Stocken

Gårdagen var party! Vi började med en liten förferre på upplands nation med nollegruppen, sedan gick vi vidare till stocken och mötta upp allt folk som hade varit på olika ställen!
Kvällen var lajbans, massa dricka sång och dans :) ikväll blir det hemmakväll, sen så åker jag och Vicks till Stockholm imorgon och möter upp tjejerna för lite fikamys!

mycket egobilder på mig och Vickan här, men det blev bara så :)




Träning

är hemma från dagens träningspass, nu har jag signat med nautilus, ett årskort :)
Vi sprang på bandet och gymmade, gahh blev helt slut!
Nu står bror och lagar mat, det blir spagetti carbonara! Snart bär det av till solariet..
Haha Vickan och jag agerade flyttkarar idag, det var tungt men ack så bra det blev, hon bor precis vid BJ, så himla bra!


onsdag

Nu är jag hemkommen från skolan, har suttit på föreläsning mellan 12-14. Snart ska jag bege mig till Vickan och hjälpa henna att flytta möbler!

hittade en bild på mig och "far" från i lördag som jag inte har ett enda minne av =)





trötter

nej fy nu måste jag sova, och ja vad har jag gjort ikväll? jo istället för att plugga har jag suttit med älskling på skype och vi har spelat spel mot varandra över internet, haha ganska kul faktiskt!
 Nu ska jag gå och borsta tänderna med min super eltandborste, kan verkligen rekommendera, tänderna blir mycket vitare + att jag använder den omtalade jag tror att det är pepsodent som ger vitare tänder.. känns som det funkar iallafall men jag kanske inbillar mig!
imorgon blir det lite skola, sedan ska jag hjälpa Vickan att bära möbler och sedan förmodligen träning!

Skönhetssömn väntar!






sämst på plugg!

å så skönt, är precis hemkommen från träning med brorsan, så himla skönt att komma igång! 
Dagen har spenderats i skolan plus lite extraplugg på eko. Gick sedan hem och hämtade bror för en runda på stan innan träningen. Jag inhandlade ett par träningsbyxor kvällen till ära och en ny vårjacka! den är verkligen helt perfekt!
Känner mig dock väldigt dålig, kvällen skulle ju spenderas med artikelsammanfattning, men istället blev det som vanligt shopping :) 
jaja nu är jag äntligen hemma och klockan är tio, orkar jag börja plugga nu?! 

nja får se kanske går upp tidigt istället! 

ha en fin kväll! 


Tisdag

Sitter och ska äta lite frulle, ska snart träffa seminariegruppen på eko..
Ikväll blir det träning för första gången, kommer bli underbart! Jag har inte tränat seriöst sedan jag  åkte till USA, jag som älskar att bara köra helt slut på kroppen! Lukaz och jag ska se om det finns plats kvar på box.. Nu jäklar älskling ska jag få tillbaka min lilla tajta rumpa som du älskar!

ungefär så här frånvarande kommer jag vara idag känner jag.


modell redan som ung :)

Kolla in min snygga pojkvän, hur söt var inte han när han var tolv år? shit jag smälter :) Tjejerna flockades redan då runt han :)



kan man bli sötare?

lördagskvällen!

gårdagen började med en trevlig middag på ett sushiställe. Vi fortsatte sedan hem till Lukaz och mig för lite förfest. Kul att träffa alla i gamla gänget, har saknat vår familjesammanhållning! Efter ett tag gick vi vidare till Martin som hade fest med temat 90-tal, kunde dock bara urskilja 3st med 90-tals tema :) Kvällen fortsatte på platina, där vi hade jäkligt trevligt, med mycket dans och dricka :) Kvällen slutade med efterdojja hos oss, det slutade med att alla sov här, vi hade folk överallt :) 
Imorse vaknade jag av att Vickan skulle ta sig till Gävle för att flytta massa möbler. Hon och jag hade dock lite ångest idag över en sak som vi håller för oss själva, ojoj vi två tillsammans är inte en bra ekvation. 

