Nu är det...

bråttom!
tjejerna försov sig idag. de skulle vara klara att åka till Santa Barbara nu, men Amalle är nere och panikshoppar på Victoria's secret och Malin står med hårfärg i håret! haha det är vi i ett nötskal!
Och innan de far iväg ska vi fixa olja i bilen och åka till banken i Santa Monica och betala räkning!

Sanna och jag har ju hela dagen på oss så vi kommer nog stanna i Santa Monica och shoppa lite till ikväll. Sedan ska vi åka hem, lägga oss i jaquzzin med ansiktsmask och ett glas vin :)
Vilket lyx vi har!

vi lägger upp ett smakprov på hur vi kommer se ut senare ikväll!




hm...

... hander inte sa himla mycket for mig nu. Jag sitter i skolan och haft yoga, vantar pa Malin och Sanna som ska komma hit. Vi ska ha f*tt export, blaa vad jag hatar den kursen! Jag hatar den endast for att den ligger pa torsdagskvallar, da som man helst vill ga ut!
jaja bara att sta ut.

Ater till morgondagen, det blir nog sa att Malin och Amalle aker till Santa Barbara och jag och Sanna stannar for utgang i Hollywood. Vi ska pa en nyoppning av ett stalle som heter Ecco, ska tydligen bli "insane" enligt promotern :)

Ikvall blir det formodligen bio for Malin mig och Ryan, Sanna den chicken vagar inte se Saw 5! :)

Nu PLUGG!


japp..

... då var det fixat och klart!
nu har vi köpt kostymer.. vi var på halloweenstore igår och då fanns det massa dräkter kvar, sen kom vi in idag och det va helt tomt! och då menar jag verkligen tomt! Som tur är, är ju inte Sanna och jag stora så vi fick på oss dräkter för 12åringar :)
Ni får vänta och se till fredag hur vi ska se ut :)
Nu ska jag blondera Sannas hår! jeyyyy!

Det börjar närma sig Halloween...

I dag har vi massor att göra, vi har fortfarande inte fixat några halloween kostymer så det ska inhandlas idag. Jag och Liza måste gå till frisören och klippa oss och så måste vi hinna med att sola lite innan halloween...
Och så har vi inte bestämt oss vad vi ska göra på halloween, Santa Barbara eller Hollywood? hm det  känns som vi måste bestämma oss idag...





Don't stop believing it

Lägger upp en till låt.. Den här hade vi på högsta volym när vi åkte med Lance på väg in till Hollywood i helgen.
Åhh vilken sprättande känsla man får i kroppen!

Vi är mycket tveksamma på vad vi ska göra på Halloween. Antingen åker vi till Santa Barbara och partar. Ska ju tydligen vara riktit kul där! Eller så går vi ut på någon fest i Hollywood. Ryan frågade häromdagen om vi ville förja med på en "röda mattan" halloween fest i Hollywood, och de tackar man ju helst inte nej till. Måste bara kolla upp lite närmare först..





California

En låt som spelas mycket i mirabella just nu är California. Vi ser INTE fram emot att lyssna på den när vi är tillbaka i Sverige igen! Fyfasan!






Stående ovationer! =)

Osså har jag haft min första konsert! Klockan 15.45 samlades kören och stråkorkestern i salen där vi skulle uppträda för ett sista gen-rep innan vi skulle sjunga inför publik. Det var lite nervöst men gick bra! Klockan 9 var det sendax att gå ut och möta publiken! Det var som en dröm när man steg ut på scenen och överöstes med applåder (det var t.o.m slutsålt)! Vilken jäkla adrenalin-kick man fick också! Vi sjöng endast två låtar dock, först Corsair Overture, och avslutade med Beethovens, Fantasia in C Minor.

Hela publiken ställde sig upp och applåderade! Bästa känslan!!!! Längtar redan till min nästa konsert, den 4 och 5 december, jul-konsert. Då ska liza, sanna o amalle komma också =) Nää, nu är det dags att plugga vidare...

Hahaha, Lizas kommentar när hon såg mig och Pelle innan vi skulle åka: "haha, vilka jävla nördar!" Sanna ord från en sann vän =)


Man kan inte alltid ha roligt

Nej usch och fy, idag är det bara plugg som gäller i mirabella mansion. Jag och Amalle har mid-term i Franska imorgon så vi sitter med näsorna i franskaboken. Malin har hemtenta i merchandising tills imorgon och Sanna ska skissa och plugga fashionbuying.

Gårdagen tillbringades som så att Malin hade köruppträdande och kom hem sent, Amalle var på Monster massiv och röjjde loss och jag och Sanna hade frossarkväll hemma hos Ryan :) Herregud så mycket har vi nog inte ätit på länge!

