fredag

nu har jag inte bloggat på ett tag :) 
jag har inte varit speciellt aktiv på datorn, har inte hunnit.. Nu har jag ju kommit igång med mitt nyttiga liv :) 
jag har tränat som ett as och skippade faktiskt utgång igår.. klapp på axeln.
Ett tecken på att två personer saknar varandra så in i döden är väl när man ringer varandra 15 gånger på en dag. Haha jag och Johannes har verkligen gjort det idag, inte så normalt kanske :) 

ikväll har jag hemmakväll med bror min, och imorgon är jag världens lyckligaste tjej :) 

imorgon ska jag lägga upp massa bilder från senaste tiden!





Lycka.. haha

Ibland så har man faktikst lite tur med sig! Trodde att idag skulle bli en riktig helvetes-dag. Har min föreläsning klockan 9-12, och sen direkt skulle jag va tvungen att gå till jobbet och jobba mellan 12.30 till stängning som är 20.30. Så när klockan ringde 07.00 så var man inte direkt sugen på att kliva upp ur sängen. Jag bestämmer mig då att skippa första timmen och komma på rasten, så jag är där kvart i 10 istället... 5 minuter innan jag precis ska gå ut genom dörren ringer Therese och säger att föreläsningen är inställd!!! =) Lyckan jag då kände var obeskrivlig. (haha nu för tiden är man glad för det lilla)

So, back in bed, ligger jag och planerar vad jag ska göra i påsk. Jag och Liza pratade om att kanske köra en weekend uppe i åre. Så ska nog kolla runt lite efter något billigt boende. Efter allt detta plugg och jobb tycker jag att vi förtjänar att åka på en hederlig skid-semester faktiskt =) Bygget, pudersnö, varm choklad i backen, here we come!! =) weehej

Jo, nu har jag bestämt mig för vilken digital-kamera jag ska köpa. En casio, 9,3 megapixlar, eehm typ zoom 3p, jaa eller nåt. Men verkade bra och himla billig! så inom kort kommer det bli en himla massa bilder!!



La Familia i Åre -08! Favorit i repris!!

Malibu fredag...

Förra fredagen var det äntligen lite fint väder så vi bestämde oss för att dra till Malibu och salppa lite..  Vi åkte till en liten strand som är helt underbar:)  Hur vacker som helst,  vi hade tom med oss lunch.. Dit ska vi verkligen åka igen!




Mycket att göra just nu...

Men jag ska försöka at bli bättre på att blogga.. hm... den senaste veckan har varit fullspekad med saker att göra hela tiden... Allt med skolan som måste fixas nu... men jag har ju inte lagt upp några bilder från Vegas så här kommer några :)

Kort sammanfattning på resan, jag plus fyra tjejkompisar hyrde en bli och bilade till vegas, väl framme visade det sig att vårat hotelrum inte var bokat.. Så det var bara att åka runt och försöka att hitta något ledigt rum på allahjärtans dag, vlket inte var det lättaste, tillslut fick vi tag på ett på strippen :)Vimlade runnt på några olkia ställen, åkte hummerlimmo på strippen och hamnade tillslut på Caesars clubb Pure :) En riktigt lyckad kväll! Dagen efter turistade vi och åkte hem till Los Angeles :D





Finansiering = död

Satt igår hela dagen och kvällen med min finansierings-dugga, men vettefan om jag blev mycket klokare efter det... Både jag och min brorsa hade 2 böcker var som vi satt och slog i, men det är nog precis att jag klarat den i så fall skulle jag tro. jävla skit. Vill bara ha det här klart så jag kan tänka på annat som är så mycket roligare =)

Måste nu bara inflika att jag tycker att sanna och michaela har varit oförståligt dåliga på att lägga upp bilder och berätta för oss andra här i vinterkylan, hur bra de har det där borta=) vilka kändisar de hänger med, och vilka grymma klubbar de vart på! skärpning! =)

Jahapp, men tentan får jag oroa mig över sen, för nu strax ska jag iväg igen och jobba på muffin bakery..! hehe, hoppas dock på att det inte är så mycket folk, men det är ju iofs sportlov så det lär ju va det ändå! hmm...

