hemma

Jag tog mitt pick och pack och åkte hem till mor och far i fredags, blev tvungen att prioritera bort fest denna helg (också) på grund av att jag varit lat med plugget. Jag ska jobba hela veckan och så har jag tenta på fredag så det blir plugg hela jäkla veckan för mig. 
Idag har jag jobbat och hunnit ligga ute några timmar i solan, och jäklar så brun jag blev! Fan jag vill ju ut ikväll och sprätta runt med mina bara ben. Åh känslan när man bara vill ut och parta loss men måste sätta skolan före är så himla besvärande. Nästa helg!
Johannes är i Ängelholm och flyttar ur sin lägenhet, det blir bra tror jag! Hoppas han kan komma förbi här en snabbis imorgon! 

haha hittade en gammal bild på oss, eller det känns som hundra år sen iallafall. 

 

Burlesk kväll

Onsdags efter skolan gick vi till townhouse som ligger runt hörnet från våran lägenhet, drack lite martini och kollade på de grymma dansarna:) Påmimmer lite o NY klubben the Box, fast den här har funnits i ca 100 år...


vegas allover igen :)

Har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden men det har hänt så mkt saker hela tiden... :) Ifredags åkte jag, mickan madde och emma till vegas eftersom det var långhelg... Vilken helg vi hade! 
Vi bodde på vegas finaste hotel Encore med några killkompisar från LA och Vegas.. hade en grym utstikt över hela veags strippen :) 
Vi han bara komma fram och lämna av oss väskorna på hotellet när Adam som vi bodde med drog med oss till The Killers studio i vegas :) Fick träffa killen bakom skivan som nu hjälper Adam med inspelningen av hans nya skiva, i studion har bla Celin Dion, Rihanna, T.I, Lill Wayne mfl spelat in låtar... tidigare i veckan fick jag även 6 till låtar från The Killers som de inte har släpp än.. Grymma :)

Efer det vardet bra tillbaka till hotellet och fixa oss för utgång! hamnade sen på Lavo på Palazzo Hotell, dansade hela natten lång precis som man ska i vegas!
Efer några timmars söm drog vi ner till våran pool för lite sol, bad,pina colada och frukt :) åkte sen vidare till Cesars hotel galna polparty och avslutade eftermiddagen med lakersgame hos våran killkompis Stevens enorma fem rums svit, galet stor!

Lördags kvällen spenderades först på Blush på vårat hotell sen stack vi vidare och mötte upp Jessica och Anna på Lavo, dansade hela kvällen och avslutade den på världens dyraste klubb som är i Encores hotel ,XS, bästa klubb jag någonsin varit i ! Där det är inrett i äkta guld, helt sjukt...

Söndagen spenderades på Tao Beach, hotel Venetian och sen begav vi oss hem till LA :)


Pain is there for a reason..

hehe, som vanligt försöker jag göra allt annat än att plugga. Nu är det bara en vecka kvar tills jag får njuta av det härliga sommarlovet! ! ! Men har dock en uppsats att skriva tills dess.... *gaah* det går långsamt, men det ska gå iaf.. Men som sagt, hittar jag på massa andra saker medan jag försöker plugga, som exempel har jag börjat titta på greys anatomy! Sjuukt bra! hinner aldrig titta på tv, men e sjukt skönt att bara kunna streama alla avsnitten. Är nu på säsong 3 =) =)

Veckan som gått har det hänt en del, men min kamera har inga batterier, så typiskt.. så har inte kunnat fota något. ! ! Men det har vart alltifrån grillning till pokerfest på söder! Härligt att få njuta lite av det vackra vädret när man får chansen. För nu får jag inte göra nånting annat än att bara sitta inne och plugga...... och ut och springa också självklart. Igår kom lotten förbi och vi sprang min 4 km runda i grönsta-spåret. SKönt att springa med någon annan faktikst, fick upp tempot rejält!!

Nä, nu måste jag tillbaka till plugget igen.

Puss o hej!


...

