Det blir aldrig som vi tänkt oss :)

Liza: Faan Sanna det står en gubbe och glor på oss genom fönstret!
Men ack på fel, "gubben" visade sig vara en jättetrevlig nyinflyttad granne som bjöd över oss på en drink :)
Det var så kvällen började. En halvtimme senare hade vi skapat en förfest bestående av grannar som inte kände varandra. Jäklar va det va trevligt! Det visade sig även under förfesten att Ryan var jättebra kompis med tennisspelaren Mats Wilander. Haha, Malin tog tillfället i akt och spelade i ett roligt meddelande på Mats telefon , detta händer bara i LA.

Det hela fortsatte med att vi alla rullade in mot Hollywood, killarna hade egentligen tänkt att ta en chillkväll, men det går inte när "team sweden" är i farten.

Vi hamnade på La deux som var lika bra som vanligt, Under kvällen träffade vi på ett gäng svenskar, och de följde senare med oss på efterfest. När vi kom hem till lägenheten var vi vrålhungriga på tacos, men de svenska killarna hade redan huggit in på den, gahh! Så Liza tvingade Sanna att kl 5 på morgonen gå ner till Ralph och köpa sushi och glass :)

På vägen hem lekte Sanna och jag en rolig lek, de sprang bakom pålar och sköt på varandra, kolla bilderna, haha!

Idag är Malin och Amalle på Dj Axwell, men Sanna och Liza stannade hemma efter inrådan av Johannes, haha kanske lika bra efter vårt fyllesamtal med han :)


Fösfest:



Efterfest:



The game :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0