Dagen har spenderats på staden, inhandlade en tröja och ett par jeans. 

å det har hänt nåt med bloggen, det fungerar fortfarande inta att lägga in bilder. Fick bara in tre, men jag lägger upp fler när det fungerar igen.




f*ck

bilduppladdningen har hakat sig, lägger ut maaaasor av bilder från i lördags imorgon! 

sleep tight!

can't wait to go back..

Nu e det helt klart, resan e bokad, hästen utlånad och lägenhetsletandet är i full gång! Den 6 februari åker jag tillbaka till Cali... :) Kände att jag inte var klar där än,  man lever ju bara en gång.. Uppsala kan allt vänta en termin till:) 

Men i morgon blir det uppsala, då jäklar ska vi festa! wihi!






Fredag

Jag blir så trött! Jag har ju tenta kl nio imorgon och ska ta mig upp till den fruktade staden Gävle. 
Jag skulle boka tåg idag och upptäcker till min förtvivlan att de första tåget som finns är där kl 9.30 :/ 
Jaha då var det bara att sätta sig ner och ringa runt om hyrbil, jag måste alltså hyra en biljävel för att göra en tenta, blä! 

Idag blir det plugg fram till halv sju. Då ska ska ska jag ner till stationen och hämta min syrra som kommer för att hälsa på, vi ska också hämta Lukaz tjejkompis Angelica som kommer från Göteborg, mycket roligt! 
 
Ikväll blir det let's dance och matlagning, ska laga något kött tror jag, jag älskar ju blodig oxfilé, moahhha! 

Nu ringde älsklingen, och han har tydligen bestämt att vi ska gifta oss den 27 juli 2012, haha pucko! Jag har alltid haft som mål att jag inte vill gifta mig innan jag är 25, och till min jäkla fasa kom jag nu på att jag är verkligen 25 år 2012, eller typ :)  herregud, jag börjar bli gammal, hjäääälp jag vill inte, jag ska ju uträtta massor av saker innan jag blir seriös, tanken att se mig själv med gravidmage och hundjävel är lite skrämmande!
Vad hände flickor, sa inte vi att vi var unga nyss? 

Imorgon är det ju fest med 90-tals tema på schemat, hur fan såg man ut på 90- talet? det enda jag vet är att man var jäkligt ful iallafall! :) 

Så här kanske?  




you and me tonight babyboo! mys!



Torsdag

allstså vad händer med mig? jag är så trött hela tiden, vet inte vart jag ska ta vägen! Tur att jag har återbesök hos farbror doktorn snart igen, känns som att mina värden i kroppen inte är på topp igen. Inte så konstigt när jag tar hundra miljoner sprutor och tabletter var eviga dag iochförsig! 

Idag träffade jag min seminariegrupp och gick igenom Case 1, sedan träffade jag Sanna för en lunch på stan. Så himla kul att se min härliga pingla igen! Jag fick även en födelsedagspresent av henne, bestående av en Marc Jacobs spegel och annat smått och gott! Tack vännen! 

Ikväll blir ingen utgång för oss tråkigt nog, jag har ju tenta på lördag så det känns inte riktigt läge. Sen så ska vi ha "familjeåterträff" på lördag, och då jäklar ska det partas minsann!  Aribaaaa! 
 
Peace!



....

När man väl bor med någon är det så jäkla trist att vara själv, påminner mig om LA. Vi bodde festade sov ja gjorde allt ihop, så när jag väl blev ensam, fick jag panik! Vilket jag har lite nu, Lukaz är nere på Norrlands och umgås lite, och jag har trist! Kom hem nu!

