utanför, fast solen tittade i och för sig fram. Men jag vill ha vår nuuuu!!! Pallar inte vinter-snö-slask mer.. Men spelar kanske ingen roll för mig just nu ,eftersom jag bara sitter på bibblan med näsan i finansieringböckerna. Känner att det är liiite för svårt för mig, så får verkligen se hur det går. Klarade iaf ekonomistyrningen, wiihi =)

Vickan håller på och styr upp åre också över påsk! Får se om det blir något. I så fall ska vi kanske få bo hos några killkompisar till henne i en stuga. Vore huuur kul som helst! Kliiar verkligen i benen efter att få åka lite skidor. Va ju uppe i åre 2 gånger förra året. Så är riktigt sugen nu!

Hmm, har varit riktigt dålig med träningen också.. !! Men men, som alltid blir det nog lättare när skolan börjar avta, o våren börjar ta fart (hoppas vi för guds skull) haha.!





Påväg till bussen.. brrr

Trött

Kom nyss hem från en tolvtimmarsdag i skolan... Har haft lektioner mellan halvtio och tio som alltid på måndagar och onsdagar... Men i dag hade jag min roligaste klass, pattern making :) Vi lär oss att göra olika mönster,sjukt kul nu när man äntligen börjar att lära sig lite..! Plus att jag fick bra tid på löpträningen i dag okså, nu börjar äntligen kondisen komma till sin ordning... haha 
Nä nu blir det film, tror det blir filmen Role Models..



Plugg på Eko

sitter med gruppen på Eko och jobbar med ett case. Blää så trist det är!
Idag ska jag träna som en galning, jag har bokat både spinning och step, jag älskar verkligen att träna när jag väl kommit igång!
Jag bokade även tid på Hair team idag, så på torsdag ska jag dit och få hjälp med mitt trasiga hår. Hoppashoppashoppas att de får till en bra färg!

åå jag blir så himla avis på Sanna och Michaela som är i LA och partar, fan vad jag saknar allt där!

En less jag på eko :)


Highwayman

Ett till tips på en grym låt! Tankarna förs tillbaka till ett sällskap på 6 pers, med vanlig vodka i en etta i hammarbysjöstad =)   

    

Lovestoned

Grym kille! =)


Myhouse och utelåst roomie :S

I fredags blev det utgång på Myhouse... Vi började kvällen hemma hos Maria och Matilda i Venice, det blev en snabb förfest eftersom jag och Michaela var sega dit som vanligt :P Sen drog vi  in till Hollywood, en helt galen kväll med kanske lite för mycket intag av alkoholen... :S Träffade bland annat Sanne och Amalle ute i vimmlet, träffar dom för alldeles sällan nu när det bor i Brentwood. Det vimlade av folk ute bla. Lauren Conrad, Lo, Jesse McCartney, Feliciry Huffman, Kim Kardishan, Jack Osboure Mfl. Sjukt rolig kväll!

Sen blev vi hämtade av några snälla kompisar som körde hem oss till Venice.  Precis när vi kom hem svängde det förbi  en kompis som var på väg hem till OC.. Jag var så jäkla trött så jag gick före upp till lägeheten för att sova, men saken var att vi bara hade ett par nycklar med oss ut så jag lämnade porten öppen till Michaela... Väl uppe l lägenheten somnade jag typ direkt, det visade sig sen att när Mchaela skulle gå in så var porten stängd och låst...! Så där stog hon utan nycklar och med båda våra mobiler, och jag märkte ingenting.. SÅ min stackars roomie fick sätta sig i vår kompis bil och vänta tills någon kom igenom porten... Vilket tog ett tag, de han till och med åka en sväng till Ihop och äta frukost.... Sen klockan tio knackade det på min dörr, jag fattade ingenting och märkte då att Michaela inte var hemma....! 
Så det det blev bara en utgång denna helg, var alldeles för slitna för att göra något i går....




Söndag

Idag var första dagen på länge som jag kunde sova ut. Helgen har varit great. jag träffade familjen i Stockholm i fredags, senare så gick vi på Joe Labero och drack skumpa och åt tre rätters, kan det bli bättre va?
Lördagen bestod av att Clara och jag shoppade och Mamma pappa och Lukaz åkte på båtmässa. Vi funderar på att köpa en scooter till i sommar, måste ju ha en som kan ligga och guppa vid den nya bryggan på landet :)
kan man åka wakeboard bakom en scooter btw?

Det är fortfarande mycket plugg, jag längtar till nästa vecka är över! phuu..
Längtar till sommaren som en tok gör jag också. jag har planerat in så att jag kommer förmodligen plugga statisktik och jobba lite hemma i början av sommaren, sen så är jag ledig hela juli och augusti! det kommer bli perfekt för då kan jag vara mycket nere hos min  älskling också, de har ju bara tre ynkliga veckor ledigt.
Vi ska förresten åka utomlands någonstans förmodligen, någon som har något tips till något härligt ställe?

