Back in lala land :)

Oj vet inte riktigt var jag ska börja, har ju varit här några dagar men har inte haft tid och blogga ngt.. Jo kan ju börja med att våran utsikt från lägenheten är helt underbar!  Lägenheten är jätte bra, men kanske inte riktigt samma standard som i marinan :) Men vi har hunnit med två svängar till IKEA så nu börjar den bli riktigt fin!

Det har varit lite kaos dom första dagarna här, första natten fick vi sova på golvet för jag fick inte tag på amalle som hade våra madrasser och lite grejor:) haha 

Och den andra natten fick vi som tur var sova hos några kompisar som oxå bor i venice,  sen fick vi äntlgen tag i amalle:)

I lördagas drog vi aströtta in till hollywood och hederliga Kress där det kryllade av Santa Monica svenskar, men kul var det! 

Sen hände det som inte får hända för två tjejer, bilen startade inte.... Noll koll om vi hade fick vi irra runt längst Los Angeles fulaste gata, Lincoln, till vi kunde fråga en bilservice vad som kunde vara för fel på bilen, det visade sig vara batteriet. Så det var bara att skruva ut det och ta en taxi så vi kunde ladda det igen... men nu fungerar blen igen, hoppas verkligen inte att det är något mer fel på den.

Just nu ska vi dricka lite vin och njuta av solnedgången i venice:) Får se var vi ska i kväll, om det blir Other room i venice eller Foxtail i west hollywod:)


Utsikten från våran lägenhet alldeles nyss:)


Morgon utsikt

Köket



Nästan klart:)








Kommentarer
Postat av: Mallan

aaaaah, va härligt ni har det!! önskar att ja kunde zappa mig till er nu =)

2009-02-13 @ 09:24:20
Postat av: Liza

shiiiit brudar! jag är så avundssjuk på er så ni anar inte.. så himla fint ni bor!

2009-02-13 @ 12:08:17
Postat av: sanna

ja vet vi har inte fattat det själva än...:) vill att ni ska komma hit!

2009-02-14 @ 00:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0