Min lilla älskling fick en lillasyster idag! Hon är så himla söt och jag är så glad för Caisa och Patrics skull! Hoppas jag får se henne på riktigt snart! Patte skrev till mig att förväntar sig barnbarn snart, haha du får allt vänta lite med det några år skulle jag tro :)

Ne nu måste jag plugga vidare! kul!

vacker sommarbild från ängelholm:


Pluggpluggpluggbläää!

idag sitter jag hemma i lägenheten och pluggar för fullt. Börjar bli riktigt nervös inför tentan. Jag har varit väldigt seg när det gäller plugget till den, men jag fick en utskällning och pepp-talk av pappa Johannes igår så nu är jag lite mer motiverad :)

Tänkte åtminstone försöka ta en promenad lite senare idag. Måste inhandla ett lager red bull. Just det måste köpa träningskort också, men det gör jag när Vickan har flyttat hit!

Jag måste verkligen dra en solning idag också, jag har inte solat på otroligt länge nu, och vill inte det egentligen heller, för hyn blir så himla förstörd, men just nu så är jag så in i helsike blek så jag gör ett undantag! Förlåt älskling vet att du inte vill att jag ska se ut som en rynkig tant vid 30 :)

jag bor ju hos min kära bror just nu, så jag tänkte lägga upp lite bilder på hur vår lägenhet ser ut just nu.. lägger dock bara upp på vardagsrummet/köket/mitt rum, vilket = samma rum :) Lukaz rum är inte så mycket att se!


Måndag

första dagen i skolan avklarad! yes, det känns otroligt bra, är mot förmodan ganska sugen på att börja plugga seriöst :)
imorgon har jag första föreläsningen i organistaionen..
idag har jag och bror varit på stan, inhandlade en hårtork och en parfym.. Han köpte massa kablar, så nu fungerar vårt ljudsystem förträfligt!
kvällen har spenderats i soffan faktist, känns som att jag börjar bli lite sjuk :(
pratade med min lilla Malla idag som har börjat på stockholms, hoppas det går bra för henne, hade gärna velat att hon hade börjat med oss här istället!

Och ja, förlåt älskling att jag inte skriver om dig så mycket, men du vet ju hur mycket jag älskar och saknar dig!


Uppsala

pjuhh, äntligen inflyttnad och hemmastadd i Uppsala! Kom hit igår med mitt liv i några resväskor, känner mig som en jäkla flyttfågel :)
jag har för er som inte vet flyttat in hos min bror i en lägenhet precis vid ekonomikum, det kommer bli grymt!
imorgon har jag min första föeläsning i Fek B, ojoj nu ska jag alltså börja plugga seriöst igen..
Ska möta upp Vickan som kommer med tåget vid halv tio :)
idag var jag syrran och brorsan på stan och inhandlade massor av fina kläder. Köpte bla ett par jeans, en ralph lauren tröja, en kavaj, ja massa saker. Jag kan lägga upp lite bilder sen om jag pallar..
nu blir det lite tv tittande, och sen kanske en promenad..

trötta som asen efter en hel dag på ikea och montering av möbler :)




Johannes! blä vad jag saknar dig!

Skitdag!

jag har haft en riktigt dålig dag idag. Det började med att jag skjutsade syrran till bussen, när jag kom hem märkte jag att hon låst och jag hade ingen nyckel eller mobil med mig. Åkte då till farfar och lånade telefonen, till min förskräckelse jobbade pappa i norrköping idag, så iförd pyjamas fick jag åka in till norrköping vilket är ca 5 mil och hämta nyckeln..till råga på allt så slutade vindrutetorkarna på bilen fungera så jag var nära att köra i diket flera gånger :)
kom hem vid ca kl 17, och då känner jag hur febern börjar smyga sig på.. usch, så ja dagen som skulle gå till att råplugga och flyttpacka blev bara en skitdag!

ne jag går och lägger mig nu istället och tar nya tag imorgon! Fan hoppas jag blir frisk, skulle ju vara med mina flickor ju!

peace!



