La Deux

Vi började med lite förfest hemma i vår legga! Sedan gick vi bort till prinsens lägenhet, han bor i Azurrahusen som ligger alldeles precis där vi bor. Efter ungefär en timme kom hummerlimousinen för att ta oss till Les Deux. Den här gången blev det en vit limmo :)

Väl framme var kön megalååång och stället fullsmockat, självklart gled vi bara förbi like always :)
efter en timmes kalasande  va det dags att åka limmo hem igen, riktigt shcysst kväll, men Les Deux är nog ändå bättre på fredagar.

På vägen hem hade vi en väldigt rolig incident. Sanna och Malin började kvida redan när vi började rulla. Efter en kvart hade båda världens panik! Sanna satt och försökte knipa igen med dunkande musik i ryggen. man kunde nästan se tårarna :) plötsligt skriker Sanna: STANNA BILEN FÖRIHELVETE! Så den stora hummern fick stanna mitt i Hollywoodsmeten så att de små pinglorna kunde slänga sig ut och göra sina behov :)

På vägen hem stannade vi på efterfest i prinsens kusins våning. Där blev vi bjudna på specialdrinkar som tog typ en halvimma att göra, men det va väl värt väntan! :) När kockan va runt fyra blev vi så in i helsike trötta så prinsens staff ringde en taxi åt oss och vi åkte hem till mirabella mansion..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0