Dirrty Diana

Lovar att inte lägga upp för mycket klipp, men är bara tvungen att lägga upp den här:
Som sagt, just sit back and relax and enjoy the next clip =)


 

så vi ska minnas honom som..

...

Jaa, i alla tidningar, på alla nyheter och på varenda hemsida står det nånting om Michael jackson. Själv har han som för många andra varit en stor förebild och en idol under hela min uppväxt.. Idag har jag legat ute i solen, läst en bok och fixat en ny playlist på min spotify på michael jackson låtar. Har vart en riktigt härlig dag med andra ord.

Tänkte lägga upp ett klipp på ett av hans asolut bästa dansframträdanden. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta..




Ska bli bättre på att börja blogga igen nu oxå. har tagit lite sommar paus, men detta ska det abslout bli ändring på!

puss o hej

Hemma igen

Im back again. Nu har jag och darling kommit hem från vår underbara vecka i Grekland. Vi har haft det så sjukt bra!
Ja vart ska jag börja. Vi hamnade på ett hotell som inte var allt för fint så vi hyrde en vespa hela veckan. En dag åkte vi runt hela ön och kollade in massa olika ständer, och shit så coolt det var när vi befann oss ett x antal meter ovanför vattnet på en slingrig liten väg. En annan dag åkte jag Johannes MOa och Andreas till andra sidan ön och hittade en väldigt vacker starnd. Vi hann även med en båttur där vi stannade till vid olika ständer och hoppade från båten. Grabbarna hade strandtennistävling och förloraren fick shota ozo, ush :)
Somsagt hade vi inte så fint hotell och utan pool så vi besökte två riktigt fina rysslyxhotell som låg i närheten, där trodde de att vi tillhörde hotellet så vi fick gratis i standbaren :)
Jaaa allt har helt enkelt varit perfekt, tur att jag och älskling är lika knäppa, haha. Han är bäst som fixade den här resan! Vi längter redan till nästa gång vi ska ut på äventyr!
Bilder orkar jag inte lägga upp nu, men jag kanske fixar det ikväll.
tjooo

Notera mina huuuuge myggbett jag har på benen.


Grekland

Jag är världens lyckligaste!
Min underbara pojkvän ska bjuda mig på en utlandsresa som bokades igår!
Vi åker tidigt imorgonbitti till Grekland. Halkidiki, ett jättemysigt ställe med egna små stränder.
Jag har lite smått panik nu eftersom att jag ska jobba halva dagen, sedan packa och åka till Uppsala ikväll. Fattar inte hur jag ska kunna få med mig allt. Men det löser sig :)
 
Ha en underbar vecka för det ska vi ha i solen :)


Söndag

Stockholm igår. Efter en dags shopping med Clara och Johannes, drog vi vidare till Robban där det vankades förfest. Mycket trevlig sådan. Vi drog vidare till V, där vi spenderade hela kvällen lång. Summa summarum, en riktigt lyckad kväll med massa härliga människor. Kvällen avlutades med att jag Clara och Johannes stog i regnet och försökte febrilt få tag i en taxi :)
 Glömde såklart att fota under kvällen, har endast ett par från förfesten.





bubbelmys

hemma från lilla "spa" kvällen, mycket mysigt. Jag blir uppenbarligen ett niggerface av en solning och en kvälls Bus.
Kvällen i bilder:








Plugg och Städning

Gick upp vid 10 idag och började studera statistik, wihuu så roligt. Sanningen är den att jag tycker att det är kul :)
Idag är det plugg och städning av mitt rum som gäller. Alla kläder från Uppsala ligger utspridda på hela golvet.
Ikväll ska hela familjen in till Grand Hotel och bubbla, dricka bubbel och äta tre rätters. Vi firar mamma som tog sin floristexamen igår! Grattis!
Imorgon bär det av till Stockholm, först blir det shopping med syrran, Johannes och Vickan. Sen ska vi tjejer hem till Vickans lägenhet och laga middag för att senare möta upp boysen någonstans. Hoppas på bra väder. 

Två nyvakna tröttisar imorse




R.I.P

Do not stand by my grave and weep, I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow,
I am a diamond glint on snow,
I am the sunlight on ripend grain,
I am the gentle autumn rain.

When you awake in the morning hush,
I am the swift uplifting rush,
of quiet birds in circling flight,
I am the soft starshine at night,

Do not stand by my grave and cry, I am not there, I did not die.

