Berverly Hills...

Hemma igen efter pluggandet i west hollywood satt vi sega som vanligt framför datorerna och och funderade var vi skulle gå ut någonstans... Siktet var inställt på Foxtail, men efter lite snack med Dell tyckte han att vi skulle komma på bbq hos en kompis till han i Beverly Hills.. Självklart var vi på men vi är ju inte de snabbaste på att fixa oss, så strax efter åtta kom vi äntligen iväg.. Efter en heldel felkörningar uppe i hillsen fick tillslut Dell och en kompis komma och möta oss förvirrade tjejer... ( inte lätt och hitta om man inte har någon GPS i dennna stad...) haha
Väl framme klev vi ini ett riktigt nice Beverly Mansion, massor med trevligt folk, god mat och drinkar! Lite senare fick vi en tur runt om i det "lilla" huset, där fanns allt pool, jazuzzi in och ute, flera våingar och en helt fantastisk utsikt och hela underbara LA...  åååå det är ju så här man vill bo ;)
Och ja det fanns ett ledigt rum som de hyr ut, till bra pris också, så kanske ska man byta Venice mot Berverly Hills? hm vad tycker ni?
Blev nästan inga blider från kvällen, vi glömmer alltid att fota när vi är ute..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0