Sjukt rolig kväll!

Tror fan inte ni förstår hur jäkla sjukt liv vi lever här. Nu är jag och Mailn hemkomna från ytterligare en helt underbar kväll. klockan är åtta på morgonen och vi är fortfarande pigga som nötkärnor, fattar inte vart vi får energin ifrån. eller jo, alla positiva härliga människor!

Vi var på kress i typ en timma, sedan åkte vi med Sean och Matt till efterfest på Mulholland drive högst upp i hollywood hills. det sjukaste vi varit med om. För det första såg man utöver hela fucking los angeles och sedan var huset det vackraste vi sett. Festen var full med underbara människor, pool, mat, dricka, åh alla ni kan tänka er!

Jag och Malin fick special ride hem av Sean, promotern. Vi stannade till på ett frukostställe i Hollywood och åt våfflor, mm så gott!

Vi ska fanimej bo här i framtiden, fatta hur vi blir bemötta och hur vi lyckas här, går inte direkt jämföra med lilla trötta svedala.

Och alla människor där ute kom ihåg en viktig sak: avundssjuka människor är endast en förolämpning mot sig själva, och avundssjuka ögon blir aldrig mätta. Avundsjuka gör endast oss starka människor starkare! Kom ihåg det... :)


Vår kamera är helt slut, den fungerade typ en gång i timman igår så vi fick typ inga bilder, jäkligt synd!
Vill ju dela med oss av så mycket som möjligt :)

Förberedelser innan utgången :



Den traditionella posen



Vår bil och i vår bil




Från efterfesten



Kommentarer
Postat av: tyra

Håller med om vad du skriver. Ni verkar ha det sjukt kul, trist att pissfolket i sverige är ju så himla trångsynta,haha..kram

2008-11-10 @ 10:30:02
URL: http://www.tyras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0