Nu sitter jag och pratar med brorsan om när jag ska boka flyg hem, mkt oklart det där. Antingen åker jag hem innan jul eller efter nyår, gahh kan inte bestämma mig! Egentligen borde jag väl lyssna på mina kära hemma som vill ha hem mig..

Nej nu ska jag fortsätta plugga!

Svenskar festar bäst

Här har ni en film från igår, alla svenskar röjjer runt en fontän inne på Les Deux. Samtidigt som hela stället står och kollar på och undrar vad fan vi håller på med. Hahaha kul tills vi blir utslängda :)



dagens citat (3)

( Amalle och Liza ska gå och lägga sig efter utgång):

Amalle: sköönt att man inte hör den där jäkla fontänen som e här utanför när man har druckit.

Liza: jaa, vi borde ställa en shotbricka mellan sängarna varje kväll.. då kommer vi aldrig höra den mer!

Amalle: hmmjaaa?

Liza: eller så vandaliserar vi  fontänen, för att shota varje kväll e ju inte speciellt bra för kroppen!

Les Deux

Här kommer lite bilder från gårdagen!




Hahaha, här vart sanna ertappad av att ringa sin mamma och fråga om pengar! ;)




Lite bilder från utestället samt när Liza och Malin slickar rent Lances meatloaftallrik:


Beethoven, Studentskiva, Monster Massive.

Haha, japp då är det dax för min konsert idag alltså! Har precis vaknat efter en himla lyckad kväll som slutade på Les Deux.

Till en början var vi ganska sega, men sen började röjandet! Säger bara det, att svenskar festar bäst!
Från att ha suttit hemma och degat till att dansa runt en fontän med massa svenskar och sjunga studentskivelåtar.. va hände egentligen?

Ikväll är det också Monster Massive. Några av världens bästa dj:s kommer dit! ! Missar dock detta event för konserten, men nästa helg kommer Eric Prydz till Avalon, så får gottgöra det genom att gå dit istället! =)

Imorrn fyller Jannica år som dock ska firas ikväll så efter ett snabbt kläd-ombyte från konsert, stryp, hets-kläderna, till festar-looken beger vi oss till hennes "place" för att senare gå till Boulevard 3 =)


Manhattan Beach!

Idag vaknade jag himla tidigt, råkade nämligen somna i soffan igår redan vid 10.30. men tur var nog det för idag skulle vi åka till stranden tidigt och jag skulle nämligen hinna till Ross (en klädesaffär) innan för att köpa en outfit till min konsert imorrn! Hm, tror inte jag berättat det kanske. Sjunger nämligen klassisk musik i skolkören, haha, ja hör på den ni! Och ska ha min första konsert imorrn.. Lite nervös! Ska då iaf ha på mig svarta kostymbyxor och en vit skjorta! Hett va!

Efter min shoppingrunda (som för övrigt blev en svart klänning, ett par Ralph Lauren skor och en vit skjorta) åkte jag och sanna och hämtade upp Jannica! Ska senare berätta hur vi känner varandra, men kan bara säga att världen är fan himla liten =) Sen bar det iväg med foorrrden till Manhattan Beach, ligger söder om Santa Monica, precis bredvid Hermosa Beach. Superfint!! Där låg vi och svettades ett tag innan vi sen åkte hem för att göra oss iordning för kvällens bravader =)

Obsvera, tänkte inte riktigt på att det skulle vara 35 grader varmt på stranden när jag valde mina beach-kläder. haha


Heeeeelg!

japp helg igen, det är helt sjukt så fort veckorna går. Känns verkligen inte som att vi går i skolan.
Helgen är planerad som så att imorgon åker vi till Manhattan beach och solar på dagen, sen så blir det pre-party hos Aaron i Hollywood hills. Efter det blir det förmodligen utgång om vi inte stannar där.

På lördag ska det flesta på Monster massive, eller hur det stavas, men vi har bestämt oss att inte haka på tyvärr. Malin ska ha uppträdande med sin kör på lördag, himla trist att biljetterna sålde slut!
jag älskar det här landet, hade det inte varit för min familj och pojkvän hemma i Sverige hade jag nog aldrig återvänt!

Nej fy nu måste jag sova är sjukt trött!




dagens citat (2)

Liza (aningen berusad): det känns som myror i mina huvuden!
















yääää tjejer, we can do what ever we like!

We can do whatever we like

Vi älskar den här låten. Den spelas för jämnan vart vi än går :) det har liksom blivit vår låt eftersom att den påminner så himla mycket om oss och hur vi känner. Vi kommer aldrig nöja oss med något annat än detta liv, because we can do whatever we like!


