Shake it

Måste verkligen ge allt nu, när det gäller träningen. Dels är det photoshootet som förmodligen blir av i helgen, och sen den där smalfesten.. Efter att ha läst Tyras blogg blev jag väldigt sugen på att prova på vibrationsträning. Man ska tydligen skaka bort fettet, hm låter konstigt, men det fungerar säkert :) Man kanske kan jämföra det när jag och Amalle babade jacuzzi häromdagen. Vi tryckte rumporna och låren mot strålen för att att vibrera bort fett. Tänkte att vi skulle göra på ett ben först och se om det ger resultat :)

Efter franskan idag skjutsade Heyward oss till en hälsoaffär där det tydligen ska finnas hur mycket nyttigheter som helst. Vi ska göra ett besök där inom de närmsta dagarna.

Vi träffade också en tjej på bussen häromdagen som sa att det fanns gratis yoga i Santa Monica. Tänk er 100 personer som trycker in sig i ett rum och graderna stiger till 30-40 grader. Sedan kör man järnet i en och en halv timma, förstå så mycket man måste bränna! Ska försöka gå dit iallafall två gånger i veckan. Ska tydligen vara en riktigt bra lärare som har lärt ut yoga i 26 år, Bryan Kest heter han. Återkommer efter jag varit på första passet..

Nu ska jag ringa och väcka min pojke.

puss Liza

Yogaläraren :)


Kommentarer
Postat av: Tyra

Hahahaha vad roliga ni e, blev det ena låret smalare? Fan vad bra ni verkar ha det, jag mår sjukt dåligt när jag läser allt haha kram

2008-09-28 @ 15:19:00
URL: http://www.tyras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0