Gott nytt år!!

Jahaa, så var 2008 snart över då! Måste då erkänna att det är lite tråkigt... men men man vet aldrig vad våren har att erbjuda för roligt=) jag tror dock att det kommer bli riktigt svårt att toppa det iofs !
Saknar redan vår lägenhet, poolen, värmen, haha jaa t.o.m alla de irriterande amerikanarna.. Men kommer bli ganska skönt att vara kvar i Svea ett tag nu iaf. joo, våren är ju inte helt bestämd än. alternativen är ju då att plugga på stockholms universitet, företagsekonomi B, och få ut en examen, som jag då inte har än, bo hos pappa i början till jag hittar något eget och pendla fram och tillbaka till Uppsala förstås!! =)

Annars lutar det åt att åka tillbaka till värmen och Californien, LA.. Det lockar så fruktansvärt men det finns ju alltid kvar att komma tillbaka till.. Då blir det också lite mer seriösa kurser isf.. hehe kanske inte bara pilates och yoga den här gången =)
men som sagt, vi får se vad som känns rätt.. Kommer väl bestämma mig nångång i mitten på januari..

Det är ju såå skönt att skjuta upp problemen och alla svåra beslut!

Nää, nu måste jag spana i garderoben och se vad för blåsa man ska ha på sig ikväll då.. ! Ska över till Katta och Challe och laga lite mat och sen bär det vidare till andra kompisar på kungsholmen för fest och nyårsfirande =)

Synd att det inte blev någon Åre iår, men här kommer ett minne från gamla tider! =)


juljul

Efter ca 13 timmars flygresa landade jag och Amall på Arlanda på självaste Julaftons förmiddagen och där väntade hela familjen :) Efter att ha varit borta en hel termin känns det underart att vara hemma och träffa familjen, fastän det är svinkallt här hemma! :D
 
När jag äntligen kom hem slängde jag upp väskorna på rummet och letade fram mina ridkläder och mina tjockaste vinterkläder och åkte till stallet och min Prince:) Jag hade dock blivit förvarnad att han inte riktigt såg ut som han brukade;) "typ han e ju lite långhårig och så.."

hm LITE långhårig? han liknade nog mera en isbjörn än en häst :) haha men under all päls fanns ju min lila häst där:)Så efter lite pyssel i stallet blev det julbord, julklappar mm. Jag orkade dock inte vara upp så länge, redan klockan åtta däckade jag...







Mysig morgonpromenad

Vaknade med en lyckokänsla i kroppen idag, allt känns så himla bra nu, och jag börjar äntligen få ordning på allt efter USA tiden.. är precis hemkommen från en härlig morgonpromenad med Clara och Pappa. Vi gick en lång sväng utmed havet, det är så himla underbart ute nu!

Det som händer idag är att jag ska ta tag i saker, jag ska plugga inför en kommande tenta som jag ska göra i januari, sen så måste jag sola lite inför nyår, vad som än må hända :)





blä för mellandagsrea

igår spenderade jag och syskonen några timmar på stockholms mellandagsrea, men shit, jag klarar inte av rea. Folk över allt och kläder i högar, nej, jag shoppar hellre till normalpris isåfall!

efter shoppingen åkte vi till globen, vi kollade Djurgårde- Rögle, Rögle förlorade olyckligtvis.
Efteråt träffade vi Johannes familj. Kajsa hade fått jättestor mage, så himla sött! Gick sedan ner bakom och pussade min älsklig lite, sen var vi tvugna at rusa mot tåget! Idag sov vi jäklarimig till kl 14, ojoj det var länge sen!

Fick precis mess från marre nu, det blir kanske utgång ikväll!

Saknar er LA brutts, vi måste återförenas snarast!

en trött bild från hockeyn.


Christmas in S-town!