Imorgon ska jag försöka ta mig upp och springa innan jag ska träffa gruppen vid kl 10. Hmm eloge till mig om jag klarar det.

här ska vi tillbringa många härliga dagar i sommar!


Söndagsångest

Eller jaa, ångest för att jag vet att jag måste börja plugga på riktigt idag! *aaah* tentan är nu på fredag.. Men som alltid så har jag lite snyggt bjudit min brorsa på middag ikväll så han sen kan hjälpa mig med alla dessa jävla formler. Haha, igår morse vaknade jag av att det var någon som krafsade på min dörr.. då är det james, en katt som vi tydligen blivit kattvakter åt som hade tråkigt. Så det var ju bara att gå upp ur sängen och börja undehålla honom 7 på morgonen. Sen så var det dax för jobb igen såklart! Hade lite foto-session med Nemo som jag jobbar med där. Vi e sjukt trötta och tänkte liva upp stämningen lite!












Venice chill

Vi kom precis hem från en mysigt lunch på Abbot Kinney med resten av venice gänget, Maria, Anna, Matilda och Stefan. På vägen hem stannade vi på världens bästa donuts ställe som ligger alldeles runt hörnet från våra lågenhet....Ligger alldeles nära och är alldeles för goda:) 
I kväll blir det bästa stället just nu, Myhouse :)


ojoj, vilken vecka!

Just nu är det väldigt mycket jobb och plugg.. Har jobbat 7 dagar irad samtidigt som jag försöker klämma in föreläsningar på förmiddagarna. Så efter denna stressiga vecka kände jag att jag va värd att hitta på något roligt. Så på onsdagen pratade jag med filippa och rebecka som ville att jag skulle komma upp till Uppsala och köra en gammal hederlig stocken-utgång. Och självklart är ju inte jag den som är den.. Så efter mitt räkneseminarium på torsdagen bar det norrut! Med en nyinförskaffad klänning och en vinare i väskan var jag tok-förberedd för kvällens bravader. Jag, filippa, becki och jessie, satt hemma hos becki och drack vin innan tills vi var lite smått runda under fötterna då vi begav oss till stocken. Sjuukt rolig kväääll som spenderades mestadels i kakel-baren, giiivetvis =)

Dagen efter hann jag träffa vickan innan jag var tvungen att åka tillbaka till stockholm igen. Liiite bakis och skakis idag, men det var det värt.. hehe.. har nu ääntligen införskaffat en kamera oxå så nu kommer lite härliga bilder, håll till godo..



I onsdags var jag också hemma hos avi, som har flyttat in i en jäätte fin lägenhet på gärdet, med en helt ljuuvlig utsikt.. Fick dock bli endast en bild på vårt snaack och viin =) och sen en liten bild påväg till jobbet..


Plugg till solnedgång:)

Isn't life wonderful när man sitter och pluggar till solnedgången över Pacific Ocean:) Kollar ut genom fönstret och så får man den där extra kicken?? 
Igår åkte vi runt och fixade en massa saker som vanligt, men nu börjar listan äntligen att minska. Vi ändrade försökringen till bilen så nu kan mickan köra lagligt :)  Plus att Maria lånade våran bil till uppkörningen till körkortet, här måste man köra upp med egen bil och hennes bil lägger bara av hela tiden så hon lånade mustangen istället. Och hon fixade körkörtet galant! Sen var det plugg hela kvällen, har en massa läxor men det slutade med att jag gjorde en liten kjol istället... hm..
Nu ska jag plugga vidare sen blir det en lunch på abbot kinney med Maria och Anna :)


( Såklart hamnade palmen mitt i vägen för solen.....)

Onsdag

oj vilket humör jag vaknade på, väcktes av att älskling ringde vid nio och väckte mig, somnade såklart om. Sedan ringde han vid tio igen och jag var as arg och irriterad, men som nära och kära vet så har jag ett sjuhelvetes temprament som kan lägga sig lika snabbt som det kommer. Måste fan jobba på det där, jag har försökt i ca 20 år och inte lyckats, kanske får leva med det helt enkelt..  Men nu är jag gladare igen :)

snart ska jag bege mig till gymmet  och köra ett mage/rygg pass. Resterande del av dagen ska jag plugga, sedan köra ett powerpass ikväll.

På fredag åker jag och Lukaz till stockholm och möter upp vår familj, vi ska gå på Joe Labero, äta gott och sedan shoppa dagen efter vilket minst sagt kan behövas!

På lördag kanske jag stannar hos Malin i Stockholm för en utgång. Ojoj det var sjukt länge sen jag var ute i Stockholm, senast var nog i sommras när vi firade Malins födelsedag tror jag. Tiden går ju förgrymmat fort.