Alla tankar förändras på en sekund, glad arg ledsen glad ledsen arg upp och ner i mitt humör. 
Johannes tog båten hem från Gotland och jag är lugn igen. 
En soldag i stadsparken igår, härligt att bara ligga tyst och fundera. Senare, hågadalen och löpning stod på schemat, att springa av sig allt i regnet är så frigörande. När min pojkvän är i mål är jag bara halvvägs men jag är glad ändå för han tycker att jag är så duktig. 

hit åkte jag när jag ville vara själv häromdagen och fotade lite, visst är det vackert!






pluggplugg

Åt helvete med boendekostnadskalkyler och kapitalvinstberäkning!
Jag har suttit och pluggat hela långa dagen. Blev så less så jag åkte till Hågadalen och sprang en halvmil, och jag blev som en ny människa, pigg som tusan! 
Jag vill så gärna vara på Gotland med min plutt nu, de har det så himla mysigt, och de har bygg världens finaste hus. Jag längtar till vi bygger vårt slott ute på kallsö, hittils finns det bara gamla hus där.

Vår fina sjötomt:





Beslutsångest

Nathalie ringde precis, och hon har fått tag på en båt till seglarveckan i Kroatien i sommar. Åå jag vill följa med men det kostar ju en del! Blev ju därför tvungen att prova mina nyinköpta jeanshorts, skulle nog behöva ha liiite brunare ben isåfall :)
Så här ser dom ut, 199kr på cubus.


jäkla internet

gahh äntligen har jag lyckats ansluta till ett nät! 
Jag är nu inflyttad i min nya fina lilla lägenhet. Det blev en lång kväll för mig och älskling i förrgår, men oj fint blev det. Vi avslutade natten med att sitta på balkongen med massa ljus och filtar och en kopp te. Jag kan verkligen tacka Emelie för att jag fick hyra alla möble av henne, annars hade det blivit dubbelt med jobb! 

Jag har kommit igång på riktigt med min löpning nu, igår var jag och Johannes på studenternas och tränade intervaller, det var nog det jobbigaste jag gjort. Puhuu. 
I helgen blir det bara plugg , jag har tenta på måndag. Johannes har åkt till sin mamma på gotland för att jag ska få lite tid för mig själv med plugget. Men fy jag ångrar redan att vi bestämde det, det är hemskt att vara själv när jag levt med han 24 timmar om dygnet, dock ganska viktigt tror jag man stampar nog varandra på tårna tillslut annars. 
Nu ska jag äta lite frulle och sedan ta mig ner på nautilus och gymma lite.

Lite bilder från vår inflyttning.




Onsdag

Igår satt jag med träningskläder i flera timmar, jag kom inte ut förrens Johannes kom hit och hakade på. Vi åkte till Hågaskogen eller va fasan det heter. Där sprang vi som aldrig förr, en halvmil över åkrarna i solen blev det. Hade inte Johannes puschat på mig hade jag gett upp på halva vägen, men jäklar så stolt jag var när jag kom i mål.
Sedan färgade jag min utväxt med en ganska så ljus färg så u är jag inte grå i botten iallafall.

Idag var jag uppe tidigt tog en timmas promenad utmed ån. På vägen hem hade polisen spärrat av vid slottsbacken, och en stackars tjej hade tydligen blivit utsatt för våldtäckt där inatt. Fyfan jävla äckelgubbe som gjorde det!

I eftermiddag ska jag flytta några kvarter ner, samt åka till Ikea och inhandla lite saker. Tur att jag har min starka man hemma som kan hjälpa mig med bärandet.


Hur less jag än må vara så måste jag fortsätta med plugget, sitter här som en sorglig less jäkel och tycker synd om mig själv :)


Susan Boyle

Som vanligt så försöker jag undvika plugget, och vad kan man göra då istället, jo va inne på youtube.. hehe.
så kom ja över det här klippet, från britain´s got talent 2009. hehe, den nya kvinnliga paul potts..


smått och gott

Som vanligt har jag massa random foton i min kamera, och tycker inte att de ska ligga där och skräpa. Så tänkte lägga upp några stycken.. Annars idag så ska jag bege mig på massage som jag fått av mamma! Ska bli så fantastiskt skönt, för det va himla länge sen också.. Sen så ska jag ta mig in till odenplan än en gång till carolina och therese då vi ska fortsätta med vårt abslout sista grupparbete!!! =) tjooho! Sen är det vara en hemtenta kvar innan sommarlovet!! Och första juni kommer floppy hem också och ska börja jobba i stockholm. Längtar till att alla börjar ta sig hem igen från sina pluggorter!

I torsdag efter jobbet mötte jag upp helena för att gå till SOUK-gallerian, Topshop där de hade mingel, 25% rea på allt i butiken samt bar =) riktigt najs, sen vart det obaren och Berns en lite sväng.




