vegas allover igen :)

Har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden men det har hänt så mkt saker hela tiden... :) Ifredags åkte jag, mickan madde och emma till vegas eftersom det var långhelg... Vilken helg vi hade! 
Vi bodde på vegas finaste hotel Encore med några killkompisar från LA och Vegas.. hade en grym utstikt över hela veags strippen :) 
Vi han bara komma fram och lämna av oss väskorna på hotellet när Adam som vi bodde med drog med oss till The Killers studio i vegas :) Fick träffa killen bakom skivan som nu hjälper Adam med inspelningen av hans nya skiva, i studion har bla Celin Dion, Rihanna, T.I, Lill Wayne mfl spelat in låtar... tidigare i veckan fick jag även 6 till låtar från The Killers som de inte har släpp än.. Grymma :)

Efer det vardet bra tillbaka till hotellet och fixa oss för utgång! hamnade sen på Lavo på Palazzo Hotell, dansade hela natten lång precis som man ska i vegas!
Efer några timmars söm drog vi ner till våran pool för lite sol, bad,pina colada och frukt :) åkte sen vidare till Cesars hotel galna polparty och avslutade eftermiddagen med lakersgame hos våran killkompis Stevens enorma fem rums svit, galet stor!

Lördags kvällen spenderades först på Blush på vårat hotell sen stack vi vidare och mötte upp Jessica och Anna på Lavo, dansade hela kvällen och avslutade den på världens dyraste klubb som är i Encores hotel ,XS, bästa klubb jag någonsin varit i ! Där det är inrett i äkta guld, helt sjukt...

Söndagen spenderades på Tao Beach, hotel Venetian och sen begav vi oss hem till LA :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0