Sista dagen i Santa Monica var bokstavligen kaos!! Efter en veckas turistande och konstant partajande kom jag och Sanna på att det kanske var dags att börja packa, betala dom sista räkningarna och flyttstäda. Hela dagen åkte vi runt och meckade med dnv och banken. Inte förns kl 8pm tog vi en välförtjänt paus på souplantation (käkade minst 7 efterrätter var) innan det var dags att börja packa. Runt midnatt va packningen klar å flyttstädningen i full gång! Men trots att vi städade och skrubbade tills naglarna ramlade av såg lägenheten ändå ut som ett pig pen när vi på morgonkvisten tvingades bege oss mot Los Angeles International Airport.

tittade precis igenom gamla bilder på oss syssan, kunde knappt hitta nån som var publiceringsbar! inte konstigt att vi lämnade staterna i komplett kaos :)

       


På självaste julafton, efter den bästa flygresan EVER (hade 3 säten var och sov hela vägen från Atlanta), landade jag och Sanna på Arlanda. Där väntade Linus och hans supersöta lillasyster Sofia som skulle skjutsa hem mig till min familj. Eftersom att jag bokade om min flygbiljett i hemlighet var det ingen som visste att jag skulle komma :)

Mammas min när hon såg mig släpa min gigantiska resväska längs uppfarten var obetalbar! Hon stod chockad och gapade i säkert 10 minuter! Innan jag visste ordet av attackerades jag av fyrahundrasjuttielva snorungar som vägrade släppa taget :) Det tog mig säkert en kvart att bara komma in i hallen, jag fick bokstavligen skaka av dom! När jag är bortrest försöker jag att inte tänka så mycket på familjen bara för att saknaden blir så himla stor. Och jag är verkligen inte den blödiga typen, men när jag väl såg mina små älsklingar släppte allt. Jag började stortjuta!  

Julafton fortsatte i vanlig ordning med kalle anka, julbord och paketöppning. Härligt med den svenska kylan och snön :) man har ju inte direkt fått nån julkänsla i LA...
2 dar senare och jag less på rusket å ready to get back to Cali haha!


Vad händer på nyår förresten?

 

GOD JUL team sweden! Miss ya fan/ er snorunge


Julafton

Julafton var underbar som vanligt, firades i Åby hos min moster med hela släkten. Den största lyckan var att Johannes firade jul hemma med mig och min familj i år..

Johannes kom till mig i tisdagskvällen, då klädde vi granen och mös hemma i soffan. Julafton firades som sagt hos min moster, kom dit vid ca kl 5 då vi åt massa god julmat. Kvällen fortsatte med julklappsutdelning, paketlek och att grabbarna hade pingisturnering :)

haha min släkt är så härlig, de tycker verkligen att Johannes och jag är så perfekta för varandra. Morfar tog undan Johannes och pratade lite med han, sen sa han " du kan erkänna nu, jag vet att ni ska förlova er" haha han är så söt min morfar, men vem vet, kanske har han rätt, vår kärlek övervinner ju allt :)

när jag kom hem hade min underbart söta vän Hönis varit och hängt en julklapp på min dörr, tack snälla min fina vän!
resten av kvällen spenderades i sängen, Johannes hade köpt ett jättefint rött underklädessätt till mig , dagen till ära :)

Ikväll blir det utgång, sen så åker jag Clara och Lukaz till stockholm imorgon, vi ska kolla på Johannes när han spelar mot Djurgården, sen ska vi shoppa :)

Hoppas alla mina andra tjejer uppdaterar om deras jul också :)






Så var vi bara två kvar..

I tisdags så åkte jag och Amall vi till flygplatsen och lämnad av Liza och Malin...Känndes inte kul att lämna av dom när vi inte vet hur det blir i vår, om några av oss kommer att stanna kvar eller åka hem igen till sverige och det normala...

Efter vi hade lämnadt av tjejerna så åkte vi och hämtade Michaela och drog till Malibu, fast det var svinklat ute så var det lika vackert som vanligt:) Vi åkte runt lite och åt en god llunch på Paradise Grove  och tog en fika på starbucks, precis vad vi behövde...

Senare på kvällen drog vi in till hollywood och Cocco de Ville där bla Jacke Osbourne dansade runt:) det var helt galet som vanligt:)

Vi har fullt upp i veckan men vi ska försöka uppdatera så fort vi får tid:)
 

Mina älskade tjejer!!!

