Schweiz

Halloj!
Är precis nyvaken av min darling som hade en halvtimmas ledighet från hockeyn och skyndade sig hem för att gosa och väcka mig. Men nu är jag själv igen i denna underbara lägenhet. Här kan jag verkligen tänka mig att bo, 3 sovrum och takterass med utsikt över alla berg. 
Jag kom hit i fredgas och då åkte vi hem till Davos och sov här, sedan tidigt på lördagmorgon begav vi oss till Milano. Jag har nog aldrig åkt en sådan underbar väg som det är dit, massa små byar och berg med vattenfall så långt ögat kan nå. Helt magiskt. 
Väl framme i Milano letade vi oss fram till stadskärnan och gjorde såklart världens tabbe som bara vi kan göra. För helt plötsligt befinner vi oss mitt på Piazza Dumo där det verkligen är körförbud, men det fattar ju inte vi så vi åker vidare tills vi kommer in mitt bland allt folk. Oj vilket kaos, till slut kom en polis fram till oss och frågar vad vi håller på med. Som tur var var han snäll och hjälpte oss ut :)
Kvällen spenderade vi på lite shopping och restaurangbesök. Tråkigt nog blev vi tvugna att gå hem för jag började få influensa. På söndagen var det dags att åka hem igen. Johannes ville så gärna visa mig Lugano så vi åkte in där och tog en lunch. Och oj så himla underbar stad, den ligger precis i som en dal omgiven av berg och en stor sjö där alla åkte trampbåt. Vi bestämde oss för att flytta dit som pensionärer. 
När vi väl var hemma igen möttes vi av Daniel som har tagit sig till Schweiz nu, vi alla tog oss ner till Casinot med hopp om att vinna lite pengar. 
Det ända som saknas nu är att Lovisa skulle vara här samtidigt så vi kunde umgås medans killarna tränar. 

Jag lägger in bilder från Milano sen för kameran är i bilen. 
Kolla den vackra utsikten från terassen






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0