Onsdag

Gahh så varmt det är idag, har precis varit nere på coop och handlat bröd och det kändes som att jag skulle smälta bort!
Jag vill ju sola, men det är för jäkla varmt ute på takterassen..
Nu fram tills grabbarna kommer hem ska jag plugga, wihuu!
Igår besteg jag och Johannes en bergstopp här, ne men vi tog liften upp. Det var hur fint som helst, och jag hittade en rolig studsmatta.

tjaoo


Pics


Schweiz

Halloj!
Är precis nyvaken av min darling som hade en halvtimmas ledighet från hockeyn och skyndade sig hem för att gosa och väcka mig. Men nu är jag själv igen i denna underbara lägenhet. Här kan jag verkligen tänka mig att bo, 3 sovrum och takterass med utsikt över alla berg. 
Jag kom hit i fredgas och då åkte vi hem till Davos och sov här, sedan tidigt på lördagmorgon begav vi oss till Milano. Jag har nog aldrig åkt en sådan underbar väg som det är dit, massa små byar och berg med vattenfall så långt ögat kan nå. Helt magiskt. 
Väl framme i Milano letade vi oss fram till stadskärnan och gjorde såklart världens tabbe som bara vi kan göra. För helt plötsligt befinner vi oss mitt på Piazza Dumo där det verkligen är körförbud, men det fattar ju inte vi så vi åker vidare tills vi kommer in mitt bland allt folk. Oj vilket kaos, till slut kom en polis fram till oss och frågar vad vi håller på med. Som tur var var han snäll och hjälpte oss ut :)
Kvällen spenderade vi på lite shopping och restaurangbesök. Tråkigt nog blev vi tvugna att gå hem för jag började få influensa. På söndagen var det dags att åka hem igen. Johannes ville så gärna visa mig Lugano så vi åkte in där och tog en lunch. Och oj så himla underbar stad, den ligger precis i som en dal omgiven av berg och en stor sjö där alla åkte trampbåt. Vi bestämde oss för att flytta dit som pensionärer. 
När vi väl var hemma igen möttes vi av Daniel som har tagit sig till Schweiz nu, vi alla tog oss ner till Casinot med hopp om att vinna lite pengar. 
Det ända som saknas nu är att Lovisa skulle vara här samtidigt så vi kunde umgås medans killarna tränar. 

Jag lägger in bilder från Milano sen för kameran är i bilen. 
Kolla den vackra utsikten från terassen






Soon going to down under

ojojoj! haha, jag är ju riktigt usel på att blogga.. men kan faktikst dra med mig sannis i fallet oxå..Hon skiner med sin frånvaro =)  men det har sin naturliga förklaring, eftersom jag jobbar hela tiden, och är väldigt sällan hemma tyvärr.. men idaag, har jag äntligen en ledig dag då jag baara ska ta det lugnt.. tanken var egentligen att jag skulle ut till ljusterö till en kompis landställe, men på vägen dit kände jag att allt jobb och stress kom ifatt mig så jag var tvungen att återvända till sängen igen...

Nu är det iaf näära näära att biljetterna till syndey blir bokade!!!! Pratade me becki i förrgår och hon har bestämt sig för att åka.!!! Så det är ju inte så kostigt att jag måste jobba som en galning för att ha råd med denna fantastiska resa. tanken är då isf att jag stannar där i 6 mån - 1 år beroende på hur jag trvis.. ska försöka skaffa mig ett jobb och leva o sydney ! Filippa mejlade precis ocså och berättade att de hittat en superfin lägenhet i Bondi beach, där vi kan bo. Allt som allt blir vi isf 5 tjejer!! ååh, Längtar so men galning!!

Bilder och uppdatering kommer snarast! hehe osm alltid.

puss och hej!

Försenade Greklandsbilder

Yeees, nu har jag fått en biljett till schweiz skickad på mejlen, tack :)
Åker imorgon vid kl fyra och är framme kl halv sju typ. Det ska bli så himla roligt!
Idag har jag varit på stan och lämnat in min dator hämtat ut min mobil och shoppat lite. Jag hittade ett par grymt snygga ankelskor som jag ska använda flitigt i höst.
Igår var vi syskon ute och åkte wakeboard, jag har verkligen avanserat. För att vara mig då alltså :)
Nej nu ska jag packa inför imorgon och sedan ska familjen ut och äta.



