Underbara NYC :)

New York var helt underbart, precis som jag trodde :) Vi åkte i trosdags och  den första vi såg när vi klev på planet var Ricki Lake..Väl framme på torsdags em åkte vi direkt till vårat mysiga men dock så lilla hotell i West Village.. Slängde av sakerna och började vårt turistamde längst ner på manhattan, såg frihetsgudinnan på väldigt långt avstånd,  financial district,cvandrade uppåt mot ground zero, greeenwich village, SoHo mm.  Råkade även gå förbi Josh Hartnett lägenhet precis när han kom ut från dörren :)
Och avslutade första dagen med drinkar med San Diego tjejerna Idil och Kim i metpackingdistrict precis där vi bodde.. Perfekt första dag!

Fredagen åkte vi uppåt mot time square, åkte häst och vagn i Centra park, Myste på trappan till The Metropolitan Museum of art, fikade i underbara upper east side, gick längst madison av och brodway. På kvällen blev det suchi i west vilage, drinkar på gansewort hotel, mötte sen upp tjejerna och åkte till grymma klubben 1oak, där vi hamnade på bordet brevid undrbara designern Vera Wang, grymt lyckad kväll!

Näst sista dagen spenderades mest i SoHo, chinatown och greenwich village med shopping och god mat,  sprand även på Ricki Lake igen, manhattan är verkligen inte stort, på kvällen drog vi till Lower East Side och coola klubben The Box, och sen vidare till Kiss and Fly, som inte var lika bra som vi trodde :( 

Denna helg var helt underbar, dit vill jag igen :)




Kommentarer
Postat av: Anna

Vad heter hotellet ni bott på? Bra pris? Något du kan rekomendera?

2009-05-08 @ 11:00:52
Postat av: Anonym

kör syrran!

2009-05-09 @ 22:34:20
Postat av: sanna

hotellet heter the jane hotel och låg i west village, vi bokade kvällen innan vi åkte så det var det billigaste alternativet om man inte ville bo på hostel eller liknande... läget var helt perfekt för oss, gångavstånd till det mesta och lugnt och bra område och nära till uteställen mm.. MEN vi råkade boka bara en enkel säng...haha så det var väldigt trångt.. vi betalade cirka 750 kr per natt, så det var väldigt billigt, det var mysigt, trevlig personal, men väldigt små rum.. så vill man bo billigt, och inte spendera så mkt tid på rummet så är det perfekt :)



2009-05-11 @ 08:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0