Malibu

Efter att ha vaknat upp me en ganska så mild bakfylla, trots allt, bestämmer sig Malin för att prompt skolka denna dag. Merchandising Displayn var ändå inställd så pilatesen kändes inte riktigt lockande.  Efter en stunds bloggande kom vi då på att vi skulle dra till Malibu! Liza har ju trots allt inte varit där än! Man förstår verkligen varför de sägs att Highway 1 ska vara världens vackraste väg!! Palmer längs vägen och det glittrande vattnet längs vänstra sidan. Paparazzi Sanna var inte sen med att slänga upp kameran. Väl framme vid stranden åt vi en varsin ceasar salad på en supermysigt café precis intill.
Mätta och belåtna lägger vi oss för att pressa och bättra på brännan inför helgen.

Just då kändes det som en dröm!! Vill fan inte åka hem härifrån! Ni förstår när ni ser bilderna =)
Sen vart det roadtrip och Kiis FM 102,7 på hemvägen. Helt ljuvligt!!


Biltvättning...

Äntligen har vi en ren och fin bil :) hade midterm i dag i fashion buying... gick ganska bra:) Efter tentan drog jag och Malin och tvättade vår bli, för det behövdes! Går inte att beskriva hur skönt det är att äntligen ha bil här...
Halloween börjar ju närma sig, så vi svängde förbi en halloweenstore för att kolla lite outfits för den kommande helgen:) Här finns det hur mycket som helst att välja på, så får se vad vi väljer:)



Costom Hotel

Vi sitter och pluggar för fullt då vi plötsligt hör: "neighbours" !
Det är Lance som ropar på oss och vill att vi ska med han och hans tjejkompis till en lounge ställe och ta ett glas vin.
Och som ni vet så bangar vi inte :)
Gör oss ordning lite fort och tar bilen dit.
När vi kommer dit så möter vi upp Lance och hans ryska kompis Elena, så jäkla skön tjej, och om några helger drar grannarna vi och hon till Las Vegas!!
På Costom Hotel va det soft folk tydligen från privatskolan LMU. Alla var trevliga förutom de flesta tjejerna, som snabbt fick reda på att vi var "svenska flickor". Vi fick arga bitchiga blickar hela kvällen, like " don't take my boyfriend" hahaha

Efteråt åkte vi hem till Lance och kollade på entourage innan vi sedan gick nöjda och la oss :)



Ikea

Häromdagen tog vi oss till ikea för att äntligen införskaffa oss lampor och dyligt.
Det var så himla härligt att komma in på ikea, kändes verkligen som hemma! När vi hade shoppat klart så åt vi varsin köttbulletallrik :)
Inhandlade även svensk choklad och kaffe.
Ni skulle se vår lägenhet nu, den är så himla mycket finare!



Vovve, bil och ..... fan inte radhus

Jaa, idag kom Ryan över helt förtvivlad. Bubba är helt galen och försöker antasta sig på stackars lilla Barley som löper. Därför blev det så att jag sitter hemma och väntar på att flickorna ska komma hem från sina lektioner, men dock inte själv! har nämligen fått sällskap av lilla Barley =) Vi sitter nu och lyssnar på musik och leker. Hmm, har ju alltid vart en katt-människa men är riktigt mysigt att ha en hund runt omkring sig!


Ett år!

Idag har jag och min själsfrände varit tillsammans i ett helt år! Shit så fort det har gått. Det är  så himla jobbigt att vi befinner oss i olika världsdelar bara :( hade varit mysigt att fira tillsammans med dig! Tack för ett underbart år darling, du och jag för alltid, du betyder allt för mig!  jag älskar dig! // L




dagens citat

Det e tur att väggarna i Mirabella Mansion inte kan tala :) Minst 10 gånger om dagen säger jag; "haha fan va bra sagt, det ska jag heta på msn imorrn". 9 gånger av 10 är frasen som just yttrats inte speciellt bra utan mer ogenomtänkt..eller rättare sagt helpuckad. För att allmänheten ska få ta del av Team Swedens visdomsord tänkte jag börja lägga upp ett nytt citat varje dag!

Här kommer dagens:
(på väg till IKEA)


Amalle: Jag tyckte att jag såg en varning-för-älg-skylt.

Malin: Det finns väl inga älgar här..?


Liza: Det kanske va en varning-för-katt-skylt.


Amalle: Va?

Liza: Jaa, dom kanske har klumpat ihop 15 katter så att det ser ut som en älg..


(Allmän tystnad)


Liza: ..med två möss på toppen!