Jaha, så har man kommit hem nu då! =) Mamma stirrade på mig i flera minuter när hon öppnade dörren och såg att jag stod utanför! haha, hon fick nästan en hjärtattack! Detta har vart en hemlighet för jag åkte nämligen med Liza hem till Sverige för att överraska mina föräldrar!! =) Jag kan säga att det är blandade känslor att vara hemma! Det är otroligt skönt att få komma hem och styra upp sitt liv lite, men ändå känns det riktigt sorgsligt att inte bo med mina bästa bruttor och inte få gå ut o Hollywood något meeer!!

Sanna o Amalle!! Hoppas ni får det roligt sista veckan, och att allt löser sig med det sista grejerna vi ska göra=)
Morsan, hörs snart på skype, burka burka..

PUSSAR

 haha, skjut mig inte =) o amalle d kommer en på dig oxå så känns dig icke säker ;)

hej då LA

ett ord, faaaan!
detta blir mitt sista inlägg från LA. Usch hela dagen har gått åt till att fixa och packa alla saker. Herre gud, jag trodde inte jag hade shoppat så mycket, men där trodde jag fel. Jag köpte en resväska lika stor som mig själv, som jag har fyllt, plus två andra resväskor, vet inte hur jag ska få hem allt!
Imorgon kl halv nio på morgonen åker jag hem till Sverige igen, lämnar alltså detta underbara land. Det är så himla mycket blandade känslor nu, dels ska det bli så underbart att träffa mina kära där hemma, men samtidigt har jag sådan ångest för hur jag ska klara mig i Sverige. Där hemma råder sådan jantelag och alla små problem blir så stora, här lever man liksom dag för dag vilket är underbart. Jaja Sverige har väl sin charm också..

Imorgon kommer Clara Johannes och pappa att möta mig på Arlanda, jag kommer att krama och pussa ihjäl dom, förstå 4 månader utan min älskling, jag är fan lite nervös :)

see u in Svedala!

De här tjejerna har förgyllt min tid här! Love u!



What happens in Vegas, stays in Vegas..

Som sagt så lyckades vi såklart bli av med alla blider från Vegas, trodde vi.. Men som tur var så hittade vi några blider som vi tog med Lizas kamera på vägen dit... Så nu bjuder vi på några trötta blider från min, Lizas och Michaelas vegas roadtripp :D

i begav oss i väg från LA på självaste thanksgiving dagen, vilket kanske inte var så smart, då vi blev stående i kö i ca två timmar innan det började släppa.... Så efter sju timmars bliresa var vi äntligen framme i vegas och vårat hotell Hilton mitt i Vegas!
Trötta och slitna bestämde vi oss för att slå på stort och äta våran första thanksgiving middag... Sammanfattning av middagen sjukt mycket mat, jag tror nog aldrig att vi har ätit så mycket mat, någonsin :) men gott var det!
Efter middagen drog vi ut på strippen och partade :)

På fredagen gick vi ut på strippen och turistade och shoppade hela dagen( tog massor av blder:( ) , snackade med en massa promoters och planerade vilka klubbar vi skulle till på kvällen... Vegas har nog världen bästa shoppning mall, i princip alla butiker samlade i ett och sammah us och bara fashion! UNDERBART!

Kvällen började med förfest i limmo längs strippen och en massa skumpa, sen drog vi till the Mirage och minglade lite, sedan stack vi till Caecars Palace och klubben Pure där Pussicat Dolls har lounge och vipp. Flyt som vi hade kom vi upp till vippen och deras lounge direkt, där det var uppträdande med de som är me i deras serie :) Efter Pure drog vi vidare till en annan klubb och avslutade våran Vegas helg!

Vägen dit:

 

Las Vegas Strip


Vårat hotell

Sista utgången i LA..