Hade då tänkt att köpa en ny kamera nu också faktiskt. Kanske e lika bra så jag slippa lägga upp trött-google-bilder hela tiden. Men det får nog bli en gammal sak, haha, för den kommer antagligen bara vara i fungerande skick eller ens finnas kvar i högst 6 månader.

nu måste jag gå och göra mig lite iordning innan jobbet!



(kan väl hoppas att kursen kanske gör så att jag blir bättre på min egna ekonomi=) ) puss o hej

Nya livet!

Jaa, det är ju ett himla tjat om att vi ska börja våra nya liv nu.. Vet nog inte huur många gånger jag har yttrat de orden, haha! Men nu har jag ääntligen köpt mitt friskis&svettis kort och gått på mitt första pass. Jag har kännt mig jätte trött och hängig den senaste veckan, men tror att beror på att jag inte tränat något. För direkt när jag kom ut ur träningssalen var jag hur pigg som helst och skulle lätt kunna fortsatt (hehe, eller inte), men det kändes iaf riktigt skönt! En riktig adrelanin-kick! Man måste ju vara snygg till sommarn och om man börjar nu, så hinner man perfekt till att Juni börjar och man ska köpa ny bikini =)

Imorrn ska jag hem till min brorsa som ska göra min dugga åt mig hade jag tänkt =) Jag är helt lost då det kommer till finansieringskalkyler och har ännu inte köpt boken.... Men vi har en internet-dugga, så tänkte iaf snylta lite hjälp av honom, så jag har en liten chans att klara det! Är ju kul när man kan det iofs, men vägen dit är ju som alltid ganska så tung.

Sov gott och puss



Hon sitter på mitt kylskåp som en spårre!

Måndagsmys

Har tagit det oerhört lugnt i helgen, undrar om det är åldern som spökar, men luften gick ur mig efter uppsala, haha! Jobbade hela lördan på muffin bakery men på söndan blev det middagslagning och filmmys hos Liza och Lotten, mkt trevligt! Även lite härligt planering inför sommaren! =) Igår drog finansieringen igång på riktigt också och snart är det väl dags att börja tenta-plugga... *brr*

På måndagskvällen så åkte jag in till söder för att äta midda med Natti på Sonjas Grek, ett supermysigt ställe som ligger på Bondegatan. Det fick bli en ceasarsallad men en kall öl till. Haha, morsan, jävlar vilken analys vi skulle få gjort på den salladen. Kycklingen var haloumigratinerad och tror att själva salladen var 2 decimeter hög, haha =) Sen efteråt fick det bli en liten promenix till slussen för att smälta maten lite, och njuta lite av utsikten över stockholm.

haha, idag så SKA jag köpa mitt jäkla friskiskort. Har ju nu tjatat om det här nya livet ett tag, men nu fan ska jag ta tag i det. Är ännu inte för sent för att bli lite fit till sommaren =)




Hejdå!


Stocken..

Jahapp, så har man gjort uppsala då! Direkt efter föreläsningen kom Carolinas pappa och hämtade oss och Therese (dessa är 2 tjejer i min fek-klass) och så bar det upp till härliga uppsala! Vi bodde hos Carolina i Gamla uppsala.. Kvällen började med vin och middag innan vi självfallet drog iväg till stocken. Så himla roligt att få gå ut där igen. Va mer än ett halvår sen! Det första mitt öga ser är Lukke pukke som sitter och pimplar vin! =) Han skulle egentligen inte ut, men vad gör man lixom. Familjen i ett nötskal! Sen drog festen igång, efter en drink och en öl för 50 spänn!!! Som stockholmsbo och som fd LA-bo är detta helt fantastiskt!

