Fucking crazy Halloween

ojojoj detta är sriöst den sjukaste galnaste och roligaste kvällen vi har varit med om!
ohmygod vart ska vi börja..
Det började med att vi åkte in till Hollywood till den nya klubben Ecco. Där träffade vi upp Sean och de andra.
Ecco var ett riktigt grymt ställe! Alla var utklädda till masso roliga saker, men Liza och jag gjorde succe.

Efter stängning åkte Liza jag och advokaten med Sean upp till en efterfest i Hollywood Hills. Då va vi så jäkla paj så vi tänkte vända hem. Tur som fan att vi inte gjorde det!

När vi kommer upp till villan efterfesten hålls i får vi en smärre chock. Tänk er ett as stort hus smockat med massa folk, det var tilloch med vakter utanför som tog in folk! plus att det var bar inne.. Och utsikten sen, vi så hela fucking Los Angeles från balkongen. det va så jäkla mycket grymma människor där, tydligen va det en snubbe som va med i nån realityserie som hade festen :)

Lite senare så träffade Liza och jag trummisen i Nine Inche Nails. Riktigt grym kille.. När alla började dra sig så erbjöd Din som trummisen heter oss skjuts hem. På väg hem stannade han till vid sitt hus som låg granne med där vi var. Ojojoj my lord vilket hus. Vi gick ut på balkongen och han börjar peka på Justin Timberlakes, Cameron Dias, Jennifer Lopez hus mfl, och alla låg granne med Dins hus.

Vi var där ganska länge och satt och snackade, sen vaknade Dins assistent och skjutsade hem oss. Till råga på allt är vi bjudna på Tom Gores fördelsedagskalas med Din ikväll. Fattar ni Tom Gore!!

Vi fick nyss ett mess från Din också att han ville bjuda med oss till Las Vegas inom snar framtid. Han ska flyga oss dit i sitt egna plan :) haha

Notera att zorromasken på bilderna är Paris Hiltons :)

Här har ni bilder från Halloween, olyckligtvis kunde vi inte vrida vissa av bilderna, men ni får vrida på huvudena istället :)




Efterhäng i Dins våning




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0