På fredan vart det häng i humlan med en såkallad bib.. =)




Samt lördagen spenderades hemma hos floppy, men grillning, vin och melodifestivalen! =)




Fantastisk helg! Puss o hej!


Det tar sig

jodå igår var jag och Johannes och inhandlade nya löpskor och byxor till mig, ville också ha en löpjacka, men hittade ingen bra. Och idag var vi och åt på en restaurang som lagar mat helt utan fetter, I like!
PMet blev klart idag också så nu återstår bara att plugga till tentan jag har i Gävle. Blä för det, jag som ville ut idag.. men men ganska så skönt och nödvändigt att stanna hemma, jag ska ju trots allt skriva kontrakt och flytta imorgon, kan vara bra att vara pigg då.

Nu är bara frågan, är jag redo att använda min nya outfit i spåret? jag är ju ändå klädd och klar, så jag kan lika gärna ta en springtur.





PM-röv

pjuhh, nu har vi suttit sen nio med vårt PM och det är inte klart än. Idag har min lilla prins varit på eko och fikat och irrat runt, jag vill alltid ha han där. Om en stund ska jag och Johannes åka till löplabbet och prova ut sprillans nya löparskor. Jag har lovat mig själv att jag ska springa varje dag fram till sommarlovet. Good luck säger jag!

Måste bara tipsa om en ny hårinpackning jag har. Revlon, har samma effekt som silvershampo fast skonsammare. Jag har använt Claras när jag har varit hemma, men nu har jag köpt en egen, och wow så mycket ljusare mitt hår blir. Jag ska försöka låta mitt hår självljusas innan jag går på med slingor vartefter :) 

                                                           

uppsala igen

Back on track, nu är vi tillbaka i Uppsala efter roadtrip med pappas arbetsbil och en säng på taket.
haha vi såg säkert ut som en taikon familj när vi for utmed vägarna.
Helgen har varit lugn och harmonisk i skärgården. I lördags visade min hemort sitt rätta jag när jag Johannes och Clara var ute vid stugan. Efter vi haft en lugn stund där åkte vi till fyrudden och åt glass, sen så visade Clara och jag vårt favoritställe där vi badade när vi var små. Jag blev helt lyrisk.
Wii på onsdag flyttar jag in i min nya lägenhet, den ligger mitt emot luthagens pizzeria så sakta i backarna om ni ska dit och svulla, jag håller koll :)




Den söta lilla gutten!

Norge vann storslam!! Och med rätta också måste jag säga =) Ikväll har jag filippa och rebecka vart hemma hos filippa och grillat tillsammans me hennes mamma och faster. Supermysigt! Och med några flaskor vin som uppvärmning blev det en helkväll med schlagern. Jaa, synd var ju bara att Marlena inte kom på bättre plats, men tror inte att europa var redo för vårt bidrag helt enkelt. Jag tycker dock att hon förtjänade bättre..

Va riktigt kul faktiskt att för första gången på väääldigt många år att verkligen gå in för att lyssna och se hela schlagern. Och måste säga att de har blivit så fantastiskt mkt bättre än de tidigare åren!
Här kommer den vinnande bidraget igen! hehe, man kanske ska ta en snabbtrip till norge och fira 17 maj =)



snart helg!

Jag är mörbultad som aldrig förr. Jag hemkommen från Johannes pappa nu där vi sussade inatt, vaknade imorse och hade ont i alla ledjäklar. Sablar också! Men än dock tog vi en powerwalk i skogen imorse på 40 minuter. 

Igår kväll var jag och Johannes och tog en solning, men fy vad jag känner att det förstör hyn, blä jag vill inte bli en rynktant vid 30. Jag ska istället införskaffa en bra BUS, läste en tidning imorse där de hade ett BUS test, och tydligen ska Lancome vara bäst så den står på min inköpslista för dagen. 

Ikväll bär det av hem till mamma och pappa, och Johannes hänger på, vi ska vara där hela helgen. Det ska bli underbart att vara hemma. Johannes och jag ska kanske åka ut till stugan och sova i den gamla timmerstugan som står kvar på tomten, hoppas man kan elda i eldstaden. 

Ha en bra dag!



Lite bilder..