Råka sen bli lite shot-race och dylika, när beckolino, Carro och Danielle dök upp i människovimlet =) Sååå runt tolv när man hade blivit lite rund om fötterna var det dax att bege sig hemåt. Hade dock velat stanna ute längre, men då hade vi fått gå hem!

Dagen efter åkte vi in till stan för att kolla lite i affärer osså mötte vi upp Liza och tog en lunch! Morsan, du e ju skitsnygg i ditt hår! carrot eller inte, du är alltid en MILF =) Sen kom i alla fall Burhan och skjutsade hem oss till Stockholm igen. Sen var ja helt slut så jag däckade ganska bra i min säng!

Ingen rast och ingen ro, nu lördagmorgon, börjar jag jobba om 2 ½ timme, så d e bara att pallra sig upp ur sängen och ta sig in till stan igen =)

Puss!

v-dala

hemkommen från sittningen nu :)  bror mötte mig efter v-dala, ville inte gå hem själv! 
vill helst av allt åka till min finaste nu, men måste matcha ett flyg då! kommer nog åka dit imorrn!
jag har mot förmodan fått massa positiva tankar om mitt hår idag, jag ville ju bli blond, men nu tycker alla tjejer och killarna  att jag ska behålla hårfärgen jag har just nu, älskling tycker att jag är vacker i min färg, säkert för det ser så naturligt ut med mina fräknar till,  kul att alla tycker det är snyggt, själv känner jag ju mig som en morot men visst kanske kan gå med en menlös färg ett tag :) jag måste ju ha lite attityd i mitt hår vanligtvis :)  snart är jag blondie igen :) 

bilder från ikväll kommer snart :)





carrot

fan så trist det är med bloggar egentligen, har ju inget vettigt att skriva :) kollar nästan aldrig andra bloggar heller, endast Gynnings blogg :) alla andra gav jag upp när jag var i USA. Förut hade man ju sin lilla rutt man kollade dagligen, men den har jag gett upp, insåg att jag kan lägga energi på annat :)

Igår var jag hos Micha och färgade håret, jag ska ju bli blondin igen :) jaaaahh visst! Vi avfärgade slingade färgade tonade, ja allt ni kan tänka er. Efter att ha meckat på i ca 6 timmar kunde vi inte göra mer denna gång.. Micha gjorde ett ypperligt jobb! Just nu ser jag ut som en, ja vad ska man säga ljusbrun morot i huvudet :) Nu ska jag låta håret vila ett tag och sedan lägga i blonda slingor i olika nysanser så jag får den färg jag vill ha. Tills dess får jag se ut som jag gör :)

Imorgon bär det av till Uppsala igen, jag har ju varit hemma nu och besökt min läkare.

tråkiga omständigheter gör att min livskamrat kanske kommer kunna vara hos mig i Uppsala mycket i vår, det hoppas jag ju såklart på!



New York, New York

Här kommer en gammal härlig låt!!
Och förhoppningsvis mitt framtida hem! Haha



Vår snart...!!

Nu äntligen ere dax.. det har vart mkt snack och liten verkstad från min sida, men på tors tänkte jag bege mig upp till uppsala.. Och vad händer då, jooo varken morsan eller floppy kommer befinna sig där då! det är väl så jäkla typiskt.!! men men, mina tappra, becki o vickan håller ja tummarna för att de ska vara kvar så jag har någon att festa med =) Sen hittar man säkert nära o kära ute i vimlet på stocken.. det brukar ju te sig så =)

Jahapp, nu e ekonomistyrningen över, men om redan 3 veckor är det dax för finansieringen!!! Gaah, det är snabba bud, men ändå ganska roligt.. har ju en del att se fram emot, den här våren! Dock flyger tankarna åter tillbaka till Lala-land.. Pratade me sanna igår, o de hade precis börjat skolan och var nu nere i shoppade i downtown.. Vissa har det bra! Men nej, man får inte deppa ihop för d.. Stockholm är ju faktikst inte fy skam det heller!

