Purple night in Hollywood

Andra gången gillt på Area! Herre gud vad det spårade!! 
Här ser ni lite bilder från förfesten, klicka för att förstora.



Innan vi skulle ut gick vi till Ralph för att köpa redbull (till vodkan såklart). Eftersom att vår driver var ända borta i Hollywood, fick vi vänta en stund. Men det gjorde inget! Vi e ju trots allt lättroade svenskar och därför fick det helt enkelt bli ett pre party på parkeringsplatsen medan vi väntade :) 



Vi anlände till Area kl 11:30 där vi mötte upp våra dudes. Efter en jäkla massa free tequilashots totalspårade det! Vi lyckades i alla fall få ihop ett par publiceringsbara bilder :) 



Efterfesten höll på till klockan åtta på morgonen. Under efterfesten tänkte Malin ta altanvägen från vår grannes lägenhet, men på grund av den fina blandningen av cider, öl, vitt, rött, tequila och whiskey missade hon att glasdörren var igendragen. Smasch lät det när Malin vandrade rakt igenom altandörren!! Bildbevis finns nedan. Eftersom att vi inte hade något fyllekäk hemma gick crew sweden lös på en flaska grädde. Nu har vi en ny regel. Somna aldrig först i Mirabella Mansion!




Kommentarer
Postat av: Tyra

Hej hoittade till den blogg via facebook, vad kul ni verkar ha det? Vad gör du där, plugg eller jobbar? Shit vad avundsjuk jag blir!!! Haha

2008-09-07 @ 16:58:57
URL: http://www.tyras.se
Postat av: Anonym

Hehe tjejer ni är bara för härliga, kul att ni har fixat en blogg då ska jag läsa den ofta :)önskar att jag också kunde gå ut i hollywood, nu verkar ha riktigt kul. :) Kram

2008-09-07 @ 20:37:45
Postat av: Anonym

oj,från Alexandra glömde jag visst skriva i :)

2008-09-07 @ 20:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0