Nääe även om o man kan tro det så röks det inte på i Mirabella Mansion

sex and the city

Hela gårdagskvällen fick vi höra att vi va "Sex and the city". Alla vi fyra är så extremt olika, både utseende- och personlighetsmässigt och ändå e vi så jäkla bra kompisar! Vi har alla våra speciella egenskaper och tillför olika saker till teamet. Det är kanske därför det går så bra för oss här :)

Ahaa, you see the similarity? :)

 

La Deux

Vi började med lite förfest hemma i vår legga! Sedan gick vi bort till prinsens lägenhet, han bor i Azurrahusen som ligger alldeles precis där vi bor. Efter ungefär en timme kom hummerlimousinen för att ta oss till Les Deux. Den här gången blev det en vit limmo :)

Väl framme var kön megalååång och stället fullsmockat, självklart gled vi bara förbi like always :)
efter en timmes kalasande  va det dags att åka limmo hem igen, riktigt shcysst kväll, men Les Deux är nog ändå bättre på fredagar.

På vägen hem hade vi en väldigt rolig incident. Sanna och Malin började kvida redan när vi började rulla. Efter en kvart hade båda världens panik! Sanna satt och försökte knipa igen med dunkande musik i ryggen. man kunde nästan se tårarna :) plötsligt skriker Sanna: STANNA BILEN FÖRIHELVETE! Så den stora hummern fick stanna mitt i Hollywoodsmeten så att de små pinglorna kunde slänga sig ut och göra sina behov :)

På vägen hem stannade vi på efterfest i prinsens kusins våning. Där blev vi bjudna på specialdrinkar som tog typ en halvimma att göra, men det va väl värt väntan! :) När kockan va runt fyra blev vi så in i helsike trötta så prinsens staff ringde en taxi åt oss och vi åkte hem till mirabella mansion..



prinsen fyller år

Nu vankas det fest på La Deux! Vår granne, en prins,  fyller år och vi är bjudna på kalaset :) wihoo, här ska drickas skumpa! Nej nu måste vi skynda, limmon kommer och hämtar upp oss om 20 min!
Ha det bäst, för det ska vi ha de :)

Puss

Dogwalkers

Idag skulle Ryan upp och jobba vid åtta så vi tänkte vara lite snälla och rasta hans hundar. Kl 10 gick Malin och Jag upp bakis och jäkliga, eller åtminstonde jag :)
Vi tog en mysig runda ner till marinan. Hundar är jättesöta, men varför måste dom göra vissa behov? Usch



Hermosa beach och utgång!

Somsagt tog vi bilen till Hermosa beach igår. Ååå så himla fin strand det va! Dit ska vi tillbaka!
Vi solade i några timmar och lunchade sedan vid stranden. och hör och häpna, vem kommer inte då och lunchar på samma ställe om ingen mindre än Viggo Mortensen, han från Sagan om ringen! Självklart har vi paparazzis bildbevis!
Efter lunchen  släppte vi av Amalle hos frisören och resten åkte in till Santa Monica och shoppade :)






När vi kom hade vi ett litet pre-party hos Ryan och sedan åkte vi in till Area som fyllde 2 år. Denna kväll agerade Malin chaufför :) Hon höll sig vaken och på gott humör hela kvällen på grund av en supershot som hon fick av Ryan. Den hade tydligen samma verkningskraft som 5 Red Bull! De ni!
Efter Area åkte vi en snabbis till La Deux pch mötte upp Sofie, en kompis från Gävle som pluggar i Santa Barbara, riktigt kul att se henne! Efter stängning begav vi oss hemåt i vår överpackade bil för lite efterfest.

Förfest



Shotbildspel haha

Torsdag

I torsdags åkte vi på vår första bilfärd :)
Först var vi nere vid piren i Santa Monica där en filminspelning höll på för fullt! Rätt ballt att man fick stå mitt i alltihop och kolla hur det går till :) När vi hade strosat runt där ett tag blev vi sötsugna, så tog vi bilen till cheescakefactory och tryckte i oss varsin megastor cheesecake, mm så gott!¨

Lite bilder från turen:


hurryhurry

Nu har vi precis kommit hem från Hermosa beach, hann också med lite shopping i santa monica inför ikväll!
Shiiit så skönt det är med bil, helt sjukt!
Vi har mycket bråttom nu, så vi uppdaterar allt imorgon. Kommer då bilder från i tisdags, och lite från igår och idag, ni kommer säkerligen också få se en och annan galen partybild från ikväll ;)

time to get ready!

take care!

Heeeeelg!

Och så va det dags för mitt obligatoriska inlägg, helginlägget.

Jaha somsagt nu har vi köpt bil och det är underbart! Helgen är fortfarande lite oklar. Men förmodligen så åker vi till Hermosa beach imorgon och solar!
Kvällen blir säkerligen party, vi pratade med Austin förra veckan om att kanske dra ihop ett pre- party med dem.
Skulle vara niiiiice!