Har hittat ett nytt litet ställe som man kan hänga på och dricka öl som jag tänkte att ja måste skriva om. det heter, så passande " ett litet hak" och ligger på grev turegatan. självklart är jag ju 1000 år efter alla andra som säkert redan har hängt här hela somarn o hösten, men ändå!!! d e riktigt soft!!

och caaan´t wait innan Josefinas på djurgårn öppnar!! då kommer det vara tomt i plånboken och man kommer inte se skymten av mig hemma =)






Nu ska ja gå upp o göra mig iordning för att bege mig till sthlms universitet dååååå!

Hej då!

---

nu har jag och syrran varit på stan, vi fick dock inte så mycket gjort. 
På vägen hem frös vi så himla mycket så vi gick in på fjällskog och köpte de fulaste mössorna i hela butiken. Haha vi gjorde nog mångas dag idag, efter alla leenden vi fick, men man måste ju kunna bjuda på sig själv ibland :) 





måndag

phuuu så kallt det är idag! 
nu är jag hemkommen från en natt i Märsta, ja Märsta liksom vad fan gör jag där? 
jo Johannes och laget skulle sova där inatt för att flyga vidare till ja vart det nu var idag för att spela match. 
Vi hade en mysig natt minsann. Vilka konstiga tankar man har ibland, blir ju nästan rädd för mig själv.. Men att tänka till ibland är nog det viktigaste som finns. 

idag ska jag ner en sväng på stan, ska inhandla present till min kära bror som fyller år imorgon. Ikväll ska jag kanske på tackmiddagen, får se, för jag känner att min kropp har fått på tok för mycket alkohol på senaste! 

tuttjutslut! 

lördag

God morgon! solen skiner och jag och syster ska snart ge oss iväg för att simma :)
Det är ju alla hjärtans dag idag, men eftersom att jag befinner mig här så får jag följa med alla singlar och parta istället, inte helt fel det heller.  
Och på tal om det, nej jag är inte singel :) För det verkade föregående kommentar tro, tänk på vart du kommenterar ifrån nästa gång, för vi vek oss av skratt när vi såg vart kommentaren kom ifrån, ett annat land liksom, och inte vilket som helst, kom med nåt bättre :)  kul att du tycker att bloggen är bra iallafall. 

Förresten så kommer Nina hit idag också, så himla kul!

nej nu ska jag upp och klä på mig, hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!







Vegas!

Det blev utgång i venice i går, måste ju utforska vårat nya område:) Det är riktigt chill och bra! Plus att det tar fem minuter att gå ner till abbot kinney till alla mysiga hak... 

Det blev en ordentlig sovmorgon i dag, för i morgon drar vi till Vegas med Maria, Matilda och deras kompis som är här och hälsar på. Det blir bara en snabbvisit men den här gången ska vi inte tappa bort kameran och alla bilder:( haha

I dag var det premiär för filmen shopaholick, så det blev biochill på tredjegatan,  så nu ska vi vara utvilade tills i morgon... 



Fredagen den 13, hus i Italien och hets-plugg

Inte för att jag är skrockfull eller något, men på något vis känns det ju alltid lika obehagligt att den här dagen ska dyka upp titt som tätt under året. Sitter nu och har precis ätit lite frulle och riktigt draaar mig, för att undivka så länge som möjligt att gå ner, slå upp böckerna och börja mitt slut-spurts-plugg. . Efter imorrn, klockan 18,00 är det hela över =) och då kan jag riktigt andas ut, haha ändå till på måndag då finansiering tar fart.. Men men, det är som sagt bara en termin, och sen blir det ändring!!