Första lediga dagen

Idag när jag vaknade kändes det riktigt konstigt. Jag hade inte ställt klockan, och behövde inte gå upp, varken för att jobba eller att plugga. så jag kunde lugnt somna om igen =) huuuur härligt som helst! ikväll blir det mys hemma hos Lisa i hennes lägenhet på bodalsvägen och resten av veckan kommer bara bestå av att chilla, men ska försöka ta tag i mitt liv lite. Fixa min cv, så jaq kan söka lite mäklarjobb till hösten! ! Mitt första mål är att flytta hemifrån, igen.. !!

Här kommer lite bilder från studentdagen, samt jag o Floppy som freakar lite hemma hos henne =)




Måndag

jaha vad har jag gjort sen senast?
i fredags åkte jag till Uppsala för en sista utgång. Vi kom som vanligt ut för sent och kom till snerikes när det va as lång kö. Gick hem till Vickan ett tag och socialiserade. Sedan gick vi tillbaka, hann vara där typ en och en halv timma. Jag lyckades bli väldigt onykter, men jag hade för jäkla roligt. Synd bara att ögonen står i kors när man är onykter så det som tidigare var så vackert går i spillo :) 
Nu i veckan blir det jobb för min del, sen i helgen blir det förmodligen Stockholm med Vickan älskling mfl. 
Måste komma igång med träningen nu igen efter mitt lilla uppehåll. Det är så upphetsande när folk runt omkring ser hur man tajtar till sig, det är då jag känner att flåset och mjölksyran i benen är värt något. 
Jao det var väl det jag hade att säga.

Tjao!

Sjung om studentens lyckliga dar!

Idag tar Anna studenten, och självklart missade jag inte chansen att kanske för sista gången i mitt liv, åka flak igen =) ska bli riktigt najjs, och förhoppningsvis blir det bra väder också.. Sen sticker jag in till odenplan till carolina för lite avslutningsmiddag och sen grodan på kvällen. Fattar inte att skolan är slut!! helt fantastiskt!! Men kan inte riktigt andas ut än, för det är jobb hela helgen på muffin så inte förrän nästa vecka ska jag bara ta det lugnt. Har bokat hela veckan endast för häng, fika, sola samt ett och annat glas rosé =)

haha, hittade ett gammalt foto på mig, Avi, och Filippa.. Detta var nog runt vår egna student. herregud va tiden går fort och man förändras.. Hehe, min riktiga hårfärg vad det länge sen man såg =)


sista dagen i skolan..

oohoo, jäääklar så skönt det kommer kännas idag efter klockan 15.00.-. då äntligen börjar livet och skolan slutar =) har en opponering idag, och är det sommarlov som gäller.. ! vet inte riktigt än hur min sommar kommer att se ut, men blir väl jobb, åka runt lite i sverige, umgås så mycket jag kan med alla vänner, soola & förmodligen en trip ner till Italien och checka in huset! här kommer förresten lite bilder från i lördags på josefinas =)









ciao

onsdag

varför ska det först vara några dagar med högsommarvärme för att sedan gå närmare mot vinter några dagar senare?
usch jag fungerar inte när det är kallt och molnigt. J
Helgen spenderades hemma i min ensamhet och böckerna. I söndags kom Johannes hit med en jäkla massa väskor från Ängelholm, nu är han utflyttad :) Han åkte hem igår igen och jag började jobba. 
Igår färgade jag håret (igen) jag slingade ett antal slingor i nacken som fortfarande var typ svarta, sedan så la jag i en ljus färg över hela håret vilket resulterade i att jag har en mer jämn färg över hela håret nu. Nu ska jag bara låta håret vila några veckor sedan ska jag börja lägga i ljusa slingor :) 
På fredag har jag äntligen sommarlov! Eller jag ska börja läsa statistik den 8e men det ska bli roligt! 

Nu har jag tagit min dagliga morgonlöprunda och nu ska jag bege mig till jobbet. 



Vacker lördakväll i solen

Josefinas har officiellt öppnat sina grindar, och efter mitt hetsplugg i lördags tyckte jag att jag förtjänade mig ett glas rosé =) Vickan tog sig ända ner från uppsala, och Sara tog sig ända från söder för att slå våra kloka huvuden ihop och tillbringa kvällen på djurgården. Fantastiskt varmt, och sjuukt mkt folk samlades för att välkomna sommaren. Fan, har knappt vart ute nånting och njutit av det fina vädret. Hur fan tänkte lärarna när de gav oss en hemtenta nuuu..... hehe.. Men imorrn är det över och sen är det bara en opposition kvar innan friheten.. Fan, har fortfarande ångest vad jag ska göra i höst.. Men ska iaf INTE PLUGGA............... så d så... jaja, jag håller tummarna o hoppas på det bästa, angående min framtid..

bilder kommer inom kort.. som vanligt. Puss o heej

RSS 2.0