Snart heelg... ;)

Är faktiskt skönt att va hemma har ja kommit på =) hehe, så kommer det kännas fram till månda till skolan börjar, men iaf! Håller på och inreder mitt nya rum hos pappa... haha, jaa ni som inte vet det, så efter 2 ½ års boende på egen hand så hamnar man återigen hemma hos farsan! Observera att det här ENDAST är tillfälligt och att så fort ja hittar ngt eget bär det av igen.. Kan dock va skönt att va hemma o landa lite..

Som sagt, på måndag börjar slitet med ekonomistyrning, *gaaah*, länge sen jag yttrade det ordet ur min mun, haha. Och sen blire jobb o träning!! (jaaaaaa, jag ska börja träna... snart) Men innan dess blir d en fullspäckad helg me att träffa vänner, dricka ett glas rött, (eller kanske fler) och sen teater med familjen innan helvetes-plugget då tar fart.

Har som sagt ingen kamera nu.. eftersom ja så duktigt lyckades pajja en, och tappa bort den andra. Så får helt enkelt spontan som jag är ta hjälp av google-sök-bild för att så smidigt lägga upp en läcker bild =)




Marina del rey, våra gamla hoooods =)

 


hemma igen..

nu är jag hemma hos mor och far igen, har alltså lämnat min älskling igen. Skitjobbigt verkligen, vi känner oss liksom inte hela utan varandra, men det är väl bara att gilla läget antar jag :)
Johannes och jag var en sväng på Väla igår, jag inhandlade dessa skor:




ikväll ska jag ta en välbehövlig bastu med kroppspeeling etc.
Imorgon blir det flytt för fulla muggar, måste packa ihop alla mina kläder som ska med på flytten!

Nu blir det räkor och vitlöksbröd :)


Söndag 11/1-09

jaha, såklart försov vi oss idag, fuck vi som skulle upp och träna, nu får JOhannes träna själv för jag måste sätta näsan i böckerna!
Kom ner hit i fredags, vi hade ju planerat let's dance mys, men såklart så ska ju mitt jäkla tåg köra på en älg, så jag blev två timmar sen.. :(
jaja vi lagade iaf god oxfile och sallad när jag kom hit..
Igår var vi på Banhof med ett gäng och kollade på Rögle Linköping.. Pillan och massa andra tjejer skulle senare ut, hade varit jäkligt kul att hänga på, men som det trogna pensionärparet vi blivit, så bestämde vi oss för en myskväll istället :) Inte helt fel iochförsig!

Idag blir det somsagt plugg, sen ska vi gå på bio, antingen här eller i Helsingborg, kanske även hinner en sväng förbi Väla för lite shopping :)

Shit, jag flyttar ju snart också, hur ska jag hinna med allt?!! Nej nu plugg, för om två timmar kommer min man hem igen och då kan jag inte plugga!

En trött jag i soffan igårnatt:






Jahapp, så va det ett nytt år då =)

Som ni alla märker så är det Liza som är den duktiga på vårt bloggande! men ska försöka bli bättre, kommer bli lite små inlägg här och där för att ni ska uppdateras av vad som händer i mitt annars så händelserika liv ;)
Idag blir det av till Yogaklass med helena, poweryoga mer bestämt. Fick inte nog av det i LA så vill så gärna fortsätta, frågan är då bara vart någonstanns??? Funderar på Iform, eller på Sats..

Sen så har jag fått lite extrajobb på Muffin Bakery på Drottninggatan, ett riktigt trevligt  litet fik på hörnan! Kom dit vettja, (hehe måste ju göra lite reklam för det) extraordinära muffinsar, om jag får säga det själv =)

Och sen fick jag reda på igår att jag kom in på Stockholms universitet!!! Va ju reserv först, men äntligen så har jag hela våren utstakad för mig! På både gott och ont... Men men, mitt mål är att spara en himla massa pengar och sen dra till LA och hälsa på våra kära vänner som kommer att vara kvar där! Lääängtar redan!! wehej