Undebart sanna att du lagt upp bilder! Så snart som jag fått min egen kamera (kan dock dröja lite, men tanke på vad som hände med de förra) så ska jag lägga upp lite roliga bilder.. Men den som väntar på något gott ;)

Jaa just ja, Farsan har ju gått och köpt ett litet hus uppe i bergen i Italien. södra, i provinsen Abruzzo, nära pescara. Han har ju då fått för sig att det ska vara roligt att bo i en liten by med 300 personer, mitt bland bergen och med en lokal bar och en matbutik. Kan dock bli riktigt mysigt om man tänker sig att sitta på balkongen med ett glas rött i ena handen och filisofi-boken i den andra =)

Här hittade jag en bild på byn på internet, och t.o.m huset han har köpt =)







Back in lala land :)

Oj vet inte riktigt var jag ska börja, har ju varit här några dagar men har inte haft tid och blogga ngt.. Jo kan ju börja med att våran utsikt från lägenheten är helt underbar!  Lägenheten är jätte bra, men kanske inte riktigt samma standard som i marinan :) Men vi har hunnit med två svängar till IKEA så nu börjar den bli riktigt fin!

Det har varit lite kaos dom första dagarna här, första natten fick vi sova på golvet för jag fick inte tag på amalle som hade våra madrasser och lite grejor:) haha 

Och den andra natten fick vi som tur var sova hos några kompisar som oxå bor i venice,  sen fick vi äntlgen tag i amalle:)

I lördagas drog vi aströtta in till hollywood och hederliga Kress där det kryllade av Santa Monica svenskar, men kul var det! 

Sen hände det som inte får hända för två tjejer, bilen startade inte.... Noll koll om vi hade fick vi irra runt längst Los Angeles fulaste gata, Lincoln, till vi kunde fråga en bilservice vad som kunde vara för fel på bilen, det visade sig vara batteriet. Så det var bara att skruva ut det och ta en taxi så vi kunde ladda det igen... men nu fungerar blen igen, hoppas verkligen inte att det är något mer fel på den.

Just nu ska vi dricka lite vin och njuta av solnedgången i venice:) Får se var vi ska i kväll, om det blir Other room i venice eller Foxtail i west hollywod:)


Utsikten från våran lägenhet alldeles nyss:)


Morgon utsikt

Köket



Nästan klart:)








Pluggish..

Endast 2 till pluggdagar nu innan helvetes-tentan på lördag! Hehe, men efteråt blir det en desto roligare tenta-fest !! Direkt efteråt ska jag hem till en klasskompis på middag och förfest innan det sen bär av ut i stockholmsvimlet..
Hehe, man får göra det bästa av vardagen i dessa deppiga tider=)

Håller bestämt med morsan! Sanna, nu får du ta o redogöra om vad som händer i ditt liv där borta i lala-land. Så vi andra kan avundas och gotta oss lite i vad du gör!

Nej, och som jag sagt minst 10 000 ggr ska jag faktikst börja träna nu! saknar att yoga fruktansvärt mycket! Men har nu vart runt lite i sthlm och testat allt från Balance, Sats, Iform och Friskis. Men har nu tillslut bestämt mig för att faktikst köra på friskis på Lidingö. E kanske inte världens bästa, men det ligger bara 5 min gångväg hemifrån, så då blir chansen större att jag går dit! =) Nu jäklar börjar det nya livet.... (för kanske 100:e gången) men ändå ;)

Måste också tillägga bara att jag blivit helt beroende av Spotify! =) En grym grej! De som inte vet vad det är, så är det som ett gratis låt-program. Man kan skapa spellistor och söka på artister och låtar. Man laddar då alltså inte hem låtarna utan man spelar dem direkt på datorn! Och sen kan man öppna dessa på vilken dator som helst och logga in på sin användare. Man kan dock inte lägga över låtar till Ipod osså, men det är då det enda negativa! 

Nej, nu ska ja sova, måste upp tidigt imorrn och gå till bibblan och plugga!

En liten förhandstitt på mitt framtida hem.


