Lördag kväll

Kvällen började med att vår nya granne kom och önskade oss välkomna till Marina Pointe och bjöd in oss på förfest. Efter en del velande om vad vi skulle göra bestämde vi oss för att lotta. Lekledar-Malin höll i lotteriet och Sanna fick den stora äran att välja lott. Alternativen var "filmkväll", "chill på det lokala haket" eller "party hard". Vi skulle ha EN lottodragning. Det alternativ som drogs först skulle det bli. En lapp. En chans. Det blev "filmkväll".. Två sekunder och hundraelva bortförklaringar senare bestämde vi oss såklart för att slopa filmkvällslappen och lotta mellan "chill på det lokala haket" och "party hard" istället. Sanna drog "chill på det lokala haket". Responsen blev ett högt NEEEEEJ i kör! So "party hard" it was :)

Vi började lungt med lite drinkar och allsång till Malins favvolåt "Roxanne". Eftersom att vi har fyra laptops men inga högtalare kom vi på att vi kan ställa en dator i varje hörn av rummet och på så sätt få surroundljud! Det var dock inte lätt för fyra halvpackade pinglor att trycka på playknappen exakt samtidigt. Och eftersom att grannens musik ändå överröstade vårt surroundsystem gick vi in till honom och fortsatte kalaset istället. Världens trevligaste granne har vi! Han hade massa roligt skvaller om realityserien "The Hills" på MTV där han jobbar som producent. Kvällen fortsatte på flashiga Opera i Hollywood :) Vi hann dock bara vara där i en halvtimme eftersom att alla klubbar i den här stan stänger så jäkla tidigt! Sammanfattningsvis hade vi iaf en mycket trevlig kväll :)

Idag har vi haft bakisdag på stranden och badat i helt enorma vågor! Imorgon är det Laborday (påhittad helgdag för att amerikanerna ska kunna lata sig) då passar vi nog på att kolla upp Santa Monica beachen.

Pics från lördagskvällen;



Kommentarer
Postat av: michaela "frisörn"

fan va avundsjuk jag blir på er brudar!!! o va fina ni är!!!

puss!

2008-09-01 @ 13:52:15
Postat av: Anonym

åå lilla mich! kan du inte komma hit och hälsa på? du och Empa? skulle vara så jäkla kul! puss

2008-09-01 @ 14:11:47
Postat av: Luke the buk

sååå snygga ni är brudar!!

2008-09-01 @ 15:30:58
Postat av: luke the buk

PS saknar er!

2008-09-01 @ 15:31:34
Postat av: Emp

Fasen så avis man blir då!!Hoppas ni har det jätte bra, ska planera en resa till er snarast, saknar dig Lajsa!!Puss på er snyggingar

2008-09-01 @ 18:16:46
Postat av: Musen

Ni är så snygga brudar ! snart kommer jag hoppas jag! "de fyra drar till LA" kan bli en bra historia ;)

puss Clara



Saknar er bruuudar



Ps längta inte hem..

2008-09-01 @ 21:04:10
Postat av: Liza

Lukaz- tack brorsan, vi saknar dig också, ska bli sjukt kul när du och Emanuel kommer, om ni kommer=) puss



Empa- saknar dig också min stumpa! hoppas verkligen ni kan komma och hälsa på, skulle vara helt underbart! puss



Clara- tack baby, ja men det är bara att vi kollar upp resa nu, du skulle passa så bra in här! saknar dig gumman! puss

2008-09-02 @ 05:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0