Tisdag

Hemma igen efter en partajvecka på Gotland. Allt har varit kanon, inget slår att stå och kolla ut över allt folk på kallis och bli helt blöt av skumpa, bildebevis nedan.  Men som vanligt blir jag sjuk efter en sådan här vistelse, inte så konstigt kanske.
Nu i veckan ska jag bara slappa och på fredag beger jag mig till Schweiz på obestämd tid. Får min pojkvän bestämma blir jag nog kvar där ett tag, han kommer vägra köpa en hemresa till mig förmodar jag :)
Vi ska turista runt där nere,tydligen ta en sväng till Milano, och sedan skulle vi bo på något hotell vid en jättefin sjö. Kommer bli lovely!
Bilder från Gotland kommer väl någon gång när jag orkar lägga ner energi på det.
God natt



Bästa dagarna

Nu är jag hemkommen från några otroligt roliga dagar. Jag och Johannes kom till Göteborg i torsdags. Vi mötte upp Vera och Sebban och begav oss till liseberg. Vi trotsade vädret :)
Fyfan så kul vi hade där, helt otroligt, man förändrar sig verkligen till ett barn. 
Senare på kvällen gick vi alla hem till hotellet och bytte om sen åt vi en god middag och därefter följde världens roligaste shotrace. :) 
Vi fortsatte senare till ett förfestställe och mötte upp Sebbans kompisar, och senare gick vi vidare till Lounge. 
Kvällen ute var väldigt lyckad. Den bestod av allt från Sebbans och min hederliga bugg till "raggningstävling". Jag och Sebban har nämligen en dansklubb och det krävs mycket för att bli medlem där ;)  
På fredagen åkte vi hem till Uppsala för att mysa en sista kväll ihop. Johannes flyttar nämligen till Schweiz på måndag, buhuu. 
Tur att Daniel också ska flytta dit, då kan jag och Lovisa göra backarna osäkra när grabbarna spelar. 
Nej nu ska jag packa för imorgon bär det av till Gotland. 



Regn och Rusk och MJ

Nu har mitt jobb-maraton dragit igång, så det är jobb från morgon till kväll nästan varje dag!
Men ändå ganska skönt att göra lite nytta om dagarna, hehe. speciellt nu när det regnar!!!
Har även haft michael jackson maraton hemma, haha, tror att alla grannarna är ganska så less på mig nu =)  Men men, det struntar jag i!

I helgen ska jag hjälpa brorsan att flytta, Liza S. fyller år och sen är det jobb för hela slanten! Ska bli bättre på att blogga men har dock varit mycket nu de sista dagarna.. Har hur mycket kort som helst som kommer läggas upp snarast! Men innan dess får vi hålla ut med dessa underbara bilder =)










Onsdag

Tidigt imorgon åker jag och Johannes till Göteborg. Vi ska hälsa på Sebban och Vera och alla vi ska gå på liseberg och ut och svira på kvällen, ska bli så himla kul!
Dagarna som varit har vi inte gjort mycket alls, vi hade ju hoppats på bra väder men icke. 
Nu är båten till Gotland bokad också, vi åker på söndag. :)
Nej nu ska jag slinga Johannes hår och sedan blir det mystajm. 



 

Karnebåthelg

I helgen var det den årliga karnebåtfestivalen här, och hm ja vad ska man säga.. sista gången jag var där tror jag. Istället för att vara på utestället gick jag och Johannes till mamma och pappa som var i öltältet och vi dansade med gamlingarna istället, mycket roligare:) Johannes och jag tog paus i bugganet och åkte virvelvinden vilket kanske inte var så smart efter lite dricka.



Som dagenefter häng åkte vi till smultronstället och åt stooora glassar


Myrjäkel

NU har vi precis beställt tre par skor var som kommer att pryda våra fötter på Gotland om en vecka.
En rolig sak som hände idag var att jag bestämde att vi skulle ha nudistbad i stugan så jag lägger mig så skönt och solar då jag plötsligt känner något obehagligt. En myra bet mig i musen, och haha jag tog fort på mig bikini igen och uteslöt nudistbad :)
ja det va ju kul men nu är jag så jäkla trött så jag måste sova.
Ett smakprov på mitt hår.




Torsdag

Vaknade nyss av att darling ringde från Schweiz och väckte mig, så nu är jag uppe med tuppen och ska ta en morgonpromenad innehållande bad :)
Här hemma händer inte så mycket just nu. Jag jobbar pluggar och solar typ. Väntar på att det ska bli helg för då ska förhoppningsvis alla tjejer samlas här nere och göra den årliga karnebåten osäker :) 
Johannes kommer hem på söndag och då ska vi ha en fullspeckad vecka ihop. 

Btw jag har "nästan" uppnått mitt mål nu, jag är så gott som blond. har klippt av håret till axlarna också. Mitt mål är Gynnings nya fripp, dock inte så platina men nästan. Måste bara blondera en eller två gånger till sen så är jag äntligen nöjd. 

Tjao

RSS 2.0