Onsdag

jag har varit sämst på att uppdatera just nu, men nu lovar jag att jag ska börja lite igen. Tycker att SANNA som faktiskt befinner sig i världens bästa land, med havsutsikt från lägenheten och allt, ska BLOGG och visa oss allt underbart vi längtar tillbaka till!

nu ska jag bege mig till doktorn och ta prover, sen så ska Vickan och jag, som har gett oss en fridag, ge oss ner på stan. Vi ska inhandla diverse olika saker inför ikväll.

tänkte påminna om en sak, den här låten spelade vi i LA mycket när vi valde mellan utgång och inte, så gott folk ta hand om era kära och tänk så här i alla livssituationer för...: 



Speeding Cars

Lite O.C nostalgi, men fortfarande, en fruktansvärt bra låt.



Tisdagsbarn...

Hade satt klockan på 6 imorse för skulle vara i skolan kl.8.. men självfallet så snoozar man i en timme så när ja väl vaknar började skolan om ca 30 min och då skulle ja infinna mig i kräftriket!! Hehe, fanns då inte nån i världen som skulle fått mig att hetsa upp och sätta mig på tunnelbanan in till universietet.. Stängde då istället av mobilen och somnade skönt om igen. Bästa jag gjort på länge =)

Men nu får jag stå mitt kast och ha lite ångest, har nämligen tenta i ekonomistyrning på lörd som jag tidigare nämnt. !!! Paniiik!! Så nu kommer jag spendera all min tid på bibblan, om det är någon som letar efter mig =)

Håller på och inreder mitt rum hos pappa också.. Jaaa... jag bor ju här nu, istället för´att bo i en trea i LA så har ja flyttat ner till pappas källare.. haha men får väl bo här nu ett tag och tänka över mina synder till jag hittar något eget.. kanske en studio på manhattan.. whoo knoows ;)

Nej, här kan ja inte sitta längre! Måste slänga mig in i budgetkalkylers och kassaflödesanalysers fantastiska värld.

Hejdå

Veronica Maggio

Ja vet att ja bara slänger upp gamla låtar, men tycker dock att dessa ska uppmärksammas !

Aldrig nöjd..



Måndagsbarn..



Håll till godo!! Ge gärna tips på andra bra låtaar =)

Another good song..

För tankarna tillbaka till 4 idioter som hoppar runt i underkläder i en liten lägenhet i Marina Del Rey, ovetandes om framtiden ;)
miiss u



Planer..

Osså har vi förlorat Sanna till Lala-land.. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka min avundsjuka, men snarast så kommer vi andra också joina henne där borta =) Ska väl bara göra klart den här jäkla ekonomistyrningen eller vad det är nu jag håller på och tragglar i skolan. Tenta nästa lördag på alla-hjärtans-dag, haha, kan den dagen bli mer deprimerande än så!

Nej, nu är det stora planer på gång! Först och främst blir det Los Angeles, för lite gästspel ! Sen så tänkte jag boka resa till New York, för att försöka infiltrera mig i samhället och ragga lite jobb.! Så förhoppningsvis om allt går som jag vill (mkt snack liten versktad) blir nästa anhalt new york, och manhattan =)

Men först och främst innan mina stora planer ska sättas i verket ska jag ta mig till Uppsala för att hälsa på mina älskade vänner!! Och sen självfallet ner till Lund, där ja aldrig satt min fot tidigare för att se vad all uppståndelse e om denna lilla by. Ej att förglömma Götet och Jönköping också givetvis =)

En låt som introducerades till mig av Lottish... Ljuvlig



Venice beach!

Om några timmar lämnar jag svedala och flyttar till venice beach!  
Jag och Michaela har fixat en lägenhet på strandpromenaden i venice:) wihi! Så blir det beach häng den här terminen:D 

Har fortfarande inte packat klart än, såklart... suck.. får ta det i sista sekund som vanligt...

Nu lovar jag att jag ska bli bättre på att blogga och uppdatera lite=) Jag vill veta vad som händer hemma nu oxå, så tjejer Blogga!

Kommer att sakna er mina underbara! det kommer inte att bli det samma utan er!:(








RSS 2.0