Nämnde tidigare att jag var på middag i stadshuset i blå hallen. Riktigt trevlig tillställning med Emma Wiklund och Soran Ismail som värdar. Här kommer bara några få bilder från eventet =)


snyggaste systern

Vem har snyggaste systern? jo det har jag, kolla den här bilden på henne så förstår ni varför, vilken skönhet, mjauu!



Nu har jag precis varit på morgonpromenad i en timma, så himla skönt. Nu väntar plugg sen ska jag och älskling gå och titta på lägenheten jag förmodligen ska hyra, sedan ska vi kolla på brorsan när han spelar match ikväll :)

tjao!


En helt vanlig tisdag

Jaa, idag har det väl inte hänt så mycket, men när jag satt och tittade igenom digitalkameran hittade jag två bilder som inte alls har något speciellt syfte, men kände ändå att jag vill lägga upp dem på bloggen.. hehe

Tänk vad lite det behövs för att få någon att le =) Satt på bussen påväg till skolan då jag såg denna lilla lapp sitta på stolsryggen framför:



En liten äcklig groda utanför Helenas port. Vad man får utstå för att man bor på en ö ;)



Vibb

Efter att ha sett min vän Marre bli smärt som en nötsnäcka, ehm aja, smärt iallafall av vibbträning var jag ju bara tvungen att prova på det. Så idag var Vickan och jag på vibbcentret och fick en genomgång på maskinen och hade kroppen i alla dess olika ställningar :) Och ojoj varför har jag inte provat detta tidigare? Jag kände verkligen hur detta kan forma min kropp till något underbart! 
Fick svar på mitt mejl jag skickade om lägenhet också. Och jag får hyra den, wohhoo! Kan ju iof vara bra att kolla på den först, men den ser fin ut på bilderna :) 
Nej nu måste jag ta tag i mig själv och detta för jäkliga plugg!

 

det e så det ska va!

Haft en underar helg hemma i venice, äntligen! 
Har hängt på stranden,afterbeachat  med grymt billig Corona och mini burgare på vårat hak nikkis, santa monica piren, förfestat hos johannorna och salli, hängt på Hyde, collegefest hos Maria och gänget i Venice, dansat på sky bar, gått nästan hela sunset på jakt efter en resturang som vi tillslut hittade, ännu mera barhäng i på Nikkis, låsats bowlat på Lucky Strike brevid Tommy Lee och co, stoppade av polisen igen men nu pga av att vi hade en wounderbaum som hängde i framspegeln (!) vilket man inte får här i staterna.... och just ja, pluggat har vi också gjort :)

japp det var denna helg, sen i söndags fick jag beslutsångest vad jag ska göra med mitt liv... som vanligt vi den här tiden... Malin dags att göra lista som förra gången :)


Förfest och Jojjo och co, shotrace, dragkamp och hyde :)



Stranhäng, bbq festival vid piren, afterbeach med Viktor och Eric



Lucky Strike 









Helgen

Nu är jag hemma från en underbar helg i Stockholm. Jag och Johannes har haft en pyssla om varandra helg utan internet och tv och allt som man annars är som en igel vid. 
I fredags så skulle vi ta en "morgonpromenad" ut till djurgården, vilken slutade i att det blev en heldag innehållande skansen och grönalund. Observera iförda träningskläder och ofixade hår. Peace! 
Vi kom hem klockan åtta och gick då ut och åt härlig oxfile! 
sedan har hela helgen bara bestått av mys, med promenader middagar och djupa samtal hemma i lägenheten. 
Nu back to reality = möta guppen på Eko och börja på vårt Pm, jihuu!

Håll till godo med en massa ego-pics :)


Minigolf

Det var fan hundra år sen jag spelade minigolf! Men igår skedde det faktikst, i skanstull. Jag, Lotten, Robin, Adam o Jaquline bildade två team som skulle tävla, plus att vi alla också tävlade individuellt! Alltså, 18 hål är ganska mycket, så efter 2 timmar och man stod och puttade som en dåre på 17:e hålet var man ganska så less och tålamodet va totalt slut! Men men, jag kom iaf 4... hmm.. men det firades med öl och middag ute i hammarbysjöstad.

Idag ska jag in till stan och luncha med min kära farmor och kusin! Så man får väl ta och kamma till sig lite dårå.....