Tar med kameran imorgon så får ni se lite utav vår första utflykt ;)

Hermosa beach:



The Ford mustang is ours!

we got a caaaaaaaaar!! Japp nu har vi hämtat nycklarna och lämnat över cashen!
Nu ska Malin ta en dusch sen ska vi ut på vår första raggarsväng :) Vet inte vart det bär av, men vi kanske tar en fika eller ett glas vin på main street, we'll see!
Senare ska vi hitta på något med vår granne Ryan, han kände sig lite ensam så "team sweden" ska ta hand om honom :)

Det som hänt idag är att Amalle har legat hemma i feber, och Liza skolkade först från fotot och va hemma och solade istället, sen så skolkade vi alla från Imoporten, haha tyckte vi var värda det, för vi ska faktiskt ut och cruisa!
Och när Sanna och Malin var nere på third street för att fota idag, blev det som vanligt, de shoppade istället :)



Been there done that!

Vi var ju somsagt på Villa igår. Vi kom dit vid ca kl 9:30 och redan då var det mycket folk, eller mycket för att vara där. Dom är väldigt picky på vilka som ska komma in för det är så litet.

Han som bjöd in oss var promotern för Villa, en crazy blond bulgar som partade som att han hade fått i sig något mer än bara alkohol. haha men rolig var han :) Träffade många sköna människor, dels en lite Thaikille som jobbar på MTV som ska ta med oss på fashionshows, we like!

I typ varje hörn satt det en gammal gubbe med massa tjejer runt sig som han bjöd på drirrar, usch för sådana gubbar!, och tjejer!

Vi tog det ganska så lugnt igår så nån timma innan stängning så åkte vi med vår advokatgranne hemåt igen.
Vi hann ta några bilder från stället innan det blev kameraförbud. Man får inte ta bilder där för sent då det kommer celebrities.
Tyvärr har vi lagt bort sladden till kameran så vi kan inte lägga in bilderna från utestället än, men vi bjuder på den obligatoriska, samma platsposebilden innan utgången.

Nu ska vi sova! god natt



Uppsala i vår!

Japp då har vi sökt inför våren! Jag Sanna , Vickan och Marre (min barndomsvän) kommer att plugga i Uppsala i vår. Anledningen till att vi valt Uppsala kära vänner är av olika anledningar, dels att Sannas familj bor där, både min och sannas bröder pluggar där, och att Johannes familj bor i Uppsala så då kommer vi kunna träffas jättemycket i vår när hans säsong slutar och han kommer hem till Uppsala :)

yeees familjen kommer återförenas. Och sen så har vi lilla Malin som kommer plugga i Stockholm men hon kommer vara vår inneboende :)

Uppsala here we come!! hehehe




The VILLA

Jaha så va vi påre igen :)
Efter yogan fick Liza ett sms från Malin som löd:

"Get ready girls! We are on the list at villa. Free food, free drinks.
And its fucking LA fashion week! wihoo"!

Så ja som ni ser är vi bjudna till Villa ikväll, the absolut numer one in Hollywood ni som sett Entourage vet att tex dem hänger där, this is the shit. För att komma in måste man stå på listan och vara godkänd av personalen :)
Jaja nu skryter vi lite, men det får vi faktiskt göra nu :)

Så girls somsagt get ready och korka upp baileysflarran!







Smakprov på var vi ska vara=)



Skola

Amalle och jag hade vart midterm i foto idag, gick riktigt bra, fick ett A bada tva :)
Nu sitter  vi i skolan och vantar pa att yogan ska borja..Det ar sjukt fint vader ute idag sa det at lite drygt att sitta inne, man vill ju bara vara ute och sola!
Malin och Sannis ar pa vag och ska fixa forsakringen till bilen, jihoo snart har vi bil!

"we erase ridiculous people out of our minds"

Six Flags!

Efter denna underbara helg med massor av fest, skulle man ju egentligen behövt söndagen till att bara slappa framför tv:n. Men icke, klockan 8 söndagsmorgon ringde klockan till allas stora förargelse. Det var nämligen dax för mig att bege mig upp. Diana, en tjej i min Yoga-klass älskar nöjesfält, och varje helg nu har hon frågat om jag velat följa med. Så därför var det bara att pallra sig upp och på något mirakulöst sätt försöka få lite färg i sitt bleka och trötta ansikte! 

Six Flags ligger i norra delen av Los Angeles som kallas Valencia, och består av en himla massa berg-och-dalbanor! I hela 8 tunga men ändå riktigt roliga timmar sprang vi runt som små barn mellan alla olika attraktioner och åkte allt som gick att åka! Dessutom gick vi även i 4 stycken labyrinter där massa utklädda läskiga människor sprang omkring och skrämde livet ur oss! Här kommer ett litet smakprov på vad jag gjorde =)  




 

Framtiden

gahh vet verkligen inte vad jag ska göra när jag kommer hem i vår. Det är så himla svårt när man har så himla många alternativ. En sak jag vill är iallafall att få en examen. Har ju läst fastighetsmäklare i två år, men jag har ingen examen. Hande planerat att flytta ner till Johannes och plugga i Lund, men sen kom vi på att när hans hockeysäsong är slut så vill vi inte vara kvar där. Så det blr nog att plugga lite längre upp i landet, så får han komma upp till mig istället.

