Grym helg :)

Haft en riktigt bra helg. Det började med att i torsdags åkte jag och Michaela in en sväng till Foxtail, var inte så mkt folk som det brukar vara, antagligen för att det var dagen innan löning...:S haha Vakande upp i fredags med att dollarn hade stigit till över nio (!) kr... Inte så kul med tanke på att vi inte hade betalat skolavgiften än.... Vi som hade hoppas att den skulle sjunka lite... Men men det var bara att åka in till skolan och betala, så nu är vi några tusenlappar fattigare... suck.. Efter vi var i skolan åkte vi runt och handlade lite saker som jag behöver till mina design klasser, och det är inte lite saker som man behöver, lite surt och behöva köpa allt...



På fredags kvällen hade vi bestämt oss för att åka in till sunset och äta middag på Ketchup, vi har pratat om det länge men det har aldrig blivit av, det var riktigt bra där, god mat och förvånadsvärt billigt!

   


Efter Ketchup drog vi vidare till Sky bar som ligger aldeles brevid, och tog en drink och njöt av utsikten över hela LA :) Sen bar det av till en ganska nyöppnad klubb som vi inte har varit på innan, My House. En riktigt cool och bra clubb som är uppbyggd som en stor villa, och så var det en del kända namn där, bla flera från the hills, the city, good charlott mfl. Dit kommer vi verkligen att gå igen :) När vi kom hem ramlade det in några kompisar som hade varit på White party på USC, haha de var helt överkletade med färg!


      


Lördagen spenderade vi på stranden i venice, precis utanför dörren :) Otroligt skönt att bo så nära stranden och havet! På kvällen fick vi beslutsångest, vi hade några olika alternativ, en bonfire beach fest i Play Vista, USC fest,  barhäng med några killar vi träffade på Sky bar och sen Kress och efterfest i Bel Air, eller stanna hemma... Men det slutade att vi åkte in till hollywood och mötte upp killarna på Eva Longorias resturang Beso. det är fortfarande lite för kallt för beach fest och USC fester kommer det fler av :) Efter Beso gick vi vidare till Standard och mötte upp lite fler folk, en riktigt lyckad kväll!


Idag har vi bara slappat, pluggat och solat, haft underbart väder!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0