Här kommer lite bilder



Skärgårn & Obaren

igår var en riktigt härlig dag! Jag vaknar av ett sms av markus klockan 9 på morgonen (obs, sover fortfarande) om att jag ska pallra mig upp fortast möjligast och ta mig till danderyd där han och rebecka ska hämta upp mig för att åka ut till waxholm. Eller snarare ut till Rindö där han bor. Osså självklart ville han också visa upp den fina nya bilen han köpt =) sagt och gjort, med stig larsson boken i handen sätter jag mig på tunnelbanan och tar mig in till stan. Vi börjar med att åka in till waxholm för att avnjuta en glass i solen, men efter att det började blåsa och blev riktigt kallt, tog vi oss ut till Rindö istället där vi åt lunch och bara tog det lugnt.

Klockan 6 var det dags att åka hem igen, och direkt göra sig iordning för utgång! Kicki har kommit hem, men bara över helgen och Rebecka och Filippa hade också tagit sig hem från uppsala! Så vi alla samlades hemma hos kicki för en fördrink! Efter ett tag joinade talli oxå=) Kvällen slutade på Obaren vilket va riktigt najs..

Waxholm




Hemma hos kicki





Bara 4 ackord!

Hahha, satt och hade inget att göra.. och så hittade jag den här lilla filmsnutten, hehe, helt stört egentligen! Håll till godo =)



Inte mycket som behövs för att bli popstjärna !

Underbara NYC :)

New York var helt underbart, precis som jag trodde :) Vi åkte i trosdags och  den första vi såg när vi klev på planet var Ricki Lake..Väl framme på torsdags em åkte vi direkt till vårat mysiga men dock så lilla hotell i West Village.. Slängde av sakerna och började vårt turistamde längst ner på manhattan, såg frihetsgudinnan på väldigt långt avstånd,  financial district,cvandrade uppåt mot ground zero, greeenwich village, SoHo mm.  Råkade även gå förbi Josh Hartnett lägenhet precis när han kom ut från dörren :)
Och avslutade första dagen med drinkar med San Diego tjejerna Idil och Kim i metpackingdistrict precis där vi bodde.. Perfekt första dag!

Fredagen åkte vi uppåt mot time square, åkte häst och vagn i Centra park, Myste på trappan till The Metropolitan Museum of art, fikade i underbara upper east side, gick längst madison av och brodway. På kvällen blev det suchi i west vilage, drinkar på gansewort hotel, mötte sen upp tjejerna och åkte till grymma klubben 1oak, där vi hamnade på bordet brevid undrbara designern Vera Wang, grymt lyckad kväll!

Näst sista dagen spenderades mest i SoHo, chinatown och greenwich village med shopping och god mat,  sprand även på Ricki Lake igen, manhattan är verkligen inte stort, på kvällen drog vi till Lower East Side och coola klubben The Box, och sen vidare till Kiss and Fly, som inte var lika bra som vi trodde :( 

Denna helg var helt underbar, dit vill jag igen :)




Helg!

Nu har lille J och jag varit och lunchat han är och tränar och jag tvättar alla hans kläder, haha redan hemmafru liksom :)
Idag åker vi till Stockholm till Johannes mammas nya lägenhet i gamla stan. Vi ska ta en hel helg och bara ta hand om varandra, gå långa promenader, elda i öppna spisen och äta gott! Jag är lite avis på Vickan som ska till Gävle på lördag, Hm ja vem kunde tro att jag skulle vara avis för det, men det skulle varit sjukt kul att träffa de som bor kvar där uppe!

Från valborg, detta är kärlek!


Midnattsloppet

Nu sitter jag vid datorn och ska försöka kolla upp lite jobbalternativ överallt i världen =)
Har siktat in mig på Re/max fastighetsförmedling. De har kontor över hela världen, bland annat i Los Angeles, Sydney och i Italien. Så då tänker jag att det är bara att välja och vraka, haha! Men jag förstår såklart att det inte kommer vara så lätt, men försöka går alltid =) Känns ändå skönt att försöka göra något man ändå är utbildad till.

Tog mig upp tidigt imorse för att inte missa den härliga morgonsolen, som endast varade mellan 11-12, men lyckades ändå få liite rosiga kinder. Därefter drog jag på mig jogging outfiten och tog mig ut i grönsta spåret på en 4 km runda ! Som jag sagt tidigare har ju jag, lotten och jacquline kommit på att vi ska springa midnattsloppet den 15 augusti, vilket är 1 mil! Har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv! !  Men ska ta mig i kragen nu och verkligen försöka! Så heeejja på mig! För den som vinner blir bjuden på en utekväll av de två andra!

som sagt så kommer lite bilder inom kort, är bara riktigt dålig på att lägga in dem på datorn, hehe kan va bra att hitta sladden också =)

puss o hej!