 Vi tjejer har en önskeplan som säkert kommer att slå in  ;)  Watch out i vår!

Coco de ville

Det blev utgång igår igen :) Vi började med lite förfest hemma hos oss, sen mötte vi upp alla svenskar på ett ställe som heter Coco de ville. Vi har aldrig varit där förut, men det va riktigt bra!
Hände inte så mycket värt att berätta förutom att det va en toppenkväll!
Tyvärr är vi så förbannat klantiga så vi glömde kameran hemma IGEN så tyvärr blev det inga bilder..


efterfest med Sanna och Liza

så här kul har sann ocj jag när vi kommer hem från partaj :)
nu har vi hämtat våra grejjer och ska sova i Ryans lägenhet, jag intar såklart en av hans mössor/kepsar, återkommer imogon om hur kvällen va..

god natt


USA låtar

Eftersom vi inte har någon playlist på våra datorer, och inte heller har orken att göra en, blir det att vi kör låtar via Youtube. Detta funkar ju bra, men när man måste springa och byta varannan minut kan det ju vara lite jobbigt att ha en förfest samtidigt!! Dock har vi ca 10 låtar som går om och om igen!

Mia - Paper planes
Guru Josh - Infinity
Estelle - Amercian Boy
Kardinal Offishall feat. Akon - Dangerous
Kate Perry - I kissed a girl
David Guetta - Love is gone
Metro Station - Shake it
T.I. - Whatever you like
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
The Pussycatdolls - When I grow up
Axwell - Let it go
Pryda - Piano




Hårfärgning

Nu har jag varit och inhandlat hårfärg, måste färga utväxten igen, mitt hår växer sååå fort.
Vi inhandlade också rosevin och fanta, haha gotlandsminne :)
Det blir nog somsagt utgång idag igen, känns inte riktigt så nu bara när alla sitter nyvaknade och rufriga i håret..

Men nej nu sätter vi på infinity och taggar till!!

SKÅL!


kärt barn har många namn

amalle som va en emilia har blivit en amy eftersom att alla efterblivna amerikaner har pronunciation issues. amalle går även under smeknamnen malla, amme, jummie, sockan, barny.. och nu SAM.

efter den kanske värsta karatefyllan ever däckade amalle med kläderna på men vaknade 10 minuter senare av att liza stod å gallskrek "SAM, SAM du måste vakna, det är din tur att duscha nu".  vem fan e SAM undrar ni? det fattade ingen annan heller. men liza va helt säker på att amalle hette SAM. å eftersom att barny alltid gör som morsi säger hoppade amalle ner i badkaret ..och somnade. i morse vaknade SAM med nackspärr. don't try this at home.


Black night

Hmm vart ska vi börja?
När klockan var nio hade vi fortfarande inga planer på vart vi skulle gå. En stund efter började förslagen rulla in. Det blev förfest hos våra grannar uppe på taket i azzurra-tornen. Uppe på taket har dom en stor uteplats med pool och en fantastisk utsikt över hela LA.

Efter en trevlig stund åkte vi till Area där vi mötte upp Austin och Aaron. Festen fortsatte sedan på Foxtail där grabbarna hade fixat bord. Riktigt bra ställe! "The Hills" gänget va där :)

Sen blev det efterfest hos en av grabbarna i ascoolt hus i Beverly Hills. Där blev vi kvar en stund innan vi drog hem.
Väl hemma fick alla för sig att duscha, någonting vi alltid brukar göra när vi kommer hem efter en vild natt. Eller det är en tradition som startades i Åre av Malin och Liza som brukade inta duschen och prata igenom kvällens händelser.



Nu sitter vi i vår granne Ryans lägenhet. Han är inte hemma i helgen så vi har fått nycklar hit för att kunna gotta oss i allt han har. Han jobbar för ett bootcamp företag så han får lagad kalorisnål mat fyra gånger per dag. Han gillar tydligen inte maten så vi kommer få tillgång till den varje dag :) We love Ryan!

Kvällen lutar nog åt utgång igen, tro det eller ej :)
Vi glömde tyvärr kameran igår, men vi bjuder på lite bilder från vår egen förfest igår.



Dagen efter:



Förfest på Azzurra:



Fooorden

Nu har vi provkört vår bil, den va grym :) Vi tog bilen ner till Ralph för att köpa mat och dricka inför kvällen. Nu är alla samlade i lägenheten igen och vi ska börja ladda inför kvällens partande :)

Här kommer lite bilder på bilen, och oss :) Observera att bilen är väldigt skitig!