Förresten, den här bilden hittade Lukaz på facebook, någon okänd människa har tagit den på oss när vi va ute i Norrköping, lite roligt :)


Koreatown

I går var det skola hela dagen mellan halv tio och tio på kvällen, jag var helt slut när jag kom hem... Det e både bra och dåligt med långa dagar i skolan, sämsta är att jag måste ha med mig så j%#a mkt saker på bussen, jag hade med mig en resväska med sysaker, träningskläder, plus  två stora mönser rullar, as drygt... Funderar starkt på att köpa ett bilpass på skolan...  hade underlättat lite, vet inte hur jag ska göra senare när jag måste ta med mig symaskinen... hoppas att jag slipper det...

Idag var jag tvungen att åka ner en sväng till Koreatown och köpa lite mera saker till klasserna, så dryt att allt e så långt borta!  Kändes lite konstigt att ena stunden passerade man Rodeo Drive och några minuter senare stog allt på koreanska... Tog nästan hela dagen, så var det med min lediga dag... Sen var jag riktigt duktig och stack ut och sprang en sväng ut med stranden och boardwalken :)

Och i morgon e det samma visa igen :) men måste tillägga att kursera som jag läser är riktigt bra! 



Tisdag

trött som aset tog jag mig upp för morgonpromenad imorse. Var nära att drutta omkull ett antal gånger! kan det bli vår snart så jag kan få börja löpa!?
Denna vecka kommer bli trist, kommer typ se ut så här: plugg,träning,skola,plugg,träning,sova,plugg,träning blabla.
Satan så trist att Johannes åkt hem, vi har så jäkla kul ihop, sen så när han drar blir min vardag så platt och trist. Men man får vara glad för det lilla :) Ikväll ska jag på stepp, shit så bra det passet är, jag svettas som en gris och tycker det är så himla kul att jag skriker ut mina glädetjut ibland :)
Nu har jag lagt upp bilder från lite olika partajtillfällen, beskåda och njut. ... eller inte


j

Måndag

helgen som gått har varit underbar!
Igår var vi hemma hos Johannes pappa och åt en underbart god middag och mös med otroligt söta Tindra. 
Vi hade köpt med oss en liten Gantklänning till henne, hon kommer bli så söt i den. 
Kvällen resulterade i film och godis :) 
Vi sov ut länge där idag sedan åkte vi hem till mig för jag skulle "plugga". Det är alltså vad jag ska göra nu, Johannes ligger och kollar på tv och tror att jag pluggar :) 
Ikväll ska vi gå på bio "män som hatar kvinnor" jag tror den är riktigt bra! 
Nej nu ska jag ta en "paus" och gå och mysa ner mig lite :) 

tjaoo! 

Grym helg :)

Haft en riktigt bra helg. Det började med att i torsdags åkte jag och Michaela in en sväng till Foxtail, var inte så mkt folk som det brukar vara, antagligen för att det var dagen innan löning...:S haha Vakande upp i fredags med att dollarn hade stigit till över nio (!) kr... Inte så kul med tanke på att vi inte hade betalat skolavgiften än.... Vi som hade hoppas att den skulle sjunka lite... Men men det var bara att åka in till skolan och betala, så nu är vi några tusenlappar fattigare... suck.. Efter vi var i skolan åkte vi runt och handlade lite saker som jag behöver till mina design klasser, och det är inte lite saker som man behöver, lite surt och behöva köpa allt...



På fredags kvällen hade vi bestämt oss för att åka in till sunset och äta middag på Ketchup, vi har pratat om det länge men det har aldrig blivit av, det var riktigt bra där, god mat och förvånadsvärt billigt!

   


Efter Ketchup drog vi vidare till Sky bar som ligger aldeles brevid, och tog en drink och njöt av utsikten över hela LA :) Sen bar det av till en ganska nyöppnad klubb som vi inte har varit på innan, My House. En riktigt cool och bra clubb som är uppbyggd som en stor villa, och så var det en del kända namn där, bla flera från the hills, the city, good charlott mfl. Dit kommer vi verkligen att gå igen :) När vi kom hem ramlade det in några kompisar som hade varit på White party på USC, haha de var helt överkletade med färg!


      


Lördagen spenderade vi på stranden i venice, precis utanför dörren :) Otroligt skönt att bo så nära stranden och havet! På kvällen fick vi beslutsångest, vi hade några olika alternativ, en bonfire beach fest i Play Vista, USC fest,  barhäng med några killar vi träffade på Sky bar och sen Kress och efterfest i Bel Air, eller stanna hemma... Men det slutade att vi åkte in till hollywood och mötte upp killarna på Eva Longorias resturang Beso. det är fortfarande lite för kallt för beach fest och USC fester kommer det fler av :) Efter Beso gick vi vidare till Standard och mötte upp lite fler folk, en riktigt lyckad kväll!


Idag har vi bara slappat, pluggat och solat, haft underbart väder!







RSS 2.0