Ängelholm nästa!

yes, imorgon tar jag åter igen tågen till min kära pojkvän, vi kunde helt enkelt inte vara utan varandra mer än några dagar, herregud hur ska detta gå i vår? jag får väl köpa ett klippkort på flyg eller nåt :)

helgen kommer bestå av, hemmakväll med lets dance imorgon, vi är riktigt taggade, haha töntar jag vet :) på lördag blir det hockeymatch, och kanske, en liten utgång vem vet?! på söndag har vi planerat in träning ihop, jag kan behöva tränas lite av min muskulösa man :) PLUS att jag måste plugga som en galning, gahh kommer bli svårt när jag är där, men jag MÅSTE verkligen!

har precis tagit en bastu hemma hos mamma och pappa nu, huden blir så himla len och sköna av det, plus att man svettas ut massa gifter..

by the way, brudar, blogga! nu är det ju bara jag som uppdaterar :)

Nu måste jag packa! Peace!



kallt!

usch kom precis hem från en lång promenad i kylan, det är så jäkla kallt ute idag!

ska börja plugga nu, annars blir Johannes galen på mig tror jag. För varje gånga jag pratar med han och jag inte pluggar tycker han att jag lika gärna kan vara hos han :) han tycker jag ska pallra mig dit och jag tycker han ska komma hit, men jag vet att det inte går pga hockeyn, men du kanske har rätt darling, jag kanske överraskar dig snart! :)

ikväll står somsagt plugg på schemat, ska även ta ett bad nu och skrubba kroppen lite! Sen ska nog jag och sis hyra någon film, men utan godis, vi har ju slutat, yeeees!

hahah, hittade lite bilder syster lagt upp - http://barasomclaras.blogg.se



uttråkad

usch idag har jag börjat plugga på min tenta jag ska göra i gävle snart.. upptäckte till min förskräckelse att jag nästan har glömt allt :/ ringde till Malin i min förtvivlan och fick lite pepp :)

vi bestämde eller ja inte bestämde men att vi funderar på att åka tillbaka till LA i april och hälsa på våra andra tjejer! Kommer bli grymt med en återträff isåfall!

sitter och kollar på top model 11 nu, snygga tjejer!

Saknade tider!


Nyår i Ängelholm

Har precis vaknat till nu och ligger hemma i sängen och väntar på min svettiga man som har tränat :) Mitt nyår blev somsagt firat i ängelholm, de enda kriterierna vi hade var att jag och Johannes skulle fira ihop så jag begav mig ner hit :) Nyårskvällen började hemma hos Sebbe, där jag Johannes Mads och Mattias blev bjudna på tacos. Efter en stund begav vi oss ut till deras tjejkompisar som hade nyårsfest i ett hus. Möttes där av ca 10 tjejer och tjejens föräldrarmed vänner :) kvällen spenderades med mycket alkoholintag och sånglekar :) efter tolvslaget åkte vi in till utestället i Ängelholm, vi hade sjukt kuloch dansade som fan. Jag träffade också Johannes underbara vän Pillan, så jäkla skön! :)
alltså en underbar nyårsafton!

Dagen efter var vi jäkligt bakis om man säger så.. De två resterande dagarna har vi bara spenderat inlåsta i lägenheten, tråkiga jag vet,men vi kompå att vi har inte så mycket kvalitetstid med varandra så den måste uttnyttjas :)

Igår var vi på hockey, eftersom att Jompan är skadad så kollade han medmig,och Rögle vann,wiie!
Sedan blev det middag på Capri med sebban och Mads. Efter några timmar därville vi bara hemoch lägga oss i sängen igen, vår position denna vistelse har nämligen varit i varandras armar,så härligt!

Jag åker hem ikväll, så idag blir det nog kanske en fika med Sebban på stan..

här kommer lite mobilbilder från nyår, jaa vi är ganska så packade :)



RSS 2.0