Heeeeelg!

japp då va det äntligen helg igen :)
har blivit väldigt lite bloggande den här veckan, men vi har gaft så himla mycket i skolan. Idag har vi gjort vårt första midterm i import och export, kändes helt okej.
Har tagit oss ett välförtjänt dopp i jacuzzin och nu ska vi faktiskt sooova, ska bli så skönt!

Imorgon ska vi upp tidigt för att bege oss mot plaza vista där vi ska spela öl brändboll med ca 20 andra svenskar :)
Imorgon kanske vi köper vår bil också och då kan vi lova mer bloggande :)

sleep tight!

Trötta efter en hel dags plugg i bibblan:


Ford Mustang!

Nu e d nara, riktigt nara att brudarna far cruiza runt pa Los Angeles gator i en alldeles egen Ford Mustang...
Dock ar inte alla papper skrivna eller forsakringar gjorda, sa fortsattning foljer.. Har kommer dock ett litet smakprov:


(obs, bilden kan vara arrangerad)


AXWELL

Nu har vi äntligen nyktrat till och fått ork att berätta vad som hände för mig och Amalle i Lördags på Avalon!
Det började med en lugn och härlig stund i jacuzzin, eftersom vi va så trötta sen dagen innan, att vi tänkte hyra en film och kanske unna oss lite godis. Då får vi plötsligt ett mess från svenskarna som vi partajade med i fredags! Ingen rast och ingen ro där inte, för de skulle nämligen på flaskan igen för att sen dra iväg till Avalon (en klubb i Hollywood) och se Axwell. 2 sekunder senare var jag och Amalle i full färd att sminka och göra oss Sverige-fina! Därefter begav vi oss till förfesten för att joina resten av vårt svenska crew.

En galen kväll, men techno, onda fötter, vatten för 5 dollar/flaskan, en prins, penga-regn, sverigeflagga, charterparty med bara svenskar och asiater så långt ögat kunde nå! Kvällen slutade med efterfest såklart!

Dan efter fick Malin, på darriga ben (och armar) ta av sig skorna, barfota och köra en automatväxlad lånad bil hem (andra gången i sitt liv) genom Los Angeles farliga gator!! 

                             

     

Puss // Mallan och Amalle

ny vecka

Hemnkomna från skolan, och nu sitter vi som vanligt framför datorerna igen. Så här ser de flesta vardagskvällarna ut :)
Har precis ätit chokladtårta med jordgubbar som vi fick av vår snälla granne Lance.



..

ligger här med legs up the wall, för mina fötter är så svullna på grund av min jäkla artrit, blää!
Pratar med Clara på skype nu, vi har lite inspirationssnack, måste verkligen vara nära varandra för att känna oss ultimata när det gäller allt!

Idag har jag tränat och legat vid poolen, har faktiskt fått en godkänd bränna.. om ett tag ska jag in till Santa Monica och fota lite, sen är det Franska som gäller hela kvällen. :(

Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa familj och pojkvän, saknar er!

Svenska sommarkväll:


ooops...

... glömde lite bilder från i fredags. Dock jäkligt trötta, vet inte riktigt vad som hände till en början, men sen kom vi ju igång :)




Dogwalkers

Vår nya granne har ju två jättesöta hundar, som vi har adopterat. Idag blev jag och Malin sugna på en promenad, och då tog vi med oss hundarna. Vi hade ju tänkt att vi skulle strosa runt i marinan och se lite chicka ut, men nehe fel där :)
Det börjar med att den ena hunden är halvdöd och lat som man fick dra, och den andra sprang som attd en hade fått en raket i arslet. Så tänkte vi att vi skulle jogga lite men blev lite svårt eftersom att jag fick dra min hundjäkel och Malin blev dragen :)

När vi kom ner till stranden, blev Barley galen av lycka, och Bubba la sig ner på stranden och vägrade resa på sig. När vi drog i han så rullade han bara runt, shit vi fick panik, trodde vi hade dödat hundfan. Efter en timmas promenad ringde Ryan och undrade vart vi tagit vägen :)

Jäklar jag som hade tänkt att köpa en hundjävel, men Johannes du kan va lugn nu, det blir en katt istället, eller fan inte det heller det får bli en guldfisk.

Glömde kameran så vi kan inte visa hundarna, men tar med den nästa gång.



Det blir aldrig som vi tänkt oss :)

Liza: Faan Sanna det står en gubbe och glor på oss genom fönstret!
Men ack på fel, "gubben" visade sig vara en jättetrevlig nyinflyttad granne som bjöd över oss på en drink :)
Det var så kvällen började. En halvtimme senare hade vi skapat en förfest bestående av grannar som inte kände varandra. Jäklar va det va trevligt! Det visade sig även under förfesten att Ryan var jättebra kompis med tennisspelaren Mats Wilander. Haha, Malin tog tillfället i akt och spelade i ett roligt meddelande på Mats telefon , detta händer bara i LA.