Fyrishov

Idag har dagen varit betydligt bättre, vi har haft en underbart mysig eftermiddag på badhuset!





Studentpriset i stadshuset!

Nu va det ett himla tag sen jag skrev i bloggen! Men känns som att det varit mycket, faast ändå inget speciellt intressant att skriva om.. hehe.. Det jag gläds åt mest i livet just nu är det banala att det bara är 1 månad kvar till sommaren! fantastiskt! Då kommer ön fyllas med gamla ansikten igen som man inte sett på länge, o foresta öppnas för servering så man kan sitta och hänga där dagarna i ända pimplandes på rosé =)

Men tillbaka till verkligen så har valborg varit! I Uppsala självfallet!! Va helt stöööört mycket folk, champagne, sol, och lera, men alla va på toppenhumör! Måset säga att det tog cirka 3 dagar för mig att bli helt återställd.. Men vad gör jag då, jo självklart blir det till att dricka igen. Men den här gången med liiite mer klass =) Studentpriset som nu andra gången irad går av stapeln, höll till i stockholms stadshus i Blåhallen! Superhärlig tillställning med tre-rätters fördrink och 3 glas vin till maten! Efteråt bar det iväg på efterfest på Café Opera!! Hur kul som helst!! men nu ska jag iväg till jobbet om en halvtimme så det är bara att trycka alvedon och göra det bästa av dagen =) =)

Bilder kommer inom kort!

puss o hej


Tråkbajs

Kan man ha en tråkigare och tröttare dag?
Gick på föreläsning 8-10 där jag satt och nickade av trötthet. Hem var vaken i en timma sov igen i tre timmar, bestämde mig för att jag behövde sol så jag cyklade och tog en solning. Hem igen lagade panerad firre och nu har jag pluggat ett tag. Ska bege mig på step-up om en halvtimma, dock har jag en svag känsla av att jag kommer dö på passet idag. Nej idag är jag inte positiv alls. Jag är dock glad att jag tror jag vet varför jag är så trött, jag har slutat med kortison helt nu och då kan man tydligen gå in i som sitt värsta sjukdomstillstånd plus trötthet på det i två veckor, haha inte vad jag behöver just nu direkt. 

Imorgon väntar en bättre dag däremot, jag Johannes och hans lillasyster ska och leka på badhus. Jag har inte varit på badhus på hundra år känns det som men jag säger bara, watch out alla rutchkanor! :) 
 


Helgen

I fredags hade vi myskväll med grilling hemma hos Johannes familj. Elina och hennes pojkvän hade kommit hit från Gotland, mycket trevligt! I lördags åkte jag Clara Johannes och Nicke och Johannes familj ut till vattnet vid dem. Vi hade pickning och kubbspelning i några timmar. På kvällen mötte vi upp Vickan och gick till framfickan, där ett glas vin blev ganska så många fler :) Det slutade helt enkelt med att vi gick ut! Vi hade sjukt, förutom att syrran "råkade" hälla ett glas skumpa i hela mitt ansikte så jag var tvungen att sminka om helt ute, tur att det finns så många snälla tjejer som ville låna ut smink till mig!
Gårdagen var vi så jäkla döda så jag Clara och Johannes besökte framfickan igen, inte för att dricka utan för att ligga och sova i deras sköna sängar :)




Valborg

Kvalborg och valborg har varit fantastiska! Sammanfattar i korthet.. På kvalborg blev det förfest hemma hos Vickan, med Stocken som avslutning. Riktigt skoj! Har tyvärr inga bilder där ifrån på min kamera, det var Henke som stod för fotona då. Valborgsmorgonen var seg som tusan, kom inte upp i beräknad tid men men. På valborg var galoppen höjdpunkten, ojoj så blött det var! Jag hade tydligen wet t-shirt contest med mig själv också jag glömde liksom bort att jag skulle bli blöt :)
Efter galoppen hade jag inte fått nog, så jag drog med mig Ali till BJ där vi träffade upp Johannes och alla hans vänner. Fortsatte lite där och drog sedan hem och svirade om. Kvällen där på Valborg blev det BJ med min älskling och syrran!
Här får ni lite bilder från galoppen, typ de ända bilder jag har :)



RSS 2.0