Igår var vi ute för sista gången i LA, eller ja sista gången för den här gången :)
Dagen började med att jag och Sanna var på Beverly Center och shoppade julklappar..
Blev iof inte så många, jag hittade mina åt Clara och Johannes och Sanna kollade ut vad hon ska köpa till sin familj. Vi fick även hem lite godsaker till oss själva :)

Senare på kvällen kom tjejerna från Pointe hit och vi hade en liten förferre, mycket trevligt!
Sen tog vi taxin till bar de luxe, Sean och Matt hade ett " special event" där. Stället va as bra, med massa trevliga och snygga människor! Riktigt lyckad utekväll, massa skumpa och party.
Efteråt åkte Sanna hem till Michaela på efterfest och jag Malin och Amalle med grabbarna till en efterfest. Blev besvikna, för det va samma ställe som vi var på förra gången som sög. Efter ca en timma där åkte jag Malin Sean och Matt hem till nån i Hollywood Hills, fråga mig inte varför, vart eller vem som bodde där. Där spenderade jag och Malin vår tid genom att dricka skumpa (vilket inte behövdes)  och sen så dekorerade vi granen i huset. På tal om huset, oh my god, tänk er synen. Vi sitter i stoora soffor och kollar på en eldstad och världens finaste amerikanska gran. Panoramafönster från golv till tak, med syn över hela jäkla LA. Efter att ha dekorarat granen åkte vi hem igen fullt med julglitter rúnt oss, haha!

Summa sumarum, var kvällen underbart lyckad!

Vi har ju ingen akmera kvar, men här får ni några från förfesten:


ytterligare en ursäkt...

nu har vi inte skrivit på länge igen, en av anledningarna är att jag råkade ut för en allergichock i onsdags natt.
Malin jag och Sanna satt och kollade på film och käkade plommon. Kände då plösligt hur jag blev helt yr och börja försvinna från medvetandet.. fan det här kan ju inte stämma tänkte jag så jag gick för att dricka lite vatten för att se om det blev bättre. Men det blev det ju inte, för då hade halsen och tungan börjat domna bort så jag kände inte vattnet. Fick panik och sa till tjejerna att de va tvugna att ringa abulansen, för då började hela strupen och tungan svullna igen och jag fick ingen jäkla luft. sanna sprang till en granne och Malin tog fram Lukaz allergispruta som jag hade med mig, tack vare min överbeskyddande mamma. Medans jag låg på golvet och tjöt och inte fick luft, slog Malin in sprutan i benet på mig, och jag kunde andas lättare igen. Efter ca 5 minuter kom abulansen och de körde mig till akuten.. Där fick jag en kanyl i armen och massa jäkla starka injektioner som gjorde mig helt avtrubbad. Efter några timmar kunde jag åka hem igen.. Tur som fan att jag hade sprutan med mig, doktorn sa att den förmodligen räddade livet på mig. Och tur att jag har världens bästa kompisar som kunde hjälpa mig!

tjooo

nu tog jag initiativet att skriva ett blogginlägg.
Nu kanske ni undrar varför vi inte har skrivit på länge, och detta beror på att för det första blev vi så jäkla less när vi tappade bort två kameror. Sedan är det så att allt som snurrar i våra hjärnor just nu är plugg, vi har helt enkelt inte haft någonting att skriva om. Tror inte ni uppskattar att läsa om när vi förklarar hur våra pluggdagar ser ut :)
Malin och Sanna är iof på fashionkväll på Villa ikväll.. men det får de skriva om imorrn..
Efter imorgon eller möjligen torsdag börjar vi blogga normalt igen, för då har vi ingen skola mera, wiooo!

så, som Vickan skulle sagt "hold out, nearly there" :)

åter till franskan!

Här är lite bilder från en grym fiml som Amalle har gjort på fotot, hon kommer lägga upp den här när den är klar..



Skit

Det som inte får hända har just hänt. Vi hade med Malins minneskort till Vegas, och igår försvann hennes kamera ute. Som tur var så hade ju Michaela också kamera med sig till Vegas tänkte vi, men det sjuka är att hon också tappade bort sin kamera ute igår. Fattar ni två jävla kameror borta på en kväll, fattar ni vad detta betyder? INGA BILDER FRÅN VEGAS!
åååååäääääblääää!

RSS 2.0