Det hela fortsatte med att vi alla rullade in mot Hollywood, killarna hade egentligen tänkt att ta en chillkväll, men det går inte när "team sweden" är i farten.

Vi hamnade på La deux som var lika bra som vanligt, Under kvällen träffade vi på ett gäng svenskar, och de följde senare med oss på efterfest. När vi kom hem till lägenheten var vi vrålhungriga på tacos, men de svenska killarna hade redan huggit in på den, gahh! Så Liza tvingade Sanna att kl 5 på morgonen gå ner till Ralph och köpa sushi och glass :)

På vägen hem lekte Sanna och jag en rolig lek, de sprang bakom pålar och sköt på varandra, kolla bilderna, haha!

Idag är Malin och Amalle på Dj Axwell, men Sanna och Liza stannade hemma efter inrådan av Johannes, haha kanske lika bra efter vårt fyllesamtal med han :)


Fösfest:



Efterfest:



The game :)


Lediga dag fredag..

Äntligen fredag:) eftersom det blir utgång i kväll så började vi dagen med träning, därefter blev det en energy bar. Sen forsatte vi med att bättra på brännan vid poolen, vilket ledde till att vi öppnade en iskall corona och satte oss och njöt i jacuzzin!
Sen skyndade vi oss till sallys ( smink butik ) och köpte hem lite ögonbrynsfärg och div. produkter och en snabbis förbi Victoria's secret:) Nu kan kvällen börja!










 

Heeeeelg!

Yes! ytterligare en vecka i skolfan avklarad. Det är det här vi lever för, helgerna. Vi sitter här i soffan och njuter, vi kom hem från skolan sent idag. Malin ska precis servera oss ett glas baileys, tyckte vi var värda det :)

Dagen imorgon ser ut som så att kl 10 kommer Hayvard hit och ska ha privat träning med oss på gymmet. Fatta att vissa betalar för det och vi får det gratis, inte illa :)
Efter det blir det lite inhandling till kvällen. Resten av dagen ska tillbringas vid poolen med en och annan drink i jaquzzin. Sedan har vi bestämt att det blir taccos till middag, mm! Vilket ställe vi ska gå till imorgon är ännu oklart, vi får se vart vinden vänder helt enkelt.

Kom på att vi inte har lagt ut vad vi shoppade häromdagen, men vi ska ha outfitsarna imorgon så ni får se då :)

peace out!



Bea Szenfeld

Just nu sitter jag pa skolan och invantar min Pilates-klass. Jaa, nar man maste vanta i 2 timmar i skolan e det val lika bra att satta sig ner och plugga. Haha, forsta gangen kanske i vardshistorien, men ialla fall! Jag ska da ha en classpresentation om en designer och sen skriva ett PM om den personen plus gora en look-book som man ska skicka runt i klassen medan man haller foredraget. Kandes val som att det var lika bra att borja fila pa det, eftersom det ska vara klart till pa mandag, hehe.

Jag kom da och tanka pa Bea Szenfeld. Hon ar en ganska ny svensk designer som var med i en reality-serie som hette Fashion-house. Hon vann tavlingen och fick darfor ett internship hos Stella Mcartney i 3 manader, vilket sen ocksa blev forlangt till 8 manader. Hon inriktar sig mest pa att gora om Second-hand klader, och hennes motto ar "Too much is never enough". Kolla upp henne och skriv garna lite vad ni tycker! Behover tips!!

Pusss // Malin

 
Fran hennes kollektion "Insert Coin"

Tylie Malibu

I går hade vi ingen lektion i fashion buying, men istället var vi på studie besök:) Vi åkte till en föredetta elev som för några år sedan startade ett väskföretag som heter Tylie Malibu. Hon år en av få designföretag som fortfarande tillverkar sina produkter har i USA. Vi fick se och höra hur allt går till från ide till slut product, väldigt intressant:)




/ /Sanna

äntligen en tidig morgon

Blev ingen uppdatering igår pga, något driftunderhåll, men vår dag bestod av att Sanna var på studiebesök och vi andra hade en lektion. Senare möttes vi upp i Santa Monica, och såklart blev det lite shopping. Vi lägger upp bilder senare.

Nu är Sanna och jag precis hemkomna efter en timmas slit på gymmet, och nu har jag fått en nyttig smootie serverad, Yeeees vi är så duktiga :)

Nu blir det lite plugga och sedan ska vi till stranden för det är sjukt varmt här idag, något slags värmerekord gissar jag på..
Senare har jag prov i Franska "gahh" och Sannis är ledig, fusk!

Nej nu måste jag fortsätta min dag så bra som